Sorteer op
  • Barnsteen / Amber armband met Amethist voor baby & kind
    Barnsteen / Amber armband met Amethist voor baby & kind

    BARNSTEEN / AMBER ARMBAND MET AMETHIST VOOR BABY & KINDBarnsteen / Amber armband met Amethist voor baby & kindEen barnsteen / amber armband voor baby & kind gecombineerd met Amethist, bekend om zijn kalmerende effecten en helpt…

    € 18,50

Barnsteen / Amber armband met Amethist voor baby & kind

Deze armbandjes zijn geschikt voor baby & kind.

De werking van een barnsteen / amber armband met amethist

Een barnsteen / amber armband met amethist heeft verschillende helende eigenschappen die kunnen bijdragen aan het welzijn van zowel baby's als volwassenen. Amber staat al eeuwenlang bekend om zijn geneeskrachtige werking. Het bevat succinezuur, dat pijn en ontstekingen kan verminderen, het immuunsysteem kan versterken en zelfs kan helpen bij tandjespijn bij baby's. Amethist daarentegen staat bekend om zijn kalmerende effecten en helpt bij het verminderen van stress en angst. Wanneer deze twee stenen worden gecombineerd in een armband, creëren ze een synergie van energieën die zowel fysiek als mentaal kunnen ondersteunen. De amberkralen verwarmen de huid waardoor er succienezuur vrijkomt en de positieve eigenschappen ervan opgenomen kunnen worden door het lichaam. Dit proces kan helpen om pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen en een algeheel gevoel van rust en welzijn te bevorderen.

Amethistkralen bij barnsteen / Amber armband

Amethistkralen dragen ook bij aan de werking van de barnsteen / Amber armband. Deze paarse steensoort staat erom bekend harmonie en balans te brengen in ons energiesysteem. Het heeft een kalmerend effect op overactieve geesten, bevordert ontspanning en helpt bij het verbeterd slapengaan.

Het dragen van een amber armband met amethist kan vooral nuttig zijn voor mensen die last hebben van chronische pijnklachten, ontstekingen of stressgerelateerde problematiek. Het is een natuurlijke en niet-invasieve methode om verlichting te zoeken en het algehele welzijn te bevorderen.

Toezicht / Veiligheid amber armband

Het is altijd raadzaam om toezicht te houden terwijl je baby een armband draagt. De kralen zijn apart geknoopt voor de veiligheid maar dit geeft geen garantie voor veiligheid tegen verstikkingsgevaar! Dus let altijd goed op! Advies om het armbandje 's nachts af te doen.

Baby's kunnen per ongeluk de armband inslikken of verstrikt raken in de ketting, wat ernstige gevolgen kan hebben. Ouders moeten altijd toezicht houden op hun kinderen wanneer ze sieraden dragen.

Barnsteen / Amber armbanden in verschillende maten verkrijgbaar.

Barnsteen / Amber armbanden met rozenkwarts en amethist zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan verschillende behoeften te voldoen. Voor baby' s en kinderen zijn er speciale Barnsteen / Amber armbanden met een omtrek van 14 cm, terwijl Barnsteen / Amber armband voor volwassen beschikbaar zijn met omtrekken van 18 en 20 cm. Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd, genieten van de harmoniserende werking van deze prachtige sieraden.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel