Sorteer op
 • Metatron kubus hanger + ketting RVS Gold
  Metatron kubus hanger + ketting RVS Gold

  METATRON KUBUS HANGER + KETTING RVS GOLD.Super mooie Metatron kubus symbool hanger met ketting. Beide RVS dus blijft mooi van kleur!

  Metatron kubus hanger Deze kubus maakt je lichaam en chakra`s schoon van psychische giftige…

  € 16,95
 • Metatron kubus hanger + ketting RVS
  Metatron kubus hanger + ketting RVS

  METATRON KUBUS HANGER + KETTING RVS.Super mooie Metatron kubus symbool hanger met ketting. Beide RVS dus blijft mooi van kleur!

  Metatron kubus hanger Deze kubus maakt je lichaam en chakra`s schoon van psychische giftige stoffen.…

  € 16,95
 • Metatron kubus hanger + ketting RVS Gold Zirkonia.
  Metatron kubus hanger + ketting RVS Gold Zirkonia.

  METATRON KUBUS HANGER + KETTING RVS GOLD ZIRKONIA.Super mooie Metatron kubus symbool hanger met Zirkonia en ketting. Beide RVS dus blijft mooi van kleur!

  Metatron kubus hanger Deze kubus maakt je lichaam en chakra`s schoon van…

  € 17,95
 • Metatron kubus hanger + ketting RVS Zirkonia
  Metatron kubus hanger + ketting RVS Zirkonia

  METATRON KUBUS HANGER + KETTING RVS ZIRKONIA.Super mooie Metatron kubus symbool hanger met Zirkonia en ketting. Beide RVS dus blijft mooi van kleur!

  Metatron kubus hanger Deze kubus maakt je lichaam en chakra`s schoon van…

  € 17,95
 • Levensbloem hanger + ketting RVS Gold Zirkonia
  Levensbloem hanger + ketting RVS Gold Zirkonia

  LEVENSBLOEM HANGER + KETTING RVS GOLDSuper mooie RVS gold hanger levensbloem met RVS gold ketting. Rvs gold vervaagd niet, blijft mooi van kleur!

  Flower of Life oftewel levensbloem hangerHet patroon van de Flower of Life bevat de…

  € 17,95
 • Yin Yang / Levensbloem hanger + ketting RVS
  Yin Yang / Levensbloem hanger + ketting RVS

  YIN YANG / LEVENSBLOEM HANGER + KETTING RVSSuper mooie RVS hanger met yin yang en levensbloem met RVS ketting

  Yin Yang hangerYin en Yang zijn de symbolen voor de twee tegengestelde krachten in het universum. Heel mooi als hanger…

  € 16,95
 • Engel hanger + ketting RVS
  Engel hanger + ketting RVS

  ENGEL HANGER + KETTING RVSSuper mooie RVS Engel symbool hanger met RVS ketting. RVS blijft mooi!

  Engel hangerEngelen zijn liefdevolle boodschappers, bedienden of beschermers van de mens, beschikken over bovenmenselijke…

  € 14,95
 • Maan hanger + ketting RVS
  Maan hanger + ketting RVS

  MAAN HANGER + KETTING RVSSuper mooie RVS Maan hanger symbool met RVS ketting. RVS blijft mooi!

  Halve maan hangerDe kettinghanger met een halve maan staat in de astrologie symbolisch voor gevoel en emoties. Het symbool zie je…

  € 14,95
 • Lotus hanger + ketting RVS
  Lotus hanger + ketting RVS

  LOTUS HANGER + KETTING RVSSuper mooie RVS Lotus hanger met RVS ketting. Beide RVS dus blijft mooi!

  Materiaal: RVS

  Lengte hanger: 45cm

  Lengte RVS ketting: 55cm (+5cm)

  (Ook bijpassende Lotus oorbellen verkrijgbaar, klik…

  € 14,95
 • Ankh hanger RVS Gold
  Ankh hanger RVS Gold

  ANKH HANGER RVS GOLDDe hanger is van RVS gold en blijft mooi, vervaagt niet!

  Ankh hangerDe Ankh is een zeer krachtig voorwerp uit het oude Egypte.
  Het Egyptische woord Ankh betekent 'leven' of 'levenskracht', en de Ankh is dan…

  € 9,95
 • Ankh hanger RVS Zilver
  Ankh hanger RVS Zilver

  ANKH HANGER RVS ZILVERDe hanger is van RVS en blijft mooi!

  AnkhDe Ankh is een zeer krachtig voorwerp uit het oude Egypte.
  Het Egyptische woord Ankh betekent 'leven' of 'levenskracht', en de Ankh is dan ook het symbool voor leven,…

  € 9,95
 • Levensbloem / Merkaba hanger + ketting RVS Gold
  Levensbloem / Merkaba hanger + ketting RVS Gold

  LEVENSBLOEM / MERKABA HANGER + KETTING RVS GOLDSuper mooie RVS gold hanger levensbloem / Merkaba met RVS gold ketting. RVS gold blijft mooi, vervaagt niet.

  Flower of Life oftewel levensbloem hangerHet patroon van de Flower of…

  € 16,95
 • Levensbloem / Merkaba hanger + ketting RVS Zilver
  Levensbloem / Merkaba hanger + ketting RVS Zilver

  LEVENSBLOEM / MERKABA HANGER + KETTING RVS ZILVERSuper mooie RVS Zilver hanger levensbloem / Merkaba met RVS Zilver ketting. RVS blijft mooi, vervaagt niet.

  Flower of Life oftewel levensbloem hangerHet patroon van de Flower of…

  € 16,95
 • Merkaba hanger RVS gold + ketting RVS Gold
  Merkaba hanger RVS gold + ketting RVS Gold

  MERKABA HANGER + KETTING RVS GOLDSuper mooie RVS gold hanger Merkaba met RVS gold ketting. RVS gold blijft mooi van kleur, vervaagt niet.

  MerkabaMerkaba is een krachtig symbool met genezende en beschermende eigenschappen. Dit…

  € 14,95
 • Merkaba hanger RVS Zilver + ketting RVS Zilver
  Merkaba hanger RVS Zilver + ketting RVS Zilver

  MERKABA HANGER RVS ZILVER + KETTING RVS ZILVERSuper mooie RVS zilveren Merkaba hanger met RVS zilver ketting. Blijft mooi, vervaagt niet.

  Merkaba hangerMerkaba is een krachtig symbool met genezende en beschermende eigenschappen.…

  € 14,95

Symbool Hanger RVS

Spirituele Symbool hangers van RVS goud en zilver

Spirituele Symbool hangers van RVS goud en zilver. Bij Cinsis heb je een variateit aan verschillende symbool hangers zoals de Flower of Life (Levensbloem), Metatron Kubus, Lotus bloem en de Tree of Life (Levensboom). Allen met hun eigen spirituele betekenis. 

Ontdek de betekenis van spirituele symbolen

Ontdek de betekenis van spirituele symbolen. Symbolen hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in onze samenleving. Ze vertegenwoordigen diepere betekenissen, ideeën en concepten die moeilijk in woorden uit te drukken zijn.

Spirituele symbolen in het bijzonder hebben een krachtige uitwerking op ons welzijn en kunnen ons helpen om verbinding te maken met onze innerlijke wereld. Hier zullen we de fascinerende wereld van spirituele symboliek verkennen en ontdekken hoe deze symbolen ons kunnen beïnvloeden. We zullen een specifieke focus leggen op de spirituele symbool hangers gemaakt van RVS, goud en zilver. Dankzij hun duurzaamheid en esthetische eigenschappen zijn RVS, goud en zilver perfecte materialen om spirituele symbool hangers mee te creëren. De kwaliteit van deze metalen maakt het mogelijk dat de ring lang meegaat zonder zijn prachtige uitstraling te verliezen.

Spirituele symbool hangers komen in verschillende vormen en maten voor. Elk symbool draagt zijn eigen unieke betekenis en kan verschillende aspecten van spiritualiteit vertegenwoordigen. Van het alom bekende Yin-Yang-symbool dat balans, evenwicht en harmonie symboliseert, Lotus uit het Boeddhisme dat staat voor zuiverheid en spirituele groei, De Ankh, het Egyptische symbool voor leven. 

Het dragen van een Ohm symbool kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans. Een Tree of Life symboolring kan bijvoorbeeld staan voor groei, veerkracht en verbondenheid met de natuur. Deze symbolen hebben hun weg gevonden naar onze moderne samenleving en worden vaak gebruikt in spirituele sieraden zoals hangers, ringen en oorbellen. Daarnaast zijn er ook symbolen die verbonden zijn met specifieke religies, zoals het kruis in het christendom, de Menorah in het jodendom en de Halve Maan in de islam. Deze symbolen hebben hun eigen unieke betekenissen en zijn belangrijk voor gelovigen over de hele wereld.

Misschien voel je je aangetrokken tot de krachtige beschermingssymbolen zoals de Hamsa-hand of het oog van Horus. Of misschien resoneren de liefdevolle energieën van hartvormige symbolen meer met jou. Naast het begrijpen van de symboliek, is het ook essentieel om rekening te houden met jouw persoonlijke smaak en stijl. Gelukkig zijn er talloze ontwerpen beschikbaar die variëren in grootte, vorm en esthetiek. Of je nu houdt van eenvoudige en minimalistische ontwerpen of juist wilt pronken met gedetailleerde gravures - er is voor elk wat wils. 

Het dragen van een spirituele symbool is niet alleen een uiting van stijl en persoonlijkheid, maar ook een manier om jezelf te verbinden met eeuwenoude tradities en symboliek uit verschillende culturen. Het is een manier om onze geschiedenis te eren en onze eigen spiritualiteit tot uiting te brengen. Dus of je nu geïnteresseerd bent in Egyptische hiërogliefen, Griekse mythologie, oosterse filosofieën of religieuze symboliek - er is altijd iets dat jouw aandacht zal trekken. De wereldgeschiedenis zit vol met fascinerende verhalen achter deze symbolen die ons nog steeds kunnen inspireren in ons dagelijks leven. Kies jouw persoonlijke symbool hanger bewust en draag deze met trots als een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van menselijke spiritualiteit.

Symboliek achter symbool sieraden

Als we ons bewust zijn van de symboliek achter onze symbool sieraden, kunnen we deze betekenis toepassen in ons dagelijks leven. We kunnen intenties zetten terwijl we onze hanger dragen als herinnering aan wat we willen manifesteren of naar streven in ons leven. Dit is vergelijkbaar met het gebruik van affirmaties of visualisaties om onze doelen te versterken. Het kiezen van de juiste spirituele symbool hanger is daarom geen oppervlakkige beslissing, maar een persoonlijke en intieme keuze die ons kan helpen op ons pad van spirituele groei en welzijn. Door het dragen van deze hanger wordt het niet alleen een accessoire, maar een talisman die ons begeleidt op onze reis.

Door een spiritueel symbool aan je hanger toe te voegen, kun je een constante herinnering bij je dragen aan datgene wat jij waardevol vindt in je leven. Of het nu gaat om vrede, bescherming, liefde of wijsheid, spirituele symbool hangers kunnen dienen als een persoonlijke talisman die je kracht en positieve energie biedt. Daarnaast hebben deze hangers een decoratieve waarde. Ze zijn meer dan alleen maar accessoires; ze kunnen je stijl en persoonlijkheid uitdragen. Door het combineren van spiritualiteit met elegantie kun je een unieke look creëren die niet alleen prachtig is om te zien, maar ook een diepere betekenis heeft.

Welk symbool sieraad past bij mij?

Welk symbool sieraad past bij mij? Bij het kiezen van jouw perfecte spirituele symbool sieraad is het belangrijk om te luisteren naar wat jouw intuïtie je ingeeft. Welk symbool resoneert met jou op een dieper niveau? Het kan nuttig zijn om onderzoek te doen naar de betekenissen van verschillende symbolen en te voelen welke de meeste aantrekkingskracht op je heeft. Laat spirituele symboliek een integraal onderdeel worden van jouw dagelijks leven. Draag de betekenisvolle symboliek van RVS goud en zilver op je hand als constante herinnering aan wat jij als belangrijk beschouwt. Versterk de verbinding met je innerlijke wereld en ontdek zo het potentieel voor groei en transformatie.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de werking van spirituele symbolen subjectief is en dat de impact ervan kan variëren tussen individuen. Elk symbool heeft zijn eigen unieke betekenis en potentieel effect, maar het is aan ons om ermee te resoneren en er betekenis aan te geven. Dus als liefhebbers van symboliek kunnen we genieten van de esthetische schoonheid van RVS goud en zilveren spirituele symboolsieraden, wetende dat ze nog veel meer potentieel hebben dan alleen uiterlijke pracht. Ze kunnen dienen als hulpmiddelen voor zelfexpressie, persoonlijke groei en het versterken van ons welzijn op verschillende niveaus. Kies daarom bewust jouw spirituele symboolsieraad, met oog voor de betekenis en energie die je wilt aantrekken in je leven. Laat dit sieraad jou herinneringen brengen aan jouw innerlijke kracht en wijsheid.  

Draag je liever een RVS ring? Klik dan op de link ;) Deze zijn ook in verschillende variaties verkrijgbaar bij Cinsis ;)

Verschillende soorten hangers

Hangers zijn er in verschillende soorten en stijlen om aan ieders voorkeuren te voldoen. Elke variant heeft zijn eigen unieke kenmerken en voegt een speciale betekenis toe aan je sieradencollectie. Of je nu op zoek bent naar een elegante hanger voor een speciale gelegenheid of naar een dagelijks accessoire met spirituele waarde, er is altijd wel een hanger die bij jou past.

Ga hier naar alle verschillende soorten (edelsteen) hangers die bij Cinsis verkrijgbaar zijn. Heb je interesse in een orgonite hanger? Kijk hier: Orgonite hangers

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel