Orgonite Producten

Wat is Orgonite en hoe kan deze je helpen?

Orgonite, soms ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij was een Oostenrijkse psycholoog, psychoanalyticus en pseudowetenschapper. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken.                                                                                                                            

Steeds meer mensen worden zich bewuster over positieve en negatieve energieën om ons heen, om en in jezelf en in je huis, op je werk.  

Orgonite piramides zijn een krachtig middel om ruimtes energetisch weer in balans te brengen.
We willen allemaal wel een schone veilige plek om te rusten, te slapen en te werken maar dit wordt steeds moeilijker met wifi in huis (of van de buren) en de zendmasten om de hoek... Hier alle voordelen van orgonite objecten op een rij.

Wat doet een Orgonite?
 

 • Het zet negatieve energie om in positieve energie.                                                   
 • Werkt continu, je hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen.
 • Het zuivert de atmosfeer en laad water energetisch op.                                                    
 • Het verhoogt de levensenergie (de Boviswaarde) in je huis en voedingsproducten.
 • Vermindert de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen. Orgonite producten trekken vuile/negatieve energie aan en zetten deze om in een schone/ positieve energie, ter  bevordering van een gezonde woonomgeving. Het is een krachtig hulpmiddel voor het neutraliseren van straling zoals, electrostress van EMF (Elektromagnetische straling) vanuit computers, mobiele telefoons, magnetrons, zendmasten, hoogspanningskabels, Wi-Fi, DECT-telefoons, hoogspanningsmasten en alle andere draadloze apparatuur.                                                                                                
 • Effectief tegen electrosmog en aardstraling.
 • Inspireert en creëert een prettige sfeer en evenwichtige en gelukkige(re) stemmingen
 • Het is vaak een remedie tegen slapeloosheid en psychische problemen.
 • Helpt mee bij het ontwaken en ontwikkelen van uw aangeboren spirituele zintuigen.
 • Ideaal om iemand die HSP is (hoog sensitief) af te schermen van prikkels.
 • Het heeft ook een positieve uitwerking op je huisdieren, je planten en je eigen fysieke lichaam. Reinigt en brengt je aura en chakra’s in balans.

Naast de voordelen van de orgonite combinatie op zich, wordt de werking ook beïnvloed door welke mineralen/edelstenen, kristallen en/of symbolen erin verwerkt worden. Iedere edelsteen heeft namelijk ook zijn eigen unieke werking waardoor iedere orgonite piramide anders is.

Je bent welkom om te kijken naar alle orgonite producten hier in mijn webshop om te zien/voelen of je met eentje resoneert ;) 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel