Unieke drinkglazen (tumblers) en glazen mokken met deksel en rietje en leuk design.

Laat je inspireren tijdens je ochtendritueel met onze drinkglazen (tumblers) en glazen mokken met inspirerende, lieve, leuke en grappige tekst en plaatjes. De drinkglazen (tumblers) en glazen mokken zijn met deksel en rietje.​ Geschikt voor koude en warme dranken, binnen en buiten te gebruiken. Met welk drinkglas met deksel start jij je dag mee?

Deze drinkglazen (tumblers) en glazen mokken zijn niet alleen een trendy accessoire, maar ook een bron van humor, positiviteit en geluk. Elk drinkglas is met de hand opgepimpt en straalt zijn eigen unieke persoonlijkheid uit. Van inspirerende teksten tot grappige spreuken of leuke prints, er is voor ieder wat wils. Kies het drinkglas wat het beste bij jouw eigen stijl past of geef er eentje cadeau aan iemand die wel wat extra geluk of vrolijkheid kan gebruiken!

Drinkglazen met deksel en rietje voor buiten

Deze selectie drinkglazen met deksel en rietje zijn zeer geschikt voor buiten, en natuurlijk ook voor binnen. Dit door de deksel die je erop kunt plaatsen. De glazen bekers en mokken zijn met deksel en rietje. Ook is er keuze voor een leuk afsluitdopje op het rietje of een afbeelding wat op het rietje ter versiering kan worden geschoven. Geen kans dus voor insecten om bij je drinken te komen!

Drinkglazen geschikt voor een feestje of elke gelegenheid!

Deze drinkglazen (tumblers) en glazen mokken met deksel en rietje zijn geschikt voor een feestje of elke andere gelegenheid. Zo kun je de glazen gebruiken als bierglas, theeglas, koffieglas, frisdrank glas, wijnglas en cocktailglas! De drinkglazen (tumblers) en glazen mokken zijn geschikt voor thee, Taiwanese Bubble Tea, (ijs)koffie, frisdrank, bier, wijn en zelfs om leuke cocktails te serveren!

Drinkglazen om cadeau te geven!

Unieke, mooie, vrolijke en kleurrijke drinkglazen (tumblers) en glazen mokken om cadeau te geven! Wie maak jij blij met deze mooie drinkglazen (Tumblers en mokken)? Je kan ze cadeau geven bij elke gelegenheid zoals een verjaardag, Moederdag, diploma uitreiking, Leraren bedankje, bruiloft, Valentijnsdag, noem maar op! En mocht je iemand willen bedanken die in de zorg werkt als verpleegkundige is er ook een leuke glazen mok verkrijgbaar! 😉 Verschillende keuzes zijn mogelijk! Om jezelf niet te vergeten kun je jezelf natuurlijk ook een mooi drinkglas cadeau geven! En daarbij niet te vergeten een leuke onderzetter om het volledig te maken.

Bij Cinsis zijn verschillende soorten drinkglazen (tumblers) en glazen mokken verkrijgbaar.

 1. Drinkglazen, ook wel glazen blikvormige Tumblers genoemd, zijn glazen drinkbekers zonder handvat maar met een milieuvriendelijke Bamboe deksel met rietje.
 2. Drinkglazen, ook wel glazen blikvormige Tumblers genoemd, zijn glazen drinkbekers zonder handvat maar met een kunststof (herbruikbare) deksel en rietje. Deze deksels zijn gemakkelijk schoon te maken en blijven vocht- en schimmelvrij.
 3. Gekleurde glazen mokken met handvat en een kunststof (herbruikbare) deksel en rietje. Deze deksels zijn gemakkelijk schoon te maken en blijven vocht- en schimmelvrij.
 4. En voor zolang de voorraad strekt zijn er voor de liefhebbers witch mokken en glazen en zelfs een soepkom beschikbaar 😉
 5. Om het volledig te maken kun je ook daarbij een leuke onderzetter of een set erbij bestellen ;)

 

Specificaties drinkglazen

 • Een milieuvriendelijk bamboe deksel of herbruikbaar kunstof deksel bij het glazen drinkglas (tumbler) of een kunststof deksel (herbruikbaar) bij de gekleurde glazen mokken. 

 • Drinkglas 475ml

 • Keuze uit een herbruikbaar kunststof rietje (gratis) of (gekleurd) glazen rietje met of zonder afbeelding of afsluitdopje. 

 • Er zit een schoonmaakborsteltje bij om het rietje schoon te maken

 

Let op! Zeer belangrijke Wasvoorschriften drinkglas / onderhoudsinstructies:

 • Handgemaakt met liefde, dus wees voorzichtig met de afbeelding!

 • Niet weken!

 • Alleen handwas, spoelen onder de kraan met lauwwarm water!

 • Droog het bamboedeksel onmiddellijk

 • NIET vaatwasmachinebestendig

 • NIET magnetronbestendig

 • Vinyl niet schrobben

 • Houd jouw glas NOOIT van het semi-lekvrije deksel vast, deze zijn niet vastgeschroefd! 

 • Niet lekvrij 

 • Mocht je de afbeelding ooit willen verwijderen, dan kan dit door te weken in isopropyl alcohol 99.9%

Disclaimer:

Dit product wordt individueel met de hand beplakt. Het kan wat kleine onvolkomenheden of luchtbelletjes vertonen.

Vanwege de vele variaties in monitoren kan de werkelijke kleur van het ontwerp op het eindproduct enigszins afwijken van de kleuren op uw computer of gsm.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel