Sorteer op
 • -32%

  Amethist sleutel hanger met koper (nr 1)
  Amethist sleutel hanger met koper (nr 1)

  AMETHIST SLEUTEL HANGER MET KOPER (NR 1)Deze mooie Amethist sleutel hanger is created by me (Cinsis) :) en is gemaakt met koper.

  Amethist Deze steen is denk ik wel de meest bekende steen en heeft een beschermende en zuiverende…

  € 36,99 € 24,99

Amethist Hangers met koper

Hier vind je verschillende modellen Amethist hangers met koper.

Handgemaakte koperen Amethist hangers van Cinsis ;)

Handgemaakte koperen Amethist hangers van Cinsis ;). Deze mooie Maansteen hangers zijn created by me (Cinsis) :) en zijn gemaakt met Amethist edelstenen en koper.

Handgemaakte koperen edelsteenhangers zijn perfect voor mensen die houden van rustieke en ambachtelijke stijl. Deze hangers worden gemaakt van hoogwaardig koper, dat bekend staat om zijn helende eigenschappen. De combinatie van het warme, aardse koper met de natuurlijke schoonheid van de edelsteen creëert een uniek contrast dat zeker indruk zal maken.

Amethist                                                                                                                    

Deze steen is denk ik wel de meest bekende steen en heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiverenEen cluster van amethist is door zijn zuiverende werking dé steen om al je andere kristallen te reinigen. Hij zal de negatieve energie niet opnemen, maar neutraliseert deze. Leg voor het ontladen van je stenen en sieraden ze 's avonds voor het slapen gaan op een amethistcluster. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. De donkere amethist bevorderd de intuïtie, spirituele groei en inzichten, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft energetisch een reinigende werking op het lichaam en kan hierdoor nachtmerries en andere slaapproblemen verbeteren. De kwarts in amethistkwarts versterkt de werking van de amethist

Amethist Producten

Meer Amethist of ander model Amethist hangers bekijken die voorradig zijn in de webshop? Klik hier op Amethist producten.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel