Heulandiet

Heulandiet

Heulandiet helpt je om je hart open te stellen, hij maakt je meer open-minded. Hij heelt emotionele wonden en steunt je bij verlies en verdriet. Helpt bij het bevrijden van negatieve emoties die ingesleten zijn.  Heulandiet is een hele spirituele steen en helpt o.a. bij het terugkrijgen van kennis uit Lemurië en Atlantis, je eigen vorige levens en bij het begrijpen van de Akasha-kronieken. De steen versterkt het elektromagnetische krachtveld van het lichaam en vormt een beschermfilter voor je kruinchakra. Heulandiet bevordert positieve veranderingen en groei. De steen maakt meer ontvankelijk voor inzichtgevende dromen en visioenen. Is goed bij reikiHeulandiet werkt energetisch kalmerend bij intens verdriet, shock en/of emotionele trauma

Specificaties Heulandiet

Kleur  kleurloos, wit en roze tot rood. De groene variant is zeldzamer. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige tot parelmoerglans.

Toepasbaar  Heulandiet gebruikt je o.a. bij meditatie. Hij helpt je om naar oude beschavingen uit het verleden te reizen en jouw je vorige levens te herinneren. Ook voor astrale en inter-dimensionaal reizen wordt Heulandiet gebruikt. 

Verzorging  kan beter niet onder hard stromend water gereinigd worden.

Sterrenbeeld  Boogschutter

Chakra  Hartchakra, derder oogchakra en Kruinchakra

Vindplaats zoals andere zeolieten, komt heulandiet voor in allerlei verschillende omgevingen: vulkanisch en metamorf gesteente, pegmatieten, tuffiet en diepzee sedimenten. De typelocatie voor de calciumvariant is Glasgow in Schotland. Wordt verder o.a. ook in Indië gevonden.

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel