Sorteer op
 • Armband Palo Santo 6mm
  Armband Palo Santo 6mm

  ARMBAND PALO SANTO 6MMPalo Santo elastische armband.Palo Santo elastische armband met ronde kralen (± 6 mm), gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en…

  € 13,50
 • Armband Palo Santo 8mm
  Armband Palo Santo 8mm

  ARMBAND PALO SANTO 8MMPalo Santo elastische armbandPalo Santo elastische armband met ronde kralen (± 8 mm), gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en…

  € 13,99
 • Palo Santo armband rond en ovaal
  Palo Santo armband rond en ovaal

  ARMBAND PALO SANTO ROND EN OVAAL 8MMPalo Santo elastische armband.Palo Santo elastische armband met ronde en ovale kralen (± 8 mm), gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo. Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de…

  € 13,99
 • Palo Santo ketting hart
  Palo Santo ketting hart

  PALO SANTO KETTING HARTKetting met een hartje van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar.
  Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.

  De kwaliteiten van Palo Santo (Heilig…

  € 14,95
 • Uitverkocht

  Palo Santo ketting veer
  Palo Santo ketting veer

  PALO SANTO KETTING VEERKetting met een veer van Palo Santo +kraal. Met waxkoord, in lengte verstelbaar.
  Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.De kwaliteiten van Palo Santo (Heilig…

  € 14,95
 • Uitverkocht

  Orgonite Armband Blauwe Howliet met Palo Santo kralen / RVS Zilver (nr 62)
  Orgonite Armband Blauwe Howliet met Palo Santo kralen / RVS Zilver (nr 62)

  ORGONITE ARMBAND BLAUWE HOWLIET MET PALO SANTO KRALEN/ RVS ZILVER (NR 62)Deze orgonite hanger bestaat uit Blauwe Howliet, Palo Santo en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:

  Orgonite armbandDe orgonite-armband…

  € 24,95

Palo Santo sieraden

Palo Santo sieraden zoals ketting hangers en armbanden

Wat is Palo Santo?

Wat is Palo Santo? Palo Santo, ook wel bekend als heilig hout, is een mystiek en spiritueel hout dat afkomstig is uit Zuid-Amerika. Het wordt al eeuwenlang gebruikt door inheemse volkeren in landen zoals Peru en Ecuador vanwege zijn krachtige spirituele eigenschappen. Het woord "Palo Santo" komt uit het Spaans en betekent letterlijk "heilig hout". Het heeft deze naam te danken aan de unieke geur die vrijkomt wanneer het hout brandt. De geur wordt vaak omschreven als een combinatie van munt, citroen en dennenbos, wat zorgt voor een verfrissende en rustgevende atmosfeer.

Palo Santo wordt traditioneel gebruikt om negatieve energieën te zuiveren en positieve energieën aan te trekken. Het wordt vaak gebrand tijdens rituelen, meditaties of gewoon om een vredige sfeer te creëren in huis. Het wordt ook gezegd dat het helpt bij het verlichten van stress, angst en depressie, waardoor het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar innerlijke rust en balans.

Naast branden kan Palo Santo ook worden gebruikt als sieraad. Steeds vaker zie je sieraden zoals kettinghangers en armbanden gemaakt van Palo Santo. Deze sieraden dragen niet alleen de heerlijke geur van het hout met zich mee, maar hebben ook nog eens verschillende spirituele eigenschappen.

De betekenis achter Palo Santo sieraden

De betekenis achter Palo Santo sieraden gaat veel dieper dan alleen de fysieke vorm ervan. Ze worden vaak gedragen als een symbool van bescherming, kracht en spirituele verbinding. Het dragen van Palo Santo sieraden kan helpen om jezelf te herinneren aan je innerlijke kracht en om een bewuste en spirituele levensstijl te cultiveren. Of je nu geïnteresseerd bent in de spirituele eigenschappen van Palo Santo, de heerlijke geur ervan, of gewoon op zoek bent naar een uniek en betekenisvol sieraad, Palo Santo sieraden zoals kettinghangers en armbanden zijn een uitstekende keuze.

De betekenis en geschiedenis van Palo Santo

De betekenis en geschiedenis van Palo Santo Palo Santo is niet zomaar een stuk hout, het heeft een diepe betekenis die teruggaat tot de oude inheemse culturen van Zuid-Amerika. De naam Palo Santo komt uit het Spaans en betekent "heilig hout". In deze culturen werd het hout beschouwd als heilig en had het spirituele eigenschappen en genezende krachten. Al eeuwenlang wordt Palo Santo gebruikt voor diverse rituelen en ceremonies. Het gebruik ervan gaat terug tot de Inca-beschaving, waar sjamanen geloofden dat dit magische hout energetische zuivering teweeg kon brengen. Het reinigende aspect van Palo Santo wordt beschouwd als essentieel in deze spirituele praktijken. Het branden van Palo Santo is bedoeld om negatieve energieën te verdrijven en ruimte te maken voor positieve energieën. Dit maakt het een waardevol instrument bij meditaties, spirituele rituelen en helingssessies.

Naast zijn zuiverende eigenschappen heeft Palo Santo ook een sterke band met de natuurlijke wereld. Het wordt gezien als een geschenk van Moeder Aarde, met respect geplukt nadat de bomen op natuurlijke wijze zijn gestorven. Hierdoor wordt gewaarborgd dat er geen schade aan levende bomen wordt toegebracht. Het duurt echter niet lang voordat deze bijzondere boom na zijn dood begint te ontbinden. Daarom moet het tijdens bepaalde fasen worden geoogst en verwerkt in verschillende producten zoals sieraden, wierook, etherische olie en houtblokjes.

De betekenis en geschiedenis van Palo Santo zijn nauw verbonden met de cultuur en tradities van de inheemse bevolking van Zuid-Amerika. Het is een heilige houtsoort die wordt gekoesterd om zijn spirituele eigenschappen, genezende krachten en verbinding met Moeder Aarde. Het gebruik ervan heeft zich verspreid naar andere delen van de wereld, waar het tegenwoordig populair is bij spirituele mensen die op zoek zijn naar innerlijke rust en balans.

Palo Santo sieraden: ketting hangers en armbanden

Palo Santo sieraden: ketting hangers en armbanden. De helende krachten en spirituele betekenis van Palo Santo worden niet alleen ervaren tijdens het branden van het heilige hout, maar kunnen ook worden gedragen in de vorm van prachtige sieraden. Ketting hangers en armbanden gemaakt van Palo Santo zijn geliefde accessoires onder spirituele mensen, omdat ze niet alleen een stijlvolle toevoeging zijn aan hun outfits, maar ook een dieper spiritueel doel dienen.

Palo Santo sieraden worden vaak met de hand gemaakt door ambachtslieden die meesters zijn in het bewerken van dit unieke hout. Het gebruik van Palo Santo in sieraden combineert vakmanschap met spiritualiteit, waardoor mensen een tastbare manier hebben om de magische eigenschappen van dit heilige hout bij zich te dragen.

Het dragen van een Palo Santo ketting hanger dicht bij je hart is symbolisch en kan energetische bescherming bieden. De ketting hanger fungeert als een amulet dat negatieve energieën afwendt en positieve energie aantrekt. Het kan helpen om balans te brengen in je leven en je te herinneren aan de connectie met het spirituele.

Armbanden gemaakt van Palo Santo hebben vergelijkbare eigenschappen als ketting hangers, maar ze dienen ook als constante herinnering aan mindfulness gedurende de dag. Door de armband om je pols te dragen, kun je bewust leven bevorderen en een positieve mindset behouden.

Naast hun spirituele eigenschappen is elk stuk Palo Santo sieraad uniek. De rijke warme kleur en de prachtige houtnerf van het Palo Santo-hout maken elk sieraad tot een kunstwerk op zich. Deze natuurlijke schoonheid wordt versterkt door de ambachtelijke details en de zorg waarmee het sieraad is vervaardigd. Palo Santo sieraden zijn niet alleen een persoonlijke uitdrukking van spiritualiteit, maar ook een manier om je verbonden te voelen met Moeder Aarde en haar geschenken.

Door het dragen van Palo Santo sieraden kun je jouw spirituele reis versterken en herinnerd worden aan de helende krachten die dit heilige hout met zich meebrengt.

Wil je een Palo Santo armbandje combineren met edelsteenarmbandenEdelsteen Engelen armband, splitarmbandenRVS armbanden, armbanden handgemaakt  of Orgonite Armband. Verschillende variaties? Klik op de link.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel