Sorteer op

Orgonite hangers hartchakra

De Orgonite hangers die je hier vindt zijn speciaal gemaakt voor het hartchakra.

Wat is een orgonite hanger?

Wat is een orgonite hanger? En orgonite hangers is speciaal gemaakt sieraad dat ontworpen is om je energieveld, ook wel aura genoemd, en de chakra's (energiekanalen) meer in balans te brengen. Door het dragen van deze hanger kun je merken dat je rustiger wordt en minder stress ervaart. Daarnaast kan de orgonite hanger ook helpen om energieën van andere mensen op afstand te houden. Het mooie aan deze hanger is dat je deze niet alleen om je nek kunt dragen, maar ook in je broekzak kunt stoppen of onder je hoofdkussen kunt leggen. Om de orgonite hanger optimaal te activeren, is het belangrijk om deze tenminste 20 seconden vast te houden. Dus als je merkt dat je energieveld uit balans is, zoek dan naar een orgonite hanger en ervaar zelf de positieve effecten op jouw welzijn.

Waar bevindt zich het Hartchakra?

Hartchakra - 4de Chakra of Anahata Chakra 

Betekenis: heb en krijg ik genoeg liefde

Het hartchakra bevindt zich in het midden van de borst, boven het hart. Dit chakra geeft je innerlijke rust, vreugde en het vermogen om contact te maken met anderen. Het hartchakra kan je helpen ware liefde te vinden. Wanneer het hartchakra te zwak is dan voel je je afgesloten van anderen, je bent onzeker en hebt weinig zelfvertrouwen. Je bent snel jaloers, je voelt je ongeliefd en je twijfelt constant aan jezelf. Het 'arme ik'. Wanneer het hartchakra overactief is dan ben je egoïstisch, niet bereid te delen, overmoedig en jaloers.

Klik via deze link als je meer wilt lezen over het hartchakra.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel