Sorteer op
 • Armband Amber oftewel Barnsteen 5mm
  Armband Amber oftewel Barnsteen 5mm

  Armband Amber 5mm

  Amber

  Barsteen, ook wel amber genoemd, is een fossiel hars van miljoenen jaren oud. Copal is de jonge barnsteen variant. Werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt…

  € 18,50
Sorteer op

Amber oftewel Barnsteen

Barsteen, ook wel amber genoemd, is een fossiel hars van miljoenen jaren oud. Copal is de jonge barnsteen variant. Werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het (energie) lichaam en helpt negatieve emoties en emotionele pijn verminderen. Het maakt vrolijk, stabiel en weerbaar en geeft zelfvertrouwen. Barnsteen geeft een steuntje in de rug als het even wat minder gaat en kan ook ondersteunend werken bij stress, depressieve en suïcidale gevoelens en andere stemmingsstoornissen. Daarnaast is barnsteen ook een hele geschikte steen voor honden omdat het ondersteunend werkt tegen teken en vlooien en angstige honden wat meer zelfvertrouwen kan geven.

Kleur  meestal geel tot roodbruin van kleur maar kan ook groen, blauw en zwart zijn.

Toepasbaar  Als hanger of in een ruimte. Barnsteen kan je bij je dragen of kan enige tijd op een plek waar de werking nodig is op het lichaam gelegd worden Barnsteen kan het beste langere tijd gedragen worden. Bij baby's en kleine kinderen helpt barnsteen beter als de moeder de steen eerst een tijdje gedragen heeft.

Verzorging  kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Zie Reinigen en opladen

Sterrenbeeld Leeuw

Chakra Werkt via het auraveld, Wortelchakra en Zonnevlechtchakra

Vindplaats

De belangrijkste vindplaats van barnsteen is het Oostzeegebied. Daarnaast kan men de fossiele hars ook vinden in o.a. Denemarken, Dominicaanse republiek, Nederland, Syrië, Libanon, Thailand, Vietnam, Canada, de VS en Duitsland.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel