Orgonite Producten 

Orgonite producten, verschillende variaties

Bij Cinsis.nl vindt je allerlei Orgonite producten, verschillende variaties, zoals orgonite piramide, verschillende geometrische vormen orgonites, orgonite oplaadschijven, orgonite chakra healing disks, orgonite engelen, orgonite schedels, orgonite pendels en orgonite sleutelhangers. Verder ook orgonite dieren, zoals een orgonite draak, orgonite eenhoorn, orgonite dolfijn en orgonite konijn.   

Als je altijd een orgonite bij je wilt dragen is er de keus uit verschillende orgonite sieraden. Je kan kiezen uit verschillende variaties en formaten orgonite hangers, orgonite armbanden en orgonite oorhangers oftewel orgonite oorbellen.  Ook zijn er handgemaakte Mala's met een orgonite hanger persoonlijk en intuïtief gemaakt. Heel veel opties om te kiezen dus  ;) Alles is persoonlijk handgemaakt door de eigenaresse van Cinsis, dus ieder item is uniek, geen massaproduktie!

 Wat is een Orgonite en hoe gebruik je deze?

Wat is een orgonite? Orgonites zijn helende kristallen met het vermogen om negatieve energie te reinigen en harmonie te brengen in verschillende aspecten van je leven. Een Orgonite kan je fysiek, spiritueel en emotioneel verbeteren. Het is een mengsel van organische hars, (half)edelstenen en metalen zoals koper en aluminium. 

Een Orgonite heeft piëzo-elektrische eigenschappen. Met andere woorden; de kristallen en metalen die in een Orgonite worden verwerkt, geven een etherische lading (levensenergie, chi, prana etc.) af wanneer het onder druk staat. Wanneer de hars krimpt bij het uitharden, wordt er een constante druk op de kristallen en metalen uitgeoefend en creëert zo een constante aantrekking en afstoting van energie tussen de verschillende elementen. De orgonite geeft een etherische lading af, die vervolgens de stagnerende energie opruimt en positieve energie brengt. Dit krijg je niet bij het gebruik van UV hars zoals sommige je wel willen doen geloven..

Hoe gebuik je een orgonite?

Hoe gebruik je een orgonite? De manier waarop Orgonite producten gebruikt kunnen worden, verschilt van persoon tot persoon. De belangrijkste manier om een Orgonite te gebruiken is om je ogen te sluiten en ermee te mediteren, waardoor de energie stroomt. 

Hier zijn enkele manieren om een orgonite te gebruiken:

 • Mediteer met een Orgonite 

Je kunt voor bijv. een orgonite piramide gaan staan en je rechterpalm direct over de top van de piramide plaatsen. Je kunt ook mediteren met een orgonite in je hand. Met concentratie en aandacht voel je energie binnenstromen. Orgonite producten staan bekend als natuurlijke versterkers van spirituele energieën.

 • Spreek tegen de orgonite  en voel de Orgone-energie

Communiceren met je Orgonite is essentieel om je relatie ermee op te bouwen. Praat over de problemen waarmee je wordt geconfronteerd, je verlangens en wat je wilt in je leven. Je zult in staat zijn om je gedachten te ordenen, helderheid te vinden en de energie om je heen te voelen.

 • Neem het overal mee naartoe

Draag het als een sieraad zoals een armband of kettinghanger. Net als bij een orgonite produkt kunnen de Orgonite sieraden je helpen energie om je heen uit te stralen en je gelukkig te voelen. Je zult in staat zijn om door elke situatie in je leven te stromen en de helderheid te hebben om ermee om te gaan.

Vragen over orgonite:

Moet een Orgonite opgeladen worden?

Een orgonite werkt continu, je hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen! Persoonlijk vind ik dan ook dat opladen niet nodig is omdat een orgonite zijn etherische energie behoudt. Maar ben je anders van mening, mag je hem evt. opladen mbv de zon of de maan. Let wel; in de zon kunnen er evt. verkleuringen plaatsvinden ookal is hij uv bestendig!

Wat doet een edelsteen en/of Orgonite?
Alles om ons heen is energie, heeft een trilling. Stenen kunnen afhankelijk van hun samenstelling heel hoog of juist heel laag trillen en hiermee samenwerken met een lichaam bijvoorbeeld. Een lage trilling kan aarding geven en rust, geeft diepte. Een hele hoge trilling kan ervoor zorgen bij bijvoorbeeld meditatie dingen lichter gaan, verbinding geven. Verschillende delen van het lichaam reageren hierop mee. Hierdoor ontstaat een actie-reactie en kan een edelsteen/orgonite bepaalde energie overbrengen.

Ik krijg hoofdpijn als ik de edelsteen- of Orgonite hanger draag, hoe kan dit?

Er zijn stenen of orgonite hangers die heel heftige reacties kunnen geven en daarbij raad ik altijd aan langzaam op te bouwen en niet meteen 24-7 bij je te dragen.

Probeer voldoende water te drinken (minimaal 2 ltr). Het is goed mogelijk dat door de werking van de edelsteen en of orgonite afvalstoffen vrij komen die afgevoerd moeten worden. Als je onvoldoende drinkt dan blijven deze afvalstoffen ‘langer in je lichaam hangen” en kan zich dat uiten in hoofdpijnklachten.

Ik voel niks van de orgonite of edelsteen?

Het is wel belangrijk dat je je verbindt met de steen of orgonite om hem te activeren. Dit doe je door hem minimaal 20 sec vast te houden en je mag evt. ook in gedachte dit benoemen.

Je hoeft trouwens niet persé iets te voelen, de één heeft dat wel de ander niet. Dat wil dan niet zeggen dat hij bij jou niks doet!  Integendeel!

Waarom zou ik een orgonite moeten kopen?

Een orgonite is een bijzonder ding. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, en ze zijn gemaakt uit een combinatie van metalen, hars en (half)edelstenen. Orgone betekent levensenergie. Toch is een orgonite geen new age-uitvinding, maar een wetenschappelijke uitvinding. Orgonite, soms ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij was een Oostenrijkse psycholoog, psychoanalyticus en pseudowetenschapper. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken.    

Wat doet zo'n orgonite nu precies? Het helpt bij het reinigen van electromagnetische straling (van tv, pc en telefoon), zet negatieve energie om in positieve, reinigt en harmoniseert de chi in en om ons heen. Positieve energie kan je motivatie, slaap, focus en algehele gezondheid verbeteren.    

In de buurt van een orgonite zul je je rustiger voelen, minder stress ervaren, en energieën van anderen op afstand kunnen houden. Tegenwoordig zijn we veel bezig met onze telefoon en pc, en we onderschatten de effecten die de straling op ons heeft. We zijn moe en hebben vaak hoofdpijn, maar we leggen geen link met onze gadgets.

Zelf voel ik me een stuk rustiger/ontspannen met mijn orgonites (+ hangers/armbanden) en heb een grote transformatie ondergaan, mezelf stukje bij beetje teruggevonden. Ik slaap ook veel beter, rustiger en dieper! Heb minder hoofdpijn, ben minder moe. Minder stress in mijn hoofd ;) Heerlijk toch!

Wat betekend Orgonite?

Het woord "Orgonite" beschrijft een mengsel van metalen zoals koper en aluminium, hars en kwartskristal. De organische materialen (hars) absorberen Orgone-energie terwijl de metalen (niet-organisch materiaal) de energie verspreiden. In het proces reinigt Orgonite de energie om positieve energie vrij te maken.

Zijn Orgone en Orgonite hetzelfde?

Orgone en Orgonite zijn niet dezelfde dingen, maar ze zijn aan elkaar gerelateerd. Orgone verwijst naar de natuurlijke vormen van energie, die de verstorende krachten van andere elektromagnetische velden (EMV) in evenwicht kunnen brengen. Wilhelm Reich ontdekte de energie en bedacht de term Orgone.

Met andere woorden; Orgonite, dat een mix is van kristallen, metalen zoals koper of aluminium en hars, bereikt de levensenergie die bekend staat als Orgone.

Orgonite heeft krachtige helende effecten wanneer je edelstenen en kristallen toevoegt aan de mix, die wordt opgeladen met behulp van hars.

Meer informatie over Orgone energie vindt je hier

Waar is Orgonite goed voor?

Je kunt de Orgonite in jouw kamer of werkplek plaatsen en overal mee naartoe nemen (zie hiervoor de Orgonite hangers en armbanden). Het is bedoeld om de niet-vereiste energie op te ruimen en de plaats uit te stralen met positieve energie.

De voordelen van Orgonite:

 • Het zet negatieve energie om in positieve energie.                                                   
 • Werkt continu, je hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen.
 • Het zuivert de atmosfeer en laad water energetisch op.                                                    
 • Het verhoogt de levensenergie (de Boviswaarde) in je huis en voedingsproducten.
 • Vermindert de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnenOrgonite producten trekken vuile/negatieve energie aan en zetten deze om in een schone/ positieve energie, ter  bevordering van een gezonde woonomgeving. Het is een krachtig hulpmiddel voor het neutraliseren van straling zoals, electrostress van EMF (Elektromagnetische straling) vanuit computers, mobiele telefoons, magnetrons, zendmasten, hoogspanningskabels, Wi-Fi, DECT-telefoons, hoogspanningsmasten en alle andere draadloze apparatuur.                                                                                               
 • Effectief tegen electrosmog en aardstraling.
 • Inspireert en creëert een prettige sfeer en evenwichtige en gelukkige(re) stemmingen
 • Het is vaak een remedie tegen slapeloosheid en psychische problemen.
 • Helpt mee bij het ontwaken en ontwikkelen van uw aangeboren spirituele zintuigen.
 • Ideaal om iemand die HSP is (hoog sensitief) af te schermen van prikkels.
 • Het heeft ook een positieve uitwerking op je huisdieren, je planten en je eigen fysieke lichaam. Reinigt en brengt je aura en chakra’s in balans.

Naast de voordelen van de orgonite combinatie op zich, wordt de werking ook beïnvloed door welke mineralen/(half)edelstenen, kristallen en/of symbolen erin verwerkt worden. Iedere edelsteen heeft namelijk ook zijn eigen unieke werking waardoor iedere orgonite anders is.

Je bent welkom om te kijken naar alle orgonite producten in mijn webshop om te zien/voelen of je met eentje resoneert ;) 

Bij Cinsis.nl vindt je allerlei soorten orgonite producten en orgonite sieraden (hangers, armbanden, oorhangers). Veel opties om te kiezen dus  ;) 

Meer info? Lees verder in mijn Blog, klik hier om verder te kunnen lezen. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel