Sorteer op
 • Quantum Quattro trommelsteen 39 gram
  Quantum Quattro trommelsteen 39 gram

  QUANTUM QUATTRO TROMMELSTEEN 39 GRAMQuantum Quattro is een combinatie van shattuckiet, chrysocolla, malachiet, cupriet en dioptaas.
  Deze mineralen zijn echter niet altijd allemaal aanwezig, het kan voorkomen dat een trommelsteen…

  € 5,95

Quantum Quattro

Quantum Quattro is een combinatie van shattuckiet, chrysocolla, malachiet, cupriet en dioptaas.

Quantum quattro  stimuleert je spirituele ontwikkeling en brengt evenwicht, balans en vrede met zich mee. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en verwijdert negatieve energie uit het energieveld en reinigt en versterkt de aura. Het helpt ook oude pijn en negatieve energie en karma uit vorige levens los te laten en op te ruimen. Hij helpt je bij het loslaten van allerlei negatieve emoties. Quantum quattro laat je inzien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen daden en keuzes die je maakt of hebt gemaakt en hoe deze te accepteren. Hij bevordert gezonde liefdesrelaties, trekt nieuwe relaties aan, maakt bestaande relaties evenwichtiger en helpt liefdesverdriet te verwerken en los te  laten. Het is een krachtige genezer van het hart en opent je hogere hartchakra. Hij haalt negatieve emoties van de zonnevlecht af en keert destructieve emotionele programmeringen om. De steen symboliseert compleetheid en vrede. Als hij op een onevenwichtige plaats wordt gelegd herstelt hij het evenwicht. Hij helpt het lichaam energetisch in balans te komen, geeft rust en zorgt voor helende reiniging en ontgifting. Het is een meester genezer, een zachte maar krachtige genezer op zowel fysiek als geestelijk vlak.  

Kleur  Blauw, groen, grijs, bruin

Toepasbaar  kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Hij wordt gebruikt bij healing, meditatie, regressie therapie, massage en edelsteentherapie. Quantum quattro is zeer geschikt om oude pijn, karma en negatieve energie uit vorige levens op te ruimen en zo belemmerende patronen los te laten. Quantum quattro kun je beter niet te lang aan water of zonlicht blootstellen. 

Verzorging  kan beter niet te veel aan water en (fel) zonlicht blootgesteld worden. 

Sterrenbeeld  Vissen

Chakra  werkt in op alle chakra's.

Vindplaats  wordt in Namibië, DR Congo gevonden.

 

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel