Sorteer op
 • Orgonite hanger Versteend hout 30x55mm (nr 73)
  Orgonite hanger Versteend hout 30x55mm (nr 73)

  Orgonite hanger Versteend hout 30x55mm (nr 73)Deze orgonite hanger bestaat uit Versteend hout, Metatron kubus, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:

  Orgonite hangerDe orgonite-hanger is…

  € 29,95
 • Orgonite Emaille Armband Versteend Hout (nr 39)
  Orgonite Emaille Armband Versteend Hout (nr 39)

  ORGONITE EMAILLE ARMBAND VERSTEEND HOUT (NR 39)Deze orgonite armband bestaat uit Versteend Hout en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze armband:

  Emaille Orgonite ArmbandDe orgonite-armband is speciaal gemaakt om je…

  € 24,95
 • Orgonite hanger Versteend hout met Bergkristal 30x55mm (nr 98)
  Orgonite hanger Versteend hout met Bergkristal 30x55mm (nr 98)

  Orgonite hanger Versteend hout met Bergkristal 30x55mm (nr 98)Deze orgonite hanger bestaat uit Versteend hout, Bergkristal, Flower of life met Davidster, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze…

  € 29,95
Sorteer op

Versteend hout

Versteend hout wordt gewoonlijk fossiel of geagiteerd hout genoemd en is geïdentificeerd als een lid van de kwarts-familie. De meeste mensen geloven dat het hout zichzelf in steen verandert, maar dit is een veel voorkomende misvatting. Het hout lijkt alsof het is gebleven, maar dit is slechts de uiterlijke fysieke vorm van het hout. Nadat de verstening is voltooid, wordt al het hout vervangen door siliciumdioxide, en dit is de reden waarom we Versteend hout als een onderdeel van de kwarts-familie zien.

Versteend hout stelt ons in staat om ons geduld aan te boren, het vertegenwoordigt onze reis van spirituele groei in een gestaag en consistent tempo. Met versteend hout kan men meer vertrouwen krijgen in het levensproces en in de reis van evolutie. Wanneer we het gevoel hebben dat er "slechte" dingen blijven gebeuren, zal versteend hout ons vertrouwen geven in de obstakels die op ons pad komen. Deze obstakels moeten worden aangepakt en herinneren ons eraan dat ze uiteindelijk bijdragen aan ons hoogste goed. Wanneer we versteend Hout vasthouden of dragen, staan ​​we toe en vertrouwen we op de timing van het Goddelijke, en merken we onderweg de tekenen op. Diegene die verandering en transformatie ondergaan, kunnen het proces van chaos vergemakkelijken door versteend hout om de nek te dragen.

Versteend hout helpt iemand om zich te ontdoen van negatieve genetische programmering of paradigma's die het bewustzijn beperken. Deze beperkende emotionele patronen en gedragingen zijn aan ons doorgegeven via overlevingsinstincten en zijn niet langer nodig voor ons voortbestaan. Versteend hout weet dit en zal iemand helpen bij het herbouwen van uitgebreide geloofssystemen die ons aanmoedigen om oude wijsheid op te nemen en weer in balans te komen.

 

Kleur  Rood, bruin, geel, grijs, zwart en verschillende kleurschakeringen daartussen. 

Toepasbaar   Als hanger of in een ruimte. Diegene die verandering en transformatie ondergaan, kunnen het proces van chaos vergemakkelijken door versteend hout om de nek te dragen.

Verzorging   Kan op allerlei manieren gereinigd worden.

Sterrenbeeld   Waterman

Chakra’s   Kan bij alle chakra’s, maar vooral bij de aardse chakra’s: wortel, heiligbeen en zonnevlecht. 

Vindplaatsen     Argentinië, Australië, Brazilië, Java en de Verenigde Staten  

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel