Sorteer op
 • Uitverkocht

  Edelstenen Mala 'Innerpeace' met Edelsteenhanger
  Edelstenen Mala 'Innerpeace' met Edelsteenhanger

  EDELSTENEN MALA 'INNERPEACE' MET EDELSTEENHANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een edelsteen hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Innerpeace' "Ik hou je veilig van negatieve energie en…

  € 84,95
 • Edelstenen Mala 'Flow' met Edelsteenhanger en Rudraksha kralen
  Edelstenen Mala 'Flow' met Edelsteenhanger en Rudraksha kralen

  EDELSTENEN MALA 'FLOW' MET EDELSTEENHANGER EN RUDRAKSHA KRALENDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen, Rudraksha kralen en een Edelsteenhanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Flow'"Ik help je in the…

  € 69,95
 • Edelstenen Mala 'Heart' met Edelsteenhanger en Rudraksha kralen
  Edelstenen Mala 'Heart' met Edelsteenhanger en Rudraksha kralen

  EDELSTENEN MALA 'HEART' MET EDELSTEENHANGER EN RUDRAKSHA KRALENDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen, Rudraksha kralen en een Edelsteenhanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Heart'"Ik help je te…

  € 72,95

Mala's / Mala ketting met Edelsteen hanger.

Welkom bij Cinsis Mala's met Edelsteen hangers

Welkom bij Cinsis Mala's met Edelsteen hangers. Ben je op zoek naar een unieke en handgemaakte mala ketting met de mooiste edelsteenkralen en daarbij een mooie edelsteen hanger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Cinsis creëren we prachtige sieraden met een moderne twist.

In deze tekst duiken we dieper in op de vraag waarom het de moeite waard is om te kiezen voor een mala ketting met een edelsteen hanger. We zullen de kracht van edelstenen Mala’s bespreken.

Wat zijn Mala's?

Mala's zijn traditionele gebedssnoeren die worden gebruikt in verschillende culturen over de hele wereld. Ze bestaan meestal uit 108 kralen, wat een heilig getal is in veel spirituele tradities. De mala kan worden gebruikt tijdens meditatie om mantra's te tellen of gewoon als een reminder van je intenties en affirmaties.

De kracht van Edelsteenkralen

We gebruiken alleen de mooiste edelsteenkralen om onze mala's te maken. Elke steen heeft zijn eigen unieke energie en helende eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar balans, rust of juist meer energie, er is altijd een edelsteen die bij jou past. Met onze mala's kun je de kracht van deze stenen dichtbij dragen en hun positieve invloed ervaren.

Hoe worden de Mala's gemaakt?

Onze mala's worden met liefde met de hand gemaakt door mijzelf, de maker achter Cinsis Mala’s. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en geregen met precisie. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elke mala lang meegaat en zijn schoonheid behoudt.

De moderne twist met Edelsteen hanger

Bij Cinsis Mala's geloven we in het behouden van tradities, maar ook in het toevoegen van een moderne twist. Daarom zijn niet alle mala's voorzien van het traditionele kwastje. We hebben ervoor gekozen om een moderne draai te geven aan onze mala's door ze o.a. te combineren met een edelsteen hanger. Dit geeft de mala niet alleen een uniek en eigentijds karakter, maar versterkt ook de energetische werking ervan. Een extra power sieraad dus!

Waarom kiezen voor een mala met een edelsteen hanger?

Door te kiezen voor een mala met een edelsteen hanger geef je jezelf niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een krachtige tool voor persoonlijke transformatie. Het dragen van deze mala kan je helpen om positieve energieën aan te trekken, balans te vinden en te groeien op spiritueel vlak.

Maar wat maakt een mala met een Edelsteen hanger zo speciaal?

De kracht van edelstenen is iets magisch en ongrijpbaars. Elk kristal of mineraal heeft zijn eigen verhaal en geschiedenis die teruggaan tot het begin der tijden. Door deze eeuwenoude wijsheid over te dragen naar onze moderne wereld, krijgen we de kans om meer verbondenheid, rust en liefde in ons leven toe te laten.

Edelstenen hebben al eeuwenlang een speciale betekenis en worden door spirituele mensen over de hele wereld gebruikt voor heling en energiebalans. Door het dragen van een mala met edelsteen hanger heb je constant contact met de energie en eigenschappen van deze stenen.

Edelstenen hebben verschillende eigenschappen en kunnen helpen bij diverse fysieke, mentale en spirituele uitdagingen die we in ons dagelijkse leven tegenkomen. Zo staat amethist bekend om zijn kalmerende eigenschappen en kan het helpen bij angst of stress. Rozenkwarts staat symbool voor liefde en bevordert harmonieuze relaties. Bergkristal heeft zuiverende energieën waardoor negatieve invloeden worden afgevoerd.

Energieën van edelstenen

Het is belangrijk om te vermelden dat elk mens anders reageert op de energieën van edelstenen. Wat voor de één werkt, kan voor de ander minder effectief zijn. Het dragen van een mala met edelsteen hanger vereist daarom ook openheid en bewustzijn. Sta open voor de mogelijkheden die deze samensmelting van prachtige materialen kan bieden.

Mala's bij Cinsis

Bij Cinsis streven we ernaar om mala’s met edelsteen hangers aan te bieden die zorgvuldig zijn samengesteld en waarvan de stenen op elkaar zijn afgestemd om optimaal gebruik te maken van hun helende eigenschappen. Onze mala's worden met liefde gemaakt, zodat jij kunt profiteren van hun positieve invloed op je welzijn.

 

Wil je meer weten info over Mala's en hoe je ze kan gebruiken? Klik dan op de link: Uitleg Mala's ; wat is een Mala, hoe gebruik je een Mala?

Wil je meer edelsteen hangers zien die Cinsis beschikbaar heeft? Klik dan op deze link: Edelsteen hangers.  

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel