Sorteer op
  • Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts voor baby & kind
    Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts voor baby & kind

    BARNSTEEN / AMBER ARMBAND MET ROZENKWARTS VOOR BABY & KINDBarnsteen / Amber armband met Rozenkwarts voor baby & kind

    Een barnsteen / amber armband voor baby & kind gecombineerd met Rozenkwarts, een liefdevolle steen die staat…

    € 18,50

Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts voor baby & kind

De werking van Barnsteen / Amber armbanden met Rozenkwarts

De werking van Barnsteen / Amber armbanden met Rozenkwarts. Barnsteen / Amber armbanden met Rozenkwarts hebben een unieke werking die baby's en kinderen op verschillende manieren kan ondersteunen.

Laten we eens dieper ingaan op de specifieke eigenschappen en effecten van deze bijzondere combinatie. Ten eerste staat Barnsteen / Amber bekend om zijn natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen. Wanneer amber in contact komt met de warmte van de huid, wordt succinezuur vrijgegeven. Dit zuur heeft een analgetisch effect, wat betekent dat het pijn kan helpen verlichten. Voor baby's die last hebben van doorkomende tandjes, kan het dragen van een amber armband met Rozenkwarts echt een verschil maken. Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het verzachten van pijnlijke tandvlees.

Rozenkwarts voegt nog een extra dimensie toe aan de werking van de armband. Deze steen staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen. Het bevordert gevoelens van liefde, rust en veiligheid, wat essentieel is voor het welzijn van baby's en kinderen. Door het dragen van een amber armband met Rozenkwarts kan je kleintje zich rustiger voelen en meer geborgenheid ervaren.

Eén aspect dat deze combinatie zo krachtig maakt, is dat zowel amber als Rozenkwarts bekend staan om hun energetische eigenschappen. Amber wordt al eeuwenlang gezien als aardend en balancerend, terwijl Rozenkwarts staat voor harmonie en emotioneel evenwicht. Samen werken ze om positieve energie te bevorderen en negatieve energieën af te weren. Dit kan helpen om een kalme en vredige sfeer te creëren voor jouw kind. 

Voordelen van het dragen van een Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts voor baby & kind

Voordelen van het dragen van een barnsteen / amber armband met Rozenkwarts voor baby & kind. Het dragen van een barnsteen / amber armband met Rozenkwarts biedt vele voordelen voor de gezondheid en het welzijn van baby's en kinderen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen waar ouders baat bij kunnen hebben:

1. Verlichting van doorkomende tandjes: Een van de meest bekende voordelen van het dragen van deze armbanden is de verlichting die ze kunnen bieden bij doorkomende tandjes. De natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen van amber, samen met de kalmerende werking van Rozenkwarts, kan helpen bij het verminderen van pijnlijk tandvlees en irritatie.

2. Bevordering van rustige slaap: Het dragen van een amber armband met Rozenkwarts kan ook bijdragen aan een betere nachtrust voor baby's en kinderen. De kalmerende eigenschappen van Rozenkwarts helpen prikkelbaarheid te verminderen en bevorderen gevoelens van rust en geborgenheid. Dit kan resulteren in een betere kwaliteit slaap voor je kleintje.

3. Emotionele balans: Amber armbanden met Rozenkwarts staan erom bekend dat ze emotioneel evenwicht bevorderen bij baby's en kinderen. De helende energieën die vrijkomen door het dragen ervan kunnen helpen om negatieve emoties zoals angst, verdriet of onrust te verzachten. Op deze manier kan het zorgen voor meer stabiliteit in de gemoedstoestand van je kind.

4. Bescherming tegen negatieve energieën: Zowel amber als Rozenkwarts hebben beschermende eigenschappen die helpen bij het afweren van negatieve energieën. Dit kan vooral nuttig zijn in omgevingen waarin je baby of kind wordt blootgesteld aan onrustige of negatieve vibraties. Het dragen van een armband met deze stenen kan een energetische barrière creëren en zorgen voor een veilige en positieve atmosfeer.

5. Versterken van band tussen ouder en kind: Het proces van het omdoen van de armband bij je baby of kind kan ook dienen als een vorm van zachte aanraking en liefdevolle verbinding tussen ouder en kind. Dit kan de hechting versterken en bijdragen aan gevoelens van veiligheid, geborgenheid en liefde.

Het dragen van een amber armband met Rozenkwarts biedt dus vele voordelen voor baby's en kinderen, variërend van tandjesverlichting tot emotionele balans en bescherming tegen negativiteit. Als ouder kun je gerust uitgaan van de positieve werking die deze natuurlijke remedie kan hebben op het welzijn van jouw kleintje.

Note: Het is altijd raadzaam om toezicht te houden terwijl je baby een armband draagt. De kralen zijn apart geknoopt voor de veiligheid maar dit geeft geen garantie voor veiligheid tegen verstikkingsgevaar! Dus let altijd goed op! Advies om het armbandje 's nachts af te doen.

Barnsteen / Amber armbanden in verschillende maten verkrijgbaar.

Barnsteen / Amber armbanden met rozenkwarts en amethist zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan verschillende behoeften te voldoen. Voor baby' s en kinderen zijn er speciale Barnsteen / Amber armbanden met een omtrek van 14 cm, terwijl Barnsteen / Amber armband voor volwassen beschikbaar zijn met omtrekken van 18 en 20 cm. Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd, genieten van de harmoniserende werking van deze prachtige sieraden.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel