Sorteer op
  • Splitarmband Jade
    Splitarmband Jade

    JADE SPLITARMBANDJade Stimuleert je te worden wie je echt bent en jezelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis.
    Jade wordt gezien als beschermer voor kinderen. Jade staat symbool voor dromen, zuiverheid en…

    € 4,95

Jade

Jade

Jade stimuleert je te worden wie je echt bent en jezelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis.
Jade wordt gezien als beschermer voor kinderen. Jade staat symbool voor dromen, zuiverheid en voeding.

Groene Jade

Groene jade symboliseert vrede, innerlijke rust en geduld.

Witte Jade

Witte Jade heeft niet alleen de algemene eigenschappen van jade maar richt ook energie op de meest opbouwende manier. Hij filtert afleidingen om optimale resultaten te bereiken en helpt bij besluitvorming, geeft toegang tot relevante informatie . Het is een pure zuivere steen.

Zwarte Jade

Zwarte Jade is een belangrijke steen van zuivering en bescherming op zowel spiritueel als lichamelijk niveau. Als je hem draagt fungeert deze Jade als etherische bodyguard, hij zendt sterke energieën die voorkomen dat negatieve krachten of entiteiten de aura binnendringen.

Gele Jade

Gele Jade brengt harmonie, zuiverheid. Het geeft een gevoel van verbinding met jezelf en geeft zo innerlijke rust. Het zorgt voor de verbinding tussen geest en lichaam, openbaart universele wijsheden en geeft inzicht in de dromenwereld. De edelsteen brengt overvloed op het seksuele vlak het laat de drager seksuele gevoelens beter ervaren en uitdragen. Het gaat labiliteit tegen en heeft verder een goede invloed bij; moeite met loslaten.

Specificaties Jade

Kleur  kan smaragdgroen tot lichtgroen, geelachtig, bruinachtig, zwart en paars van kleur zijn.

Toepasbaar  Als hanger of in een ruimte. Geschikt voor kinderen.

Verzorging  Kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Sterrenbeeld  Ram en weegschaal

Chakra  hartchakra (groen), basischakra (zwart), voorhoofd- en kruinchakra (paars), kruinchakra (wit), heiligbeenchakra (geel)

Vindplaats   China, Myanmar, Japan, U.S.A. Californië

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel