Boviswaarde.

Wat houdt Boviswaarde in?

Boviswaarde is een metingwaarde om de levensenergie te meten. Alles om ons heen heeft een boviswaarde. In een gezond bos of bij een waterval is deze heel hoog en dat voel je ook. In een grote industriestad is deze laag. Ook in sommige gebouwen wordt je heel moe wat met deze boviswaarde te maken heeft. Door planten of een watervalletje te plaatsten verhoog je de boviswaarde in gebouwen of je huis. Dus het is belangrijk om ook in je huis de energie hoog te houden. Je voelt dat ook als je bij mensen binnen komt aan de energie.(dat is dus die boviswaarde wat je voelt)

Boviswaarde en voedsel

Maar ook al ons voedsel heeft een boviswaarde en hoe beter je eet hoe hoger jouw boviswaarde wordt en dat straal je uit en dat voel je. Daarnaast is het enorm belangrijk voor je gezondheid. Eet je veel producten die in de industrie vervaardigd zijn, zoals bij genetische gemanipuleerde voeding, chemische voeding of flink bespoten voedsel uit kasten of kunstmest dan zullen deze producten een waanzinnig lage boviswaarde hebben. Gezonde mensen hebben een boviswaarde tussen de 6500 en de 8000, komt hij daaronder door je leef en eetgewoonte dan wordt je ziek en ben je veel moe.

Wanneer je zelf je eten verbouwd en maakt met pure ingrediënten en of meteen na de slacht een dier eet of zo biologisch mogelijk eet krijg je veel boviswaarde binnen. Dus wil je gezond worden moet je dus voeding eten boven de 6500 anders kost dit het lichaam energie.

Boviswaarden:

0-3.000 Ziekmakend

3.000-6.500 Ongezond

6.500-7.000 Neutraal

7.000-8.000 Gezond

8.000-en hoger Vitaliserend

Hier wat voorbeelden qua voeding

Vers geperst sinaasappelsap, bio: 10500
sinaasappelsap uit supermarkt 4000
appel net geplukt :8900
Biologische groente meestal boven de 7000
Groente niet bio van buitenland vaak onder 4000
Kiemen boven de 8000
boterham jam 4200
boterham hagelslag 2200
cola 1230
vlees na slacht 6500, na bewaren en bakken 4000
Spa blauw: 5810
Evian: 6120 

Ook is het belangrijk dat je alleen dingen eet die bij je passen en zodra je dingen eet waar je een voedselovergevoeligheid voor hebt gaat dit altijd ten koste van jouw bovisenergie. Dus stel je eet veel biologische appels maar je hebt een gevoeligheid hiervoor dan zal je geen voordeel hebben bij de hoge boviswaarde van dit product.

Hoe meet je de Boviswaarde zelf?

Neem de richtlijnen die gelden voor pendelen in acht; Een hand boven het voorwerp waarvan je de waarde wilt weten of neem het vast. De andere hand is voor je pendel, enkele cm boven de buitenste cirkel, begin bovenaan bij 0. Beweeg de pendel rustig langs de lijn terwijl hij met de klok mee blijft draaien. Als de pendel stopt, rondjes en in een rechte lijn naar het centrum zwaait heb je de waarde gevonden. Herhaal dit om de juistheid te bevestigen. Is 18.000 niet hoog genoeg, dan tel je door met 1.000 tegelijk dit wordt dan 19.000 enz. Je mag deze afbeelding gebruiken voor eigen gebruik (alleen privégebruik). Knip en plak hem in een word document zodat je hem kan uitprinten. Hier kun je pendels vinden mocht je er nog geen thuis hebben.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel