Tachyon antenne

Tachyon antenne

Wat is een tachyon antenne en hoe gebruik je deze?

Een Tachyon antenne is een product wat opgeladen is met tachyon energie. Je kunt het product/object in een centrale positie, of in alle hoeken van een ruimte zetten zodat de tachyon antennes de ruimte ontstoren. De Tachyon antenne is zo krachtig dat als je deze in je huis neerlegt, deze voor je gaat werken. Je huis wordt een prettigere plaats om te zijn. Wanneer je een Tachyon antenne in je slaapkamer legt, ga je beter slapen en word je ’s morgens uitgerust wakker. 

Als je een Tachyon antenne in het water legt wordt je drinkwater opgeladen, het verschil kun je echt proeven. Je kunt een Tachyon antenne bij je dragen om je prettiger te voelen en ter ondersteuning van genezingsprocessen, en als healer zullen je healing sessies sterker en initiaties krachtiger worden. Ook kan de Tachyon antenne worden gebruikt om de negatieve effecten van elektromagnetische vervuiling te neutraliseren. Ideaal ook voor neer te zetten op je werkplek.

Tachyon kan géén negatieve ladingen oppikken zoals bijv. wel bij kristallen en hoeft hierdoor niet gereinigd te worden. Getachyoniseerde objecten kunnen daarom probleemloos met andere worden gedeeld.

Je kan tachyon energie met andere energieën combineren, zoals bijv. Reiki, shamballa en kristallen, ideaal bij het geven van healings. Let wel op met het combineren van de tachyon energie met andere energieën. Wees hierin voorzichtig en bedachtzaam aangezien je niet van te voren weet hoe sterk het effect zal zijn!

Als je de energieën combineert zet je als eerst de tachyon energie in en vervolgens ga je aan het werk met de andere energie zoals je gebruikelijk te werk gaat. Maar de bijzondere aard van de tachyon energie is natuurlijk vooral de reden waarom het zo goed geschikt is om het te combineren, omdat het:

  • ervoor zorgt dat er geen andere storende energieën kunnen interfereren.
  • het neutraliseert disharmonische energieën van buitenaf, zorgt daarmee voor een "schonere werkomgeving", wat het energieveld van jezelf of cliënt zelf ook ontvankelijker maakt.
  • het een intrinsiek harmoniserend effect heeft op het energieveld van de ontvanger. Het kan een balancerend effect hebben op de chakra's.
  • de werking versterkt en versneld de andere energie die ingezet wordt.

Toepassing 

Wat is het effect van de toepassing van tachyon energie?

Het effect van de tachyon energie is steeds hetzelfde, het geeft een intrinsiek harmoniserend (negen-tropisch) effect op ons energieveld (lees: al onze lichamen, inclusief het fysieke lichaam). Het zuivert van binnenuit, en brengt orde waar chaos heerst. Daarmee werkt het helend, reinigend, beschermend en stimulerend op alle niveau's van ons wezen. Je kunt dan zeggen; dat geldt toch voor alle holistische therapieën, maar de tachyon energie werkt dieper dan welke andere vorm ook, op subatomair niveau. En daarbij geldt: hoe dieper de oorzaak van een probleem ligt, hoe meer positieve doorwerking de wegneming van de oorzaak van het probleem heeft naar alle bovenliggende niveau's waarop het probleem zich manifesteert.

De tachyon energie kan met het stimuleren van éénheid binnen ons energieveld een aardige opruiming in gang zetten. Op de eerste plaats kunnen zich lichamelijke ontgiftingsverschijnselen voordoen, zoals zweten, hoofdpijn, grieperigheid, duizeligheid en diarree. Maar dit gebeurt echter niet alleen op fysiek niveau. Ontgiften wil eigenlijk zeggen: uit ons systeem werken. In de opruiming kunnen ook disharmonische emoties en overtuigingen naar de oppervlakte gedwongen worden om getransformeerd te worden. Het negen tropisch karakter van de tachyon energie veroorzaakt een soort van multidimensionale ontgifting, waarbij men dus ook rekening moet houden met de mogelijkheid geconfronteerd te worden met emotionele en mentale processen, waarin men uitgedaagd wordt anders naar de wereld te gaan leren kijken.

Het is dan ook belangrijk altijd te beseffen dat we allen in een voortdurend bewustwordingsproces zitten en dat wij disharmonische (entropische) energieën in ons dragen die losgelaten mogen worden indien zij geen "bewustwordingsles" meer bevatten. Dit kan een onopgelost karmisch aspect zijn, of een negatieve overtuiging die, zolang deze blijft bestaan, steeds opnieuw die specifieke disharmonische energie in ons zal doen ontstaan. Ook al heeft de tachyon energie een brede en krachtige werking, de inzet ervan ontslaat ons vanzelfsprekend niet de verantwoordelijkheid naar onszelf te blijven kijken en te blijven leren.

 

Voor meer info over Wat is Tachyon?  klik op de link

In mijn webshop heb ik van alle orgonite producten ook een tachyon antenne gemaakt. Klik op de link om naar de orgonite producten te gaan.


Copyright 2018-2023: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel