Sorteer op
  • Orgonite hanger Kyaniet met Bergkristal 30x55mm (nr 84)
    Orgonite hanger Kyaniet met Bergkristal 30x55mm (nr 84)

    Orgonite hanger Kyaniet met Bergkristal 30x55mm (nr 84)Deze orgonite hanger bestaat uit Kyaniet, Bergkristal, Cho Ku Rei symbool, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:Orgonite hangerDe…

    € 32,95

Kyaniet

Kyaniet

Kyaniet is een kristal dat uitnodigt tot genezing. Het vraagt ​​je om diep in jezelf te kijken, niet langer in een slachtoffermentaliteit te blijven zitten en de juiste regie over je eigen leven in handen te nemen. Het moedigt een logische manier van denken aan, vraagt ​​je om niet zo strak gebonden te zijn aan je intense emoties, en om met zekerheid je zielspad te vinden.

Blauwe Kyaniet

Blauwe Kyaniet helpt je te ontspannen, zorgt voor verlichting van emoties zoals woede. Vermindert negatief denken, vergroot je zelfvertrouwen en helpt bij communicatie. Kyaniet is een goede steen voor meditatie. Zorgt voor balans tussen lichaam en ziel. Helpt bij concentratie, opent het derde oog, vergroot het zesde zintuig. Wie op zoek is naar balans, schoonheid en de mogelijkheid van een hogere spirituele verbinding, moet ja zeggen tegen het genezende licht van Kyaniet.

Zwarte Kyaniet

Zwarte kyaniet biedt bescherming aan de persoon die het draagt. Emotioneel helpt zwarte kyaniet om blokkades onder ogen te zien, nieuwe wegen te openen en emoties op een positievere manier los te laten. Het is een zeer goede aardende steen. Brengt de yin/yang energie in evenwicht. Zwarte Kyaniet is als talisman een geweldige barrièreversterker. Het buigt negativiteit af. Helpt bij dromenanalyse en inzicht.

 

Specificaties Kyaniet

Kleur: Blauw tot kleurloos, blauw-groen, grijs en zwart. Ook zijn er groen, geel en oranje varianten.

Toepasbaar: Als hanger en in een ruimte

Verzorging: Kyaniet houdt geen negativiteit vast en hoeft nooit gereinigd te worden.

Sterrenbeelden: Stier, Ram en Weegschaal

Chakra’s: Blauw: Allen maar vooral de keel- en derde oogchakra. Zwart: Allen maar vooral het wortel(basis)chakra

Vindplaatsen: Brazilië, Zwitserland, Amerika, India, Burma, Kenia, Zimbabwe, Madagaskar, Tanzania

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel