Sorteer op
 • Larimar hartje (nr 1)
  Larimar hartje (nr 1)

  Larimar hartje (nr1)

  Echt prachtige kwaliteit!! Wordt alleen in de Dominicaanse Replubliek gevonden.

  Kernwoorden larimar: innerlijke rust, intuïtie, geestelijke en spirituele kracht.

  Larimar; de `Atlantissteen` of…

  € 29,95
Sorteer op

Larimar

Kernwoorden larimar: innerlijke rust, intuïtie, geestelijke en spirituele kracht.

Larimar; de `Atlantissteen` of Dolfijnensteen.
De steen helpt contact maken met je intuïtie, gidsen, engelen en de energie van Atlantis. Slaap met deze steen dan kan hij inzichtgevende dromen en nieuwe kracht (geestelijke en spirituele kracht) en inspiratie bij het ontwaken schenken. De steen helpt je om je leven in eigen hand te nemen, verwijdert blokkades en beperkingen en helpt je om met veranderingen om te gaan. Hij zorgt voor innerlijke rust, balans, helderheid van geest en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens, stemmingswisselingen en extreme emoties. De steen bevordert diepe meditatie. Hij helpt je open en eerlijk jouw mening te uiten en ondersteunt het herstel van keelproblemen. De steen kan op een chakra gelegd worden om blokkades op te heffen. Tijdens een meditatie kan larimar op de solar plexus, borst of voorhoofd gelegd worden.

Kleur lichtblauw tot zeegroen van kleur.

Toepasbaar Als hanger of in een ruimte. De steen kan op een chakra gelegd worden om blokkades op te heffen. Tijdens een meditatie kan larimar op de solar plexus, borst of voorhoofd gelegd worden.

Verzorging  kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. Onder invloed van zonlicht kan het van kleur veranderen.

Sterrenbeeld  Leeuw, Boogschutter, Ram, Schorpioen, Vissen

Chakra  keel chakra

Vindplaats De belangrijkste vindplaats van larimar is Los Chupaderos in het zuidwesten van de Dominicaanse Republiek.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel