Sorteer op
 • Tijgeroog Engel (nr 2)
  Tijgeroog Engel (nr 2)

  Tijgeroog Engel (nr 2)TijgeroogDe steen is vooral bekend om zijn beschermende werking tegen negatieve invloeden. Hij helpt je balans te vinden tussen het fysieke en het spirituele. Tijgeroog werkt aardend, schept heldere intenties…

  € 9,95
 • Bergkristal Engel Hanger
  Bergkristal Engel Hanger

  Bergkristal Engel HangerBergkristal Engel hanger met oogjeAls je op zoek bent naar eenvoud en subtiliteit, dan is de Bergkristal Engel hanger met oogje perfect voor jou. Deze hangers hebben een klein oogje aan de bovenkant waarmee…

  € 7,50
 • Tijgeroog Engel hanger
  Tijgeroog Engel hanger

  Tijgeroog Engel hangerEdelsteen Engel hanger met oogjeAls je op zoek bent naar eenvoud en subtiliteit, dan is de Edelsteen Engel hanger met oogje perfect voor jou. Deze hangers hebben een klein oogje aan de bovenkant waarmee ze…

  € 7,50
 • Armband Engel Rozenkwarts 8mm met doosje.
  Armband Engel Rozenkwarts 8mm met doosje.

  ARMBAND ENGEL ROZENKWARTS 8MMEen mooie armband met Rozenkwarts beschermengel en rozenkwarts kralen.

  RozenkwartsTerecht de steen van de liefde genoemd, onvoorwaardelijke liefde. Het leert ons onszelf te accepteren zoals we zijn…

  € 9,95
 • Armband Engel Hematiet 8mm met doosje
  Armband Engel Hematiet 8mm met doosje

  ARMBAND ENGEL HEMATIET 8MMEen mooie armband met Hematiet beschermengel en Hematiet kralen.HematietHematiet werkt positief in op je wilskracht en helpt je om in je kracht te blijven en de juiste beslissingen te nemen voor jouw…

  € 9,95
 • Armband Engel Tijgeroog 8mm met doosje.
  Armband Engel Tijgeroog 8mm met doosje.

  ARMBAND ENGEL TIJGEROOG 8MMTijgeroogDe steen is vooral bekend om zijn beschermende werking tegen negatieve invloeden. Hij helpt je balans te vinden tussen het fysieke en het spirituele. Tijgeroog werkt aardend, schept heldere…

  € 9,95
 • Uitverkocht

  Angeliet Engel (nr 2)
  Angeliet Engel (nr 2)

  ANGELIET ENGEL (2)Angeliet Het is een beschermende en kalmerende steen. Hij heeft een kalmerende werking bij zware psychische belasting en heftige emoties. Angeliet zorgt dat je weer orde vindt in de chaos en helpt je om los te…

  € 9,95
 • Uitverkocht

  Armband Engel Zwarte Toermalijn 8mm met doosje
  Armband Engel Zwarte Toermalijn 8mm met doosje

  ARMBAND ENGEL ZWARTE TOERMALIJN 8MMToermalijnToermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen…

  € 9,95
 • Armband Engel Amethist 8 mm met doosje
  Armband Engel Amethist 8 mm met doosje

  Armband Engel Amethist 8 mm

  Amethist

  Deze steen is denk ik wel de meest bekende steen en heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat…

  € 9,95
 • Armband Engel Opaline 8mm met doosje
  Armband Engel Opaline 8mm met doosje

  ARMBAND ENGEL OPALINE 8MMEen mooie armband met Opaline beschermengel en Opaline kralen.

  Opaline /Synthetische opaal;Opaline /Synthetische opaal;door mensen gemaakte steen (geen echte steen!). De steen is doorzichtig tot…

  € 9,95

Edelsteen Engel

Edelsteen Engel; een liefdevolle boodschapper, diener of beschermer van de mens, beschikt over bovenmenselijke capaciteiten en eigenschappen. Je hoeft ze alleen maar om hulp te vragen;) 

Wat is een Edelsteen Engel?

Wat is een Edelsteen Engel? Edelsteen engelen zijn prachtige, met de hand gemaakte beelden of figuren van engelen, vervaardigd uit verschillende soorten edelstenen. Deze unieke creaties combineren de krachtige energie van edelstenen met de beschermende en helende werking van engelen. Engelen worden traditioneel gezien als boodschappers van het goddelijke, en worden vaak geassocieerd met liefde, bescherming en begeleiding. Ze staan symbool voor hoop, troost en verlichting in moeilijke tijden. Door deze eigenschappen te combineren met de positieve vibraties en genezende krachten van edelstenen, ontstaat er een krachtige synergie die ons kan ondersteunen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Elke edelsteen engel heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en betekenissen.

De betekenis en eigenschappen van edelsteen engelen

De betekenis en eigenschappen van edelsteen engelen. Edelsteen engelen zijn niet alleen mooie decoratieve stukken, maar ze hebben ook diepgaande betekenissen en unieke eigenschappen die ons kunnen helpen in ons dagelijks leven. Elke edelsteen engel heeft zijn eigen specifieke kenmerken en energieën, die een belangrijke rol spelen bij het bevorderen van welzijn en spirituele groei.

Hier zijn enkele veelvoorkomende edelstenen en hun betekenissen:

1. Amethist Engel:

Amethist is verbonden met spiritualiteit, innerlijke rust en intuïtie. Deze engel helpt bij het bevorderen van een kalme geest, het verminderen van stress en het vergroten van spirituele helderheid.

2. Rozenkwarts Engel:

Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en mededogen. De rozenkwarts engel helpt bij het openen van het hartchakra, waardoor liefde, harmonie en positieve relaties worden bevorderd.

3. Sodaliet Engel:

Sodaliet is gericht op communicatie, zelfexpressie en emotionele balans. Deze engel kan helpen bij het bevorderen van duidelijke communicatie, empathie en innerlijke vrede.

4. Hematiet Engel:

Hematiet is geassocieerd met aarding, bescherming en kracht. Deze engel helpt bij het afweren van negatieve energieën, het versterken van de aura en het vergroten van zelfvertrouwen.

5. Bergkristal Engel:

Bergkristal wordt beschouwd als een "meester genezer" en is verbonden met helderheid, zuivering en spiritualiteit. De bergkristal engel kan helpen bij het verhogen van de vibraties, het bevorderen van spirituele groei en het vergroten van bewustzijn.

Het is belangrijk om op te merken dat elke edelsteen engel een unieke betekenis en eigenschappen heeft, maar dat hun effectiviteit kan variëren afhankelijk van de persoon die ermee werkt. Het is essentieel om je intuïtie te volgen bij het kiezen van een edelsteen engel die resoneert met jouw behoeften en intenties. Door contact te maken met edelsteen engelen en hun energieën in je leven te integreren, kun je profiteren van hun positieve invloed op verschillende aspecten zoals emotioneel welzijn, spirituele groei, balans en harmonie.

Hoe kan een edelsteen engel ons helpen?

Hoe kan een edelsteen engel ons helpen? Edelsteen engelen hebben de kracht om ons te ondersteunen op verschillende gebieden van ons leven. Ze kunnen ons helpen bij het versterken van onze spirituele verbinding, emotionele heling, energiebescherming en het manifesteren van onze intenties.

1. Spirituele verbinding: Een Edelsteen engel kan dienen als een brug tussen de fysieke wereld en de spirituele wereld. Ze kunnen ons helpen bij het versterken van onze intuïtie, het openen van ons derde oog en het afstemmen op hogere energieën. Door contact te maken met een specifieke edelsteen engel die resoneert met jouw spirituele doelen, kun je je bewustzijn vergroten en diepere lagen van spiritualiteit ontdekken.

2. Emotionele heling: Edelstenen hebben al eeuwenlang therapeutische eigenschappen en worden gebruikt voor emotionele heling. Een edelsteen engel draagt deze helende eigenschappen bij zich en kan ons helpen bij het loslaten van negatieve emoties, het bevorderen van zelfliefde, zelfacceptatie en innerlijke vrede. Door in contact te komen met een edelsteen engel die in resonantie is met jouw emotionele behoeften, kun je genezing ervaren op zowel mentaal als emotioneel niveau.

3. Energiebescherming: Een edelsteen engel kan dienen als energetisch schild, ze helpen bij het afweren van negatieve energieën uit onze omgeving. Ze fungeren als beschermers die een positieve vibratie creëren en ons helpen om een energetisch evenwicht te behouden. Door een edelsteen engel bij je te dragen of in je leefruimte te plaatsen, kun je een veilige en harmonieuze energieomgeving creëren.

4. Het manifesteren van intenties: Een edelsteen engel kan ons ondersteunen bij het manifesteren van onze intenties en doelen. Ze werken als krachtige hulpmiddelen die onze wensen versterken en ons stimuleren om actie te ondernemen. Door jouw specifieke intenties aan een edelsteen engel toe te vertrouwen, kan deze engel jou begeleiden op jouw manifestatiepad en de nodige energieën aantrekken om jouw doelen te bereiken.

Het gebruik van edelstenen en/of Orgonite engelen kan bijdragen aan het creëren van een gebalanceerd, positief en vervuld leven. Ze zijn prachtige metgezellen op ons spirituele pad die ons helpen groeien, helen en onze ware potentieel laten stralen. Je hoeft ze alleen maar om hulp te vragen ;)

Dus als je graag energetische ondersteuning van een Engel wilt: vraag dan aan de (desbetreffende Engel(en) om hulp / ondersteuning in een bepaalde situatie. Ieder mens heeft een vrije wil daarom helpen de Engelen alleen als je hun dan ook echt om hulp vraagt ;) 

Bij Cinsis kun je kiezen voor een engelen sieraad zoals een hanger of armband, maar ook mooie engelen beelden. Zet je de Engel graag neer of draag je hem liever altijd bij je?

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 


    

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel