Sorteer op
 • Edelstenen BH Hangertje Gouden Driehoek
  Edelstenen BH Hangertje Gouden Driehoek

  EDELSTENEN BH HANGERTJE GOUDEN DRIEHOEKDit edelstenen BH Hangertje bevat een gouden driehoek: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Je krijgt een bijhorend kaartje met uitleg over de edelstenen. Het kaartje is een visitekaartje…

  € 9,95
 • Edelstenen BH Hangertje Overvloed en Succes
  Edelstenen BH Hangertje Overvloed en Succes

  EDELSTENEN BH HANGERTJE OVERVLOED EN SUCCESDit edelstenen BH Hangertje bevat Citrien, Pyriet en Groene Aventurijn. Je krijgt een bijhorend kaartje met uitleg over de edelstenen + dagelijkse affirmaties. Het kaartje is een…

  € 9,95
 • Edelstenen BH Hangertje Nieuw Begin / Start
  Edelstenen BH Hangertje Nieuw Begin / Start

  EDELSTENEN BH HANGERTJE NIEUW BEGIN / STARTDit edelstenen BH Hangertje bevat Maansteen, Labradoriet en Groene Aventurijn. Je krijgt een bijhorend kaartje met uitleg over de edelstenen + dagelijkse affirmaties. Het kaartje is een…

  € 9,95
 • Edelstenen BH hangertje Rouw en verdriet
  Edelstenen BH hangertje Rouw en verdriet

  EDELSTENEN BH HANGERTJE ROUW EN VERDRIETDit edelstenen BH Hangertje bevat: Amethist, Amazoniet en Rozenkwarts. Je krijgt een bijhorend kaartje met uitleg over de edelstenen + dagelijkse affirmaties. Het kaartje is een…

  € 9,95
 • Edelstenen BH hangertje Bescherming
  Edelstenen BH hangertje Bescherming

  EDELSTENEN BH HANGERTJE BESCHERMINGDit edelstenen BH Hangertje bevat : Zwarte Toermalijn, Tijgeroog en Hematiet. Je krijgt een bijhorend kaartje met uitleg over de edelstenen. Het kaartje is een visitekaartje formaat, fijn om mee…

  € 9,95
 • Edelstenen BH hangertje Slaap lekker / Goede nachtrust
  Edelstenen BH hangertje Slaap lekker / Goede nachtrust

  EDELSTENEN BH HANGERTJE SLAAP LEKKER / GOEDE NACHTRUSTDit edelstenen BH Hangertje bevat Amethist, Lepidoliet en Rozenkwarts. Je krijgt een bijhorend kaartje met uitleg over de edelstenen + dagelijkse affirmaties. Het kaartje is…

  € 9,95
 • Edelstenen BH Hangertje Stress, Angst en ongerustheid
  Edelstenen BH Hangertje Stress, Angst en ongerustheid

  EDELSTENEN BH HANGERTJE STRESS, ANGST EN ONGERUSTHEIDDit edelstenen BH Hangertje bevat: Amethist, Tijgeroog en Lapis Lazuli. Je krijgt een bijhorend kaartje met uitleg over de edelstenen. Het kaartje is een visitekaartje formaat,…

  € 9,95
 • Edelstenen BH Hangertje Geluk en Harmonie
  Edelstenen BH Hangertje Geluk en Harmonie

  EDELSTENEN BH HANGERTJE GELUK EN HARMONIEDit edelstenen BH Hangertje bevat Groene Aventurijn, Citrien en Tijgeroog. Je krijgt een bijhorend kaartje met uitleg over de edelstenen + dagelijkse affirmaties. Het kaartje is een…

  € 9,95

Edelstenen BH hangertje    

Ben je geïnteresseerd in de kracht van edelstenen en wil je deze energie graag bij je dragen? Maar ben je net zoals ik, zonder zakken in je kleding of draag je het liefst edelstenen direct op de huid? Misschien draag je liever geen sieraden of mag je dit niet op je werk? Een BH hanger is dan een super alternatief en is een BH hangertje de perfecte oplossing voor jou. Ook heel leuk om cadeau te geven ;)

Waarom een edelstenen BH hangertje?

Waarom een edelstenen BH hangertje? Edelstenen hebben altijd al een speciale betekenis gehad voor mensen over de hele wereld. Ze worden geassocieerd met schoonheid, kracht en helende eigenschappen. En wat is er beter dan het dragen van deze prachtige stenen op een subtiel en persoonlijk accessoire zoals een Edelstenen BH hangertje? Een edelstenen BH hangertje biedt talloze voordelen voor iedereen die gelooft in de kracht van edelstenen.

Voordelen van een Edelstenen BH Hangertje

 • Allereerst is het een unieke en elegante manier om jouw favoriete steensoort of edelsteen combinatie dicht bij je te dragen.  Waar armbanden of kettingen soms beperkingen hebben qua zichtbaarheid of draagcomfort, kan een BH hangertje gemakkelijk verborgen worden onder jouw kleding en je gedurende de hele dag positieve energie geven. 
 • Daarnaast heeft het gebruik van edelstenen dicht bij jouw hartchakra, die wordt gezien als het belangrijkste energiecentrum in ons lichaam, extra voordelen. Het dragen van een edelstenen BH hangertje zorgt ervoor dat deze energie continu in contact komt met jouw hartchakra, wat kan leiden tot emotionele balans, zelfliefde en spirituele groei.

Bovendien hebben verschillende edelsteensoorten hun eigen unieke kenmerken en helende eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar rustgevende energie met amethist of juist meer creativiteit wilt stimuleren met lapis lazuli, er is altijd wel een steensoort die bij jouw behoeften past. Een edelstenen BH hangertje stelt je in staat om de specifieke eigenschappen van jouw favoriete steen te ervaren, terwijl je het gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

Waarom zou je kiezen voor een edelstenen BH hangertje?

Dus waarom zou je kiezen voor een edelstenen BH hangertje? Omdat het een prachtige en persoonlijke manier is om de kracht van edelstenen in jouw dagelijks leven te integreren. Het biedt een subtiele herinnering aan positieve energie, helende eigenschappen en zelfzorg. Ontdek nu zelf de voordelen van een edelstenen BH hangertje en ervaar hoe deze prachtige stenen jou kunnen ondersteunen op jouw spirituele reis.

Hoe werkt een edelstenen BH hangertje?

Hoe werkt een edelstenen BH hangertje? Een edelstenen BH hangertje is een eenvoudig maar effectief accessoire dat jou de voordelen van edelstenen biedt op een subtiele en persoonlijke manier. Maar hoe werkt het precies? Het concept is eigenlijk heel simpel.

Een edelstenen BH hangertje bestaat uit een hanger, gemaakt met 4 edelsteen kralen en de keuze voor een combinatie met rvs zilver of rvs goud. Deze hanger kan gemakkelijk worden bevestigd aan een bh-bandje (ook geschikt voor een bh met bredere bandjes) of hempje, waardoor hij dicht bij het hartchakra wordt gedragen. Het hartchakra bevindt zich ter hoogte van het midden van de borst en staat bekend als het energiecentrum voor liefde, compassie en verbinding. Door een edelsteen dicht bij dit chakra te dragen, kan de energie van de steen rechtstreeks inwerken op dit belangrijke gebied.

Om een edelstenen BH hangertje te gebruiken, hoef je alleen maar de hanger aan je bh-bandjes of hemdje te bevestigen. Zorg ervoor dat de steen zich in het midden van je borst bevindt, zodat hij direct contact maakt met het hartchakra. Zodra je het hangertje op zijn plek hebt, kun je genieten van de positieve energie die uitstraalt vanuit de edelsteen. Of je nu behoefte hebt aan meer rust en ontspanning met kalmerende stenen zoals amethist of serene emoties wilt stimuleren met rozenkwarts, elke steensoort heeft zijn eigen unieke effecten.

Het is belangrijk op te merken dat de edelstenen BH hangertjes niet bedoeld zijn als een vervanging voor medische behandeling of therapieën. Ze kunnen echter wel een aanvulling zijn op jouw holistische benadering van gezondheid en welzijn. Door de edelstenen dicht bij je hartchakra te dragen met behulp van een BH hangertje geef je jezelf een subtiele herinnering aan liefde, positiviteit en helende energie gedurende de dag. Het is een persoonlijk item dat jouw individuele behoeften en intenties weerspiegelt.

Heb je ooit overwogen om edelstenen te dragen op deze unieke manier? Probeer nu zelf de kracht van een edelstenen BH hangertje en ervaar hoe deze mooie stenen jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar balans en welzijn.

Ontdek de kracht van edelstenen met een Edelstenen BH hangertje

Ontdek de kracht van edelstenen met een Edelstenen BH hangertje.  Edelstenen hebben al eeuwenlang een bijzondere aantrekkingskracht op mensen. Ze worden niet alleen gewaardeerd om hun schoonheid, maar ook om hun helende en energetische eigenschappen. Van het versterken van bepaalde kwaliteiten tot het harmoniseren van lichaam en geest, edelstenen hebben een unieke kracht die ons kan helpen in ons dagelijks leven. Waarom zou je dan geen gebruik maken van deze kracht door middel van een edelstenen BH hangertje? Het dragen van dit accessoire is niet alleen trendy en elegant, maar het stelt je ook in staat om constant in contact te zijn met de energie van de edelsteen. 

Binnenkort meer varianten!!

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel