Sorteer op
  • Orgonite hanger Kunziet met Bergkristal 30x55mm (nr 86)
    Orgonite hanger Kunziet met Bergkristal 30x55mm (nr 86)

    Orgonite hanger Kunziet met Bergkristal 30x55mm (nr 86)Deze orgonite hanger bestaat uit Kunziet, Bergkristal, Draken symbool, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:Orgonite hangerDe…

    € 29,95
Sorteer op

Kunziet

Kunziet is een hele spirituele en beschermende steen. De steen zet je terug in je kracht bij onrust in je lichaam. Leert zachter te zijn voor jezelf en geeft je meer eigenwaarde. De steen maakt flexibel en onafhankelijk, vermindert blokkades en weerstanden en helpt je gevoelens te uiten. Hierdoor helpt het bij het opruimen van emotionele bagage uit zowel dit als vorige levens. Het werkt opbeurend en inspirerend en heeft hiermee een goede invloed op depressies. Het brengt balans in ratio en intuïtie. Spiritueel beschermt kunziet tegen alle mogelijk negatieve invloeden zoals negatieve energie, negatieve straling en negatieve invloeden van mensen. Tevens bevordert de steen een diepe meditatie. Kunziet is verbonden met de energie van Aartsengel Shekinah en verbindt je met de energie van de universele liefde.

Kleur  zachtroze, paars, wit, geel en groen


Toepasbaar  Als hanger. De steen kan ook op een plek op het lichaam gelegd worden waar de werking nodig is. In een ruimte. Het kan verwerkt worden tot een elixer. Geschikt voor kinderen.

Verzorging  Kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Zie reinigen en opladen.

Engelensteen  Is verbonden met de energie van Aartsengel Shekinah en verbindt je met de energie van de universele liefde.

Sterrenbeeld  schorpioen

Chakra  hart en zonnevlecht

Vindplaats  Pakistan  / Afghanistan / Madagaskar / U.S.A.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel