Sorteer op
 • Edelstenen Mala 'Nature' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Nature' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'NATURE' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Nature' "Ik hou je veilig en beschermd en geef je kracht,…

  € 99,95
 • Edelstenen Mala 'grounded' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'grounded' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'GROUNDED' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'grounded'"Ik zal de sleutel zijn om je te laten aarden en…

  € 89,95
 • Edelstenen Mala 'Chakra Protector' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Chakra Protector' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'CHAKRA PROTECTOR' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Chakra Protector' "Ik ben je schild, helpt je…

  € 95,95
 • Edelstenen Mala 'Rose' met Orgonite hanger en Rudraksha kralen
  Edelstenen Mala 'Rose' met Orgonite hanger en Rudraksha kralen

  EDELSTENEN MALA 'ROSE' MET ORGONITE HANGER EN RUDRAKSHA KRALENDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Rose'"Ik zal onvoorwaardelijk van je…

  € 69,95
 • Edelstenen Mala 'Fertility' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Fertility' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'FERTILITY' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Fertility' Vrouwelijke energie, vruchtbaarheid en…

  € 109,95
 • Edelstenen Mala 'Abundance' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Abundance' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'ABUNDANCE' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Purity' "Ik trek geluk en overvloed aan, stimuleert je…

  € 87,95
 • Edelstenen Mala 'Sleep Tight' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Sleep Tight' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'SLEEP TIGHT' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Sleep tight' "Ik breng helderheid, rust en zorg voor…

  € 98,95
 • Edelstenen Mala 'Self-esteem' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Self-esteem' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'SELF-ESTEEM' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Self-esteem'"Ik zal je beschermen en kracht geven om…

  € 95,95

Mala's / Mala ketting met Orgonite hanger.

Welkom bij Cinsis waar je handgemaakte Mala's / Mala ketting met een Orgonite hanger kunt kopen. Ben je op zoek naar een unieke en handgemaakte mala ketting met de mooiste edelsteen kralen en daarbij een mooie Orgonite hanger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Cinsis creëren we prachtige sieraden met een moderne twist.

De moderne twist met Orgonite hanger

Bij Cinsis geloven we in het behouden van tradities, maar ook in het toevoegen van een moderne twist. Daarom zijn niet alle mala's voorzien van het traditionele kwastje. We hebben ervoor gekozen om een moderne draai te geven aan onze mala's door ze o.a. te combineren met een orgonite hanger. Dit geeft de mala niet alleen een uniek en eigentijds karakter, maar versterkt ook de energetische werking ervan. Een dubbel power sieraad dus!

Wat zijn Mala's?

Mala's zijn traditionele gebedssnoeren die worden gebruikt in verschillende culturen over de hele wereld. Ze bestaan meestal uit 108 kralen, wat een heilig getal is in veel spirituele tradities. De mala kan worden gebruikt tijdens meditatie om mantra's te tellen of gewoon als een reminder van je intenties en affirmaties.

De kracht van Edelsteenkralen

We gebruiken alleen de mooiste edelsteenkralen om onze mala's te maken. Elke steen heeft zijn eigen unieke energie en helende eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar balans, rust of juist meer energie, er is altijd een edelsteen die bij jou past. Met onze mala's kun je de kracht van deze stenen dichtbij dragen en hun positieve invloed ervaren.

Hoe worden de Mala's gemaakt?

Onze mala's worden met liefde met de hand gemaakt door mijzelf, de maker achter Cinsis Mala’s. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en geregen met precisie. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elke mala lang meegaat en zijn schoonheid behoudt.

De betekenis van Orgonite

Orgonite is een krachtig energetisch hulpmiddel dat bestaat uit verschillende natuurlijke materialen zoals edelstenen, metalen en hars. Het heeft de eigenschap om negatieve energie om te zetten in positieve energie, wat harmonie en balans bevordert. Door de orgonite hanger aan de mala toe te voegen, kun je profiteren van zowel de helende kracht van edelsteenkralen als de transformerende werking van orgonite.

Om jouw persoonlijke orgonite mala op jouw energetische frequentie af te stemmen, raden we aan om deze minimaal 20 seconden vast te houden. Hierdoor creëer je een sterke verbinding met het sieraad en zal het zijn volledige potentieel ontsluiten.

Welkom bij Cinsis Mala's! Ontdek onze prachtige handgemaakte mala's met edelsteenkralen en moderne twist. Ervaar zelf hoe deze combinatie van schoonheid en energie kan bijdragen aan jouw welzijn ;)

Waarom kiezen voor een mala met een orgonite hanger?

Waarom kiezen voor een mala met een orgonite hanger? Het dragen van een mala is een eeuwenoude traditie die wordt gebruikt in meditatieve en spirituele praktijken. Een mala bestaat uit 108 kralen en wordt gebruikt om mantra's te tellen tijdens het mediteren.

Maar wat maakt een mala met een orgonite hanger zo speciaal?

 • Ten eerste, de orgonite hanger voegt een extra boost aan energie toe aan de mala. Orgonite heeft de kracht om negatieve energieën te transformeren en positieve energieën te versterken. Hierdoor kan de energie van je meditatie of spirituele beoefening op een dieper niveau worden versterkt.
 • Daarnaast straalt orgonite constant positieve energie uit, waardoor het jouw energetische veld zuivert en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het kan negatieve emoties verminderen, stress verlichten en je helpen om in harmonie te komen met jezelf en je omgeving.
 • Een mala met een orgonite hanger biedt niet alleen energetische voordelen, maar ook esthetische schoonheid. Orgonite is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, waardoor elke hanger uniek is. Je kunt dus een persoonlijke connectie voelen met het uiterlijk van de hanger en deze zien als een mooie symbolische weergave van jouw intenties.
 • Bovendien is het dragen van een mala met orgonite niet alleen nuttig tijdens meditatie, maar ook gedurende de hele dag. Je kunt de hanger dragen als een sieraad om constant in contact te staan met de positieve energie die het uitstraalt. Dit kan je helpen om positieve energie vast te houden, je innerlijke rust te behouden en geaard te blijven, zelfs in stressvolle situaties.
 • Een mala met een orgonite hanger is dus veel meer dan alleen een sieraad of meditatieaccessoire. Het is een krachtige tool die helpt om harmonie, bescherming en genezing in je leven te brengen.

Het is belangrijk om te vermelden dat elk mens anders reageert op de energieën van edelstenen en orgonite. Wat voor de één werkt, kan voor de ander minder effectief zijn. Het dragen van een mala met orgonite hanger vereist daarom ook openheid en bewustzijn. Sta open voor de mogelijkheden die deze samensmelting van prachtige materialen kan bieden.

Door voor een mala met orgonite te kiezen, maak je bewust de keuze om jouw welzijn en spirituele groei op alle niveaus te ondersteunen. Wacht niet langer en kies vandaag nog voor een mala met een orgonite hanger om de voordelen van deze krachtige combinatie zelf te ervaren! 

Wil je meer weten info over Mala's en hoe je ze kan gebruiken? Klik dan op de link: Uitleg Mala's ; wat is een Mala, hoe gebruik je een Mala?

Wil je meer Orgonite producten zien die Cinsis creeërt? Klik dan op deze link: Orgonite producten.  Zou je meer Orgonite hangers willen zien en over willen lezen, klik dan hier: Orgonite hangers

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel