Sorteer op
 • Edelsteen Armband Amber oftewel Barnsteen 5mm
  Edelsteen Armband Amber oftewel Barnsteen 5mm

  ARMBAND AMBER 5-6MMArmband Amber 5-6mmEen mooie elastische edelsteen armband met Amber kraaltjes met een diameter van +/- 5mm. One size fits all. Overal bij te combineren.

  Barnsteen oftewel AmberBarsteen, ook wel amber genoemd,…

  € 18,50
 • Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts voor baby & kind
  Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts voor baby & kind

  BARNSTEEN / AMBER ARMBAND MET ROZENKWARTS VOOR BABY & KINDBarnsteen / Amber armband met Rozenkwarts voor baby & kind

  Een barnsteen / amber armband voor baby & kind gecombineerd met Rozenkwarts, een liefdevolle steen die staat…

  € 18,50
 • Barnsteen / Amber armband met Amethist voor baby & kind
  Barnsteen / Amber armband met Amethist voor baby & kind

  BARNSTEEN / AMBER ARMBAND MET AMETHIST VOOR BABY & KINDBarnsteen / Amber armband met Amethist voor baby & kindEen barnsteen / amber armband voor baby & kind gecombineerd met Amethist, bekend om zijn kalmerende effecten en helpt…

  € 18,50
 • Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts en Amethist voor baby & kind
  Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts en Amethist voor baby & kind

  BARNSTEEN / AMBER ARMBAND MET ROZENKWARTS EN AMETHIST VOOR BABY & KINDBarnsteen / Amber armband met Rozenkwarts en Amethist voor baby & kindDeze Barnsteen / Amber armband voor baby & kind wordt gecombineerd met rozenkwarts en…

  € 18,50
 • Barnsteen / Amber armband met Amethist voor volwassenen
  Barnsteen / Amber armband met Amethist voor volwassenen

  BARNSTEEN / AMBER ARMBAND MET AMETHIST VOOR VOLWASSENENBarnsteen / Amber armband met Amethist voor volwassenenEen barnsteen / amber armband voor volwassenen gecombineerd met Amethist, bekend om zijn kalmerende effecten en helpt…

  € 21,50

Amber oftewel Barnsteen

Barnsteen / Amber

Barsteen, ook wel amber genoemd, is een fossiel hars van miljoenen jaren oud. Copal is de jonge barnsteen variant. Werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het (energie) lichaam en helpt negatieve emoties en emotionele pijn verminderen. Het maakt vrolijk, stabiel en weerbaar en geeft zelfvertrouwen. Barnsteen geeft een steuntje in de rug als het even wat minder gaat en kan ook ondersteunend werken bij stress, depressieve en suïcidale gevoelens en andere stemmingsstoornissen. Daarnaast is barnsteen ook een hele geschikte steen voor honden omdat het ondersteunend werkt tegen teken en vlooien en angstige honden wat meer zelfvertrouwen kan geven.

Specificaties bij Amber / Barnsteen

Kleur  meestal geel tot roodbruin van kleur maar kan ook groen, blauw en zwart zijn.

Toepasbaar  Als hanger of in een ruimte. Barnsteen kan je bij je dragen of kan enige tijd op een plek waar de werking nodig is op het lichaam gelegd worden Barnsteen kan het beste langere tijd gedragen worden. Bij baby's en kleine kinderen helpt barnsteen beter als de moeder de steen eerst een tijdje gedragen heeft.

Verzorging  kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Zie Reinigen en opladen

Sterrenbeeld Leeuw

Chakra Werkt via het auraveld, Wortelchakra en Zonnevlechtchakra

Vindplaats   De belangrijkste vindplaats van barnsteen is het Oostzeegebied. Daarnaast kan men de fossiele hars ook vinden in o.a. Denemarken, Dominicaanse republiek, Nederland, Syrië, Libanon, Thailand, Vietnam, Canada, de VS en Duitsland.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel