Sorteer op

Edelsteen Locker

Yin Yang Locket Cage hanger Silver.

Deze mooie hanger kun je voor meerdere doeleinden gebruiken :) door zelf te bepalen wat je erin doet. Je kan bijvoorbeeld een kleine edelsteen erin doen of als engelenroeper gebruiken door er een klankbol in te stoppen.

Yin Yang

Yin en Yang zijn de symbolen voor de twee tegengestelde krachten in het universum. In de oosterse belevingswereld gaat men uit van een aardse, vrouwelijke en een hemelse, mannelijke kracht die elkaar aanvullen en beïnvloeden. De krachten staan niet tegenover elkaar maar streven naar een volmaakt evenwicht. Yin en Yang vertegenwoordigt de voortdurende verandering en beweging van de kosmos. Om gezond en evenwichtig te zijn, moeten beide energieën in lichaam en geest geïntegreerd worden.

Filosofie van Yin en Yang

De filosofie van Yin en Yang nodigt ons uit om te streven naar balans in ons leven door het omarmen van tegenstellingen. Het herinnert ons eraan dat er geen licht is zonder duisternis, geen groei zonder tegenslagen, geen vreugde zonder verdriet. Door bewust te zijn van deze dualiteit kunnen we een dieper begrip ontwikkelen voor onszelf, anderen en de wereld om ons heen. In conclusie biedt Yin en Yang als filosofisch concept een waardevol perspectief op het begrijpen van tegenstellingen, balans en verandering in het leven. Door zich bewust te zijn van dit symbiotische samenspel kunnen we streven naar harmonie op alle niveaus - zowel individueel als collectief.

Verschillende soorten hangers

Hangers zijn er in verschillende soorten en stijlen om aan ieders voorkeuren te voldoen. Elke variant heeft zijn eigen unieke kenmerken en voegt een speciale betekenis toe aan je sieradencollectie. Of je nu op zoek bent naar een elegante hanger voor een speciale gelegenheid of naar een dagelijks accessoire met spirituele waarde, er is altijd wel een hanger die bij jou past.

Ga hier naar alle verschillende soorten hangers die bij Cinsis verkrijgbaar zijn. Heb je interesse in een orgonite hanger? Kijk hier: Orgonite hangers

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel