Sorteer op

 Over Cinsis

 Wie ben ik? 

Hoi Allemaal!

Mijn naam is Cindy Vossen Driessen, eigenaresse van deze webwinkel. Ik ben getrouwd met de allerliefste man ;) en moeder van twee schatten van kinderen; een dochter en zoon.      

Ik ben geboren op 11-11-1974, ben altijd al heel gevoelig geweest en heb jarenlang niet geweten hoe ik er mee om moest gaan. Ik denk dat het voor veel hooggevoelige herkenbaar is dat je jezelf kwijtraakt, jezelf afsluit omdat je niet weet hoe je met je hooggevoeligheid om moet gaan. Hierdoor heb ik jaren aan mezelf niet kunnen vertellen wie ik was, wie ben ik nu echt, wat zijn míjn interesses? Altijd maar alles doen voor anderen in de hoop dat ze je dan aardig vinden, jezelf wegcijferen. Alleen werkt dat niet zo....          

Afgelopen jaren heb ik er alles aan gedaan om mezelf terug te vinden en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in wat mijn gevoeligheid voor mij betekend. Dit heb ik o.a. gedaan door opleidingen, cursussen en inwijdingen te volgen om mijn "kwaliteiten" verder te ontwikkelen. Een opsomming wat ik zoal heb gevolgd;

• Kundalini en Gold Reiki Master,

• Usui Reiki 1 en 2

• Verder heb ik ook me ook verdiept in Tachyon,

• Tachyon reiki (hierbij combineert de Tachyonenergie met Reiki), hierin verschillende inwijdingen gehad waardoor ik nu zelf Tachyon antennes (ook op afstand) kan maken.

• Verder heb ik ook een medium- en engelenmediumopleiding gevolgd (ik werk tijdens healings graag met de Aartsengelen/engelen en mijn gidsen).

• Om mijn "healing skills" maar vooral ook mijn edelstenen kennis uit te breiden heb ik 2 edelsteentherapie opleidingen/cursus gevolgd (mooie combi van healing en kennis vergaren over mineralen en edelstenen).

• Verder ben ik ook nog een Etherisch kristallen therapeut en zo kan ik nog wel even doorgaan ;).

Laatste opleiding die ik tot nu toe heb gevolgd: 

  • Angelology, de wetenschap van Engelen.

Daarbij opgeteld nog eens 30 jaar ervaring en gewerkt als verpleegkundige in een ziekenhuis met specialisaties; diabeteszorg en osteoporose.

 Door al deze fases te hebben doorlopen kan ik wel zeggen dat ik mezelf grotendeels weer heb teruggevonden. Door het gebruik van edelstenen en het maken van Orgonites en hiermee te mediteren kom ik steeds verder op mijn levenspad; Een healer, heldervoelend, helderwetend. Maar zeker ook creatief bezig zijn geeft mij zoveel rust en plezier. 

Balans vinden in jezelf is voor mij heel belangrijk! Van stress in je hoofd word je gewoon sneller ziek. Mijn hoop cq wens; dat mijn zelfgemaakte orgonites, mala's en sieraden jullie ook verder mogen helpen op jullie levenspad! Ze zijn met de allergrootste zorg en liefde gemaakt!

Sommige vinden het heerlijk om te werken met edelstenen, andere met Orgonites en weer andere lopen liever in de natuur. Laat iedereen hierin in zijn waarde. Wat voor de één onzin lijkt is voor de ander net wat hij nodig heeft op zijn levenspad. Social Media kan vaak heel hard zijn, velen geloven niet in de helende energie van edelstenen, orgonites of in de Tachyon energie/antenne. Dat is oké en dan liggen jouw interesses hier gewoon niet.                  

Ik hoop dat we liefdevol met elkaar omgaan en dat ik mensen die er voor openstaan de ondersteuning kan/mag bieden die men op dat moment ook nodig heeft.

Laten we altijd onthouden dat stenen of orgonites niet moeten worden opgevat als een vervanging voor medicijnen, maar als een verlangen om een ​​intentie  om te zetten in iets tastbaars, een extra energetische ondersteuning, om zo weer zelf de controle over je levenspad terug te krijgen. Je hoop voor positiviteit zal vergroten, je humeur kan verbeteren en je zal positiever met moeilijkheden om kunnen gaan.

Waarom mijn webshop Cinsis starten?

Waarom het idee om voor mezelf te willen beginnen en een webshop te willen openen? Al mijn passie, creativiteit en liefde voor mineralen, edelstenen, spiritualiteitOrgonites, Mala's en sieraden heb ik in deze webshop gestopt. Gewoon mijn hart/intuïtie gaan volgen. De wens was er al een hele tijd...de stap durven zetten een lange tijd niet. Maar nu is het "eindelijk" realiteit :) Het voelt als een transformatieproces  waar ik doorheen moest wat nu is afgerond. 

Hoe kom ik nou aan de naam Cinsis? Deze kwam net als andere boodschappen in een droom naar me toe; "Cin" de eerste drie letter van mijn naam en "sis" de eerste drie letters van mijn overleden oma. Ook een healer (al heeft ze dat in haar leven niet openbaar kunnen tonen) en nu mijn gids in dit leven. Ik zie het als een nieuwe weg op mijn levenspad :) Luisteren naar je intuïtie, doen waar je hart een sprongetje van maakt.

Zoals eerder gezegd; geboren op 11-11-74. Een speciale betekenis: 11:11 wordt gezien om aan te geven dat je op de goede weg bent en door positief te blijven en tevens volhardend in je werk, zullen goede dingen naar je toe komen.

Ik wens je veel kijkplezier in mijn webwinkel Cinsis en wie weet word je tot iets aangetrokken ;)

Namasté

Cindy.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel