Sorteer op
 • Edelstenen Mala 'Fearless' met kwastje
  Edelstenen Mala 'Fearless' met kwastje

  EDELSTENEN MALA 'FEARLESS' MET KWASTJEDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een zijden kwastje. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Fearless'"Ik zal mijn vleugels om je heen slaan, je beschermen…

  € 89,95
 • Edelstenen Mala 'Red Healer' met kwastje
  Edelstenen Mala 'Red Healer' met kwastje

  EDELSTENEN MALA 'RED HEALER' MET KWASTJEDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een kwastje met zirkonia steentjes. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Red Healer'"Ik ben een krachtige genezer met…

  € 89,95
 • Edelstenen Mala 'Golden Healer' met kwastje
  Edelstenen Mala 'Golden Healer' met kwastje

  EDELSTENEN MALA 'GOLDEN HEALER' MET KWASTJEDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een kwastje met zirkonia steentjes. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Golden healer'"Ik ben een krachtige genezer…

  € 89,95

Mala's / Mala ketting met kwast.

Welkom bij Cinsis Mala ketting met kwast

Welkom bij Cinsis Mala ketting met kwast. Ben je op zoek naar unieke en handgeknoopte mala's / Mala ketting met de mooiste edelsteenkralen met een kwast? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Cinsis creëren we prachtige sieraden met een moderne twist.

Mala ketting met een kwast.

Bij een mala ketting vertegenwoordigt de kwast een eindpunt - wat betekent dat je helemaal rond de Mala bent gegaan voor een volledige meditatiecyclus. Tussen de kwast en de kettinglus zit één enkele kraal, de goeroe-kraal. Er zitten in totaal 108 kralen in de kettinglus.

De betekenis van de kwast

--De betekenis van de kwast-- Een Mala is niet zomaar een sieraad, het is een krachtig symbolisch instrument dat gebruikt wordt bij meditatie en spirituele beoefening. Elke kraal op de Mala heeft zijn eigen betekenis en vertegenwoordigt een specifieke intentie of affirmatie. Maar er is één element dat vaak over het hoofd gezien wordt: de kwast.

De kwast heeft een diepe symboliek. Het vertegenwoordigt namelijk het eindpunt van je meditatiecyclus ( bij de moderne Mala’s is dit de Edelsteen- of Orgonite hanger). Wanneer je met je vingers over elke kraal bent gegaan en de 108e kraal bereikt hebt, ben je helemaal rond de mala gegaan en heb je een volledige meditatiecyclus afgerond. De kwast is als het ware het punt waarop je weer terugkomt naar het begin. Het herinnert je eraan dat meditatie geen lineair proces is, maar eerder een continue cyclus van bewustwording en groei. Het nodigt je uit om telkens opnieuw te beginnen, om steeds dieper in jezelf te duiken en nieuwe lagen van inzicht te ontdekken.

Naast de betekenis van het eindpunt heeft de kwast ook een praktisch doel. Het dient als handvat waarmee je de mala gemakkelijk kunt vasthouden tijdens meditatie of dragen als sieraad. Door met je vingers over de kralen te gaan terwijl je reciteert of ademt, breng je focus en aandacht naar het hier en nu.

Wat zijn Mala's?

Mala's zijn traditionele gebedssnoeren die worden gebruikt in verschillende culturen over de hele wereld. Ze bestaan meestal uit 108 kralen, wat een heilig getal is in veel spirituele tradities. De mala kan worden gebruikt tijdens meditatie om mantra's te tellen of gewoon als een reminder van je intenties en affirmaties.

De kracht van Edelsteenkralen

We gebruiken alleen de mooiste edelsteenkralen om onze mala's te maken. Elke steen heeft zijn eigen unieke energie en helende eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar balans, rust of juist meer energie, er is altijd een edelsteen die bij jou past. Met onze mala's kun je de kracht van deze stenen dichtbij dragen en hun positieve invloed ervaren.

Hoe worden de Mala's gemaakt?

Onze mala's worden met liefde met de hand gemaakt door mijzelf, de maker achter Cinsis Mala’s. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en geregen met precisie. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elke mala lang meegaat en zijn schoonheid behoudt.

Goeroe kraal

Tussen de kwast en de ‘kettinglus’ zit één enkele kraal, de goeroe kraal. Deze bijzondere kraal markeert het beginpunt van je meditatiecyclus. Het is een moment van reflectie en intentie voordat je begint aan de volledige ronde van 108 kralen. De goeroe-kraal herinnert je eraan dat jij de meester bent van je eigen spirituele reis.

De combinatie van de kwast, de goeroe-kraal en de 108 kralen vormen samen een krachtige tool voor meditatie en spirituele groei. Elke keer dat je met je mala omgaat, word je uitgenodigd om dieper in verbinding te komen met jezelf, om bewust te worden van jouw eigen innerlijke wijsheid. Laat de kwast op jouw mala dienen als een herinnering aan het belang van cyclus en vernieuwing. Gebruik het als een ankerpunt in jouw meditatieve praktijk om telkens weer terug te keren naar het begin en nieuwe inzichten te verwelkomen.

De goeroe kraal  betekenis

--De goeroe-kraal betekenis-- In de wereld van Mala's met kwastjes neemt de goeroe-kraal een speciale plek in. Gelegen tussen de kwast en de ‘kettinglus’, markeert deze enkele kraal het beginpunt van je meditatiecyclus. Het is een bijzonder moment van reflectie en intentie voordat je begint aan de reis langs de 108 kralen. De goeroe-kraal heeft een diepgaande betekenis. Het woord "goeroe" verwijst naar iemand die verlichting brengt, wijsheid verspreidt en anderen begeleidt op hun spirituele pad. Wanneer je jouw vingers over deze kraal laat glijden, herinnert het je eraan dat jij zelf de meester bent van jouw innerlijke reis.

De goeroe-kraal nodigt je uit om stil te staan bij jouw intenties voor elke sessie met jouw Mala. Het is een moment om bewust na te denken over wat je wilt manifesteren, welke affirmatie of intentie je wilt versterken door middel van jouw meditatiebeoefening. Tijdens het reciteren van mantra's of het focussen op jouw ademhaling als je met elke kraal langs gaat, weerspiegelt elke kraal een stap in de richting van verdieping en bewustwording. Maar het begint allemaal bij die ene speciale kraal - de goeroe-kraal. Deze kraal fungeert als baken van licht tijdens keer op keer gebruik maken van jouw Mala. Het herinnert je aan de kracht en het potentieel dat in jou ligt. Het vertegenwoordigt het innerlijke kompas dat je altijd kunt raadplegen, ongeacht de externe omstandigheden.

Als symbool van leiderschap binnenin jezelf, kan de goeroe-kraal je begeleiden op jouw reis naar zelfontdekking en spirituele groei. Door bewust te zijn van deze bijzondere kraal en de intenties die je ermee verbindt, creëer je een krachtige focus en richting in jouw meditatiepraktijk. Laat deze krachtige goeroe-kraal dienen als een herinnering aan jouw potentieel en innerlijke wijsheid. Gebruik het als een gids om diepe verbindingen met jezelf te maken en om de weg te banen naar persoonlijke transformatie.

De kracht van 108 kralen

--De kracht van 108 kralen-- De Mala is niet zomaar een sieraad, het is een krachtig instrument voor meditatie en spirituele groei. Een belangrijk aspect van de Mala is het aantal kralen dat erin verwerkt is - namelijk 108. Dit getal heeft diepe symbolische betekenissen en brengt een unieke energie met zich mee. In verschillende tradities en culturen wordt het getal 108 beschouwd als heilig en mystiek. Het wordt gezien als een harmonisch getal dat in verbinding staat met het universum. Deze verbinding komt tot uiting in verschillende aspecten van ons bestaan.

Allereerst representeert elke kraal op de Mala een mantra, affirmatie of gebed tijdens meditatie. Door 108 keer te reciteren of te ademen, creëer je een ritme en focus, wat helpt om de geest te kalmeren en in een diepere staat van meditatie te komen. Daarnaast verwijst het aantal 108 naar de kosmische cycli die we ervaren. Vanuit astrologisch perspectief zijn er bijvoorbeeld 12 sterrenbeelden en 9 planeten, wat resulteert in 12 x 9 = 108 mogelijke combinaties van invloeden op ons leven. Ook heeft het getal 108 betrekking op onze anatomie. Er wordt gezegd dat er in ons lichaam precies 108 energiekanalen (Nadi's) zijn die samenkomen bij ons hartchakra - het centrum van liefde, compassie en spiritualiteit. Bovendien staan de cijfers 1, 0 en 8 op zichzelf voor belangrijke concepten. De "1" vertegenwoordigt eenheid of het hogere bewustzijn, de "0" symboliseert leegte of het universum als geheel, terwijl de "8" staat voor oneindigheid en eeuwigheid.

Door een Mala met 108 kralen te dragen en te gebruiken tijdens meditatie, omarm je dus niet alleen het grote aantal mogelijkheden en connecties in het universum, maar ook de kracht van ritme, focus en intentie. De krachtige energieën van de 108 kralen op jouw Mala zullen je begeleiden op jouw spirituele pad. Ze dienen als herinnering aan jouw innerlijke groei en helpen je bij het vinden van balans en harmonie in jouw leven.

Dus wanneer je met jouw Mala mediteert en elke kraal tussen je vingers laat glijden, voel dan de betekenis die is vervlochten in elk van deze 108 kralen. Laat ze je begeleiden naar vrede, wijsheid en verlichting op jouw reis naar zelfontdekking. Laat de kracht van de 108 kralen jou omarmen terwijl je in contact komt met de diepere lagen van bewustzijn. De Mala met kwastje is meer dan alleen een sieraad - het is een poort naar innerlijke transformatie en spirituele verbinding.

De moderne twist Mala met Edelsteen- of Orgonite hanger

Bij Cinsis Mala's geloven we in het behouden van tradities, maar ook in het toevoegen van een moderne twist. Daarom zijn niet alle mala's voorzien van het traditionele kwastje. We hebben ervoor gekozen om ook een moderne draai te geven aan onze mala's door ze o.a. te combineren met een edelsteen hanger of orgonite hanger. Dit geeft de mala niet alleen een uniek en eigentijds karakter, maar versterkt ook de energetische werking ervan. Een dubbel power sieraad dus!

Wil je meer weten info over Mala's en hoe je ze kan gebruiken? Klik dan op de link: Uitleg Mala's ; wat is een Mala, hoe gebruik je een Mala?

Je kan dus kiezen tussen vier verschillende varianten Mala's hier bij Cinsis:

Aan jou de keus :) Welke van de verschillende soorten Mala's trekt jouw aandacht?

Veel plezier met uitzoeken mocht je interesse hebben om een Mala te kopen. Mijn ervaring; diegene die je aanspreekt is meestal de juiste keuze :) 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel