Orgonite Chakra healing disks

Chakra healing disks orgonite. Flower of life.

Deze healing disks / chakra sets kun je gebruiken bij healing sessies maar ook gewoon meenemen in bijvoorbeeld je broekzak ter ondersteuning. Ieder disk past fijn in je handpalm of broekzak en heeft zijn eigen unieke werking door de kleur en de gebruikte edelstenen /materialen die erin zijn verwerkt. Mocht je geen hanger willen dragen, zou dit een mooie optie zijn om te kiezen

 

De Levensbloem (Flower of Life), is een heilig geometrisch symbool welke sinds eeuwen wereldwijd wordt gezien als het geheim waar alle universele bouwblokken uit voortkomen. Het vertegenwoordigt de energie van het eenheidsbewustzijn, de volgende staat van bewustzijn waarheen de mensheid zich nu in een hoog tempo naar ontwikkelt. Dat is het doel; complete eenheid. De levensbloem wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creaties. Het kan gezien worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte. Het symbool heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen te weeg brengen. Het woord heilig in heilige geometrie heeft niets met religie te maken, maar slaat op een heelwording, heling dus. Het symbool kan de negatieve effecten van straling neutraliseren.

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel