Larimar

Kernwoorden larimar: innerlijke rust, intuïtie, geestelijke en spirituele kracht.

Larimar; de `Atlantissteen` of Dolfijnensteen.
De steen helpt contact maken met je intuïtie, gidsen, engelen en de energie van Atlantis. Slaap met deze steen dan kan hij inzichtgevende dromen en nieuwe kracht (geestelijke en spirituele kracht) en inspiratie bij het ontwaken schenken. De steen helpt je om je leven in eigen hand te nemen, verwijdert blokkades en beperkingen en helpt je om met veranderingen om te gaan. Hij zorgt voor innerlijke rust, balans, helderheid van geest en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens, stemmingswisselingen en extreme emoties en heeft een positieve werking op borderline persoonlijkheid en bipolaire stoornissen. De steen bevordert diepe meditatie. Fysiek stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, nek, borst, het hart en kraakbeen. Hij helpt je open en eerlijk jouw mening te uiten en ondersteunt het herstel van keelproblemen. De steen kan op een chakra gelegd worden om blokkades op te heffen. Tijdens een meditatie kan larimar op de solar plexus, borst of voorhoofd gelegd worden.

Toegeschreven werking: * Brengt innerlijke rust * Geeft creativiteit * Steunt bij grote verandering * Heft blokkades op in nek, borst en hoofd * Bevordert het gevoel * Bevordert het nadenken * Helpt eigen leven in de hand te nemen * Tegen ontstekingen * Bij koorts en griep

Kleur lichtblauw tot zeegroen van kleur.

Toepasbaar Als hanger of in een ruimte. De steen kan op een chakra gelegd worden om blokkades op te heffen. Tijdens een meditatie kan larimar op de solar plexus, borst of voorhoofd gelegd worden.

Verzorging  kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. Onder invloed van zonlicht kan het van kleur veranderen.

Sterrenbeeld  Leeuw, Boogschutter, Ram, Schorpioen, Vissen

Chakra  keel chakra

Vindplaats De belangrijkste vindplaats van larimar is Los Chupaderos in het zuidwesten van de Dominicaanse Republiek.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

Sorteer op
 • Larimar hartje (nr 1)
  Larimar hartje (nr 1)

  Larimar hartje (nr1)

  Echt prachtige kwaliteit!! Wordt alleen in de Dominicaanse Replubliek gevonden.

  Kernwoorden larimar: innerlijke rust, intuïtie, geestelijke en spirituele kracht.

  Larimar; de `Atlantissteen` of…

  € 29,95
Sorteer op
© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel