Sorteer op
 • Edelstenen Mala 'Nature' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Nature' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'NATURE' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Nature' "Ik hou je veilig en beschermd en geef je kracht,…

  € 99,95
 • Edelstenen Mala 'grounded' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'grounded' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'GROUNDED' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'grounded'"Ik zal de sleutel zijn om je te laten aarden en…

  € 89,95
 • Edelstenen Mala 'Chakra Protector' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Chakra Protector' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'CHAKRA PROTECTOR' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Chakra Protector' "Ik ben je schild, helpt je…

  € 95,95
 • Edelstenen Mala 'Fertility' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Fertility' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'FERTILITY' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Fertility' Vrouwelijke energie, vruchtbaarheid en…

  € 109,95
 • Edelstenen Mala 'Rose' met Orgonite hanger en Rudraksha kralen
  Edelstenen Mala 'Rose' met Orgonite hanger en Rudraksha kralen

  EDELSTENEN MALA 'ROSE' MET ORGONITE HANGER EN RUDRAKSHA KRALENDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Rose'"Ik zal onvoorwaardelijk van je…

  € 69,95
 • Edelstenen Mala 'Sleep Tight' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Sleep Tight' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'SLEEP TIGHT' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Sleep tight' "Ik breng helderheid, rust en zorg voor…

  € 98,95
 • Edelstenen Mala 'Abundance' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Abundance' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'ABUNDANCE' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Purity' "Ik trek geluk en overvloed aan, stimuleert je…

  € 87,95
 • Edelstenen Mala 'Self-esteem' met Orgonite hanger
  Edelstenen Mala 'Self-esteem' met Orgonite hanger

  EDELSTENEN MALA 'SELF-ESTEEM' MET ORGONITE HANGERDeze handgeknoopte Mala heeft mooie kwaliteit edelstenen en een Orgonite hanger. Handgemaakt door Cinsis.

  Eigenschappen Mala 'Self-esteem'"Ik zal je beschermen en kracht geven om…

  € 95,95

Mala's met Orgonite hanger.

Welkom bij Cinsis Mala’s met Orgonite hanger

Welkom bij Cinsis Mala’s met Orgonite hanger. Ben je op zoek naar unieke en handgemaakte mala's met de mooiste edelsteenkralen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Cinsis creëren we prachtige sieraden met een moderne twist.

Wat zijn Mala's?

Mala's zijn traditionele gebedssnoeren die worden gebruikt in verschillende culturen over de hele wereld. Ze bestaan meestal uit 108 kralen, wat een heilig getal is in veel spirituele tradities. De mala kan worden gebruikt tijdens meditatie om mantra's te tellen of gewoon als een reminder van je intenties en affirmaties.

De kracht van Edelsteenkralen

Bij Cinsis Mala's maken we gebruik van de mooiste edelsteenkralen om onze mala's te creëren, zodat jij kunt profiteren van hun helende krachten. Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke energie en geneeskrachtige eigenschappen. Dit komt doordat edelstenen gevormd worden uit mineralen die zijn samengeperst over miljoenen jaren onder hoge druk en hitte. Deze intense transformatie geeft elke steen een specifiek vibratieniveau en een bijbehorende werking op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Bij het kiezen van de edelsteenkralen voor onze mala's letten we niet alleen op de schoonheid ervan, maar ook op de intentie achter elke steensoort. Zo gebruiken we bijvoorbeeld Amethist voor innerlijke rust en spiritualiteit, Rozekwarts voor liefde en emotionele heling, Lapis Lazuli voor wijsheid en communicatie, en Citrien voor vreugde en overvloed.

Door deze edelstenen te verwerken in onze mala's kunnen we de kracht ervan versterken. Het dragen of vasthouden van een mala met edelsteenkralen stelt je in staat om te profiteren van de positieve energieën die ze uitstralen. Of je nu de mala gebruikt tijdens meditatie, als reminder voor je intenties, of gewoon als prachtig sieraad, de helende krachten van de edelstenen zullen hun werk doen.

Hoe worden de Mala's gemaakt?

Onze mala's worden met liefde met de hand gemaakt door mijzelf, de maker achter Cinsis Mala’s. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en geregen met precisie. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elke mala lang meegaat en zijn schoonheid behoudt.

De moderne twist met Orgonite hanger

Bij Cinsis Mala's geloven we in het behouden van tradities, maar ook in het toevoegen van een moderne twist. Daarom zijn niet alle mala's voorzien van het traditionele kwastje. We hebben ervoor gekozen om een moderne draai te geven aan onze mala's door ze o.a. te combineren met een orgonite hanger. Dit geeft de mala niet alleen een uniek en eigentijds karakter, maar versterkt ook de energetische werking ervan. Een dubbel power sieraad dus! 

De betekenis van Orgonite

Orgonite is een krachtig energetisch hulpmiddel dat bestaat uit verschillende natuurlijke materialen zoals edelstenen, metalen en hars. Het heeft de eigenschap om negatieve energie om te zetten in positieve energie, wat harmonie en balans bevordert. Door de orgonite hanger aan de mala toe te voegen, kun je profiteren van zowel de helende kracht van edelsteenkralen als de transformerende werking van orgonite.

Om de orgonite Mala's op jouw persoon te activeren en te profiteren van hun volledige potentieel, raden we aan om deze minimaal 20 seconden vast te houden. Op deze manier creëer je een sterke energetische verbinding met het sieraad en kunnen de positieve effecten die het biedt zich openbaren. 

Welkom bij Cinsis Mala's! Ontdek onze prachtige handgemaakte mala's met edelsteenkralen en moderne twist. Ervaar zelf hoe deze combinatie van schoonheid en energie kan bijdragen aan jouw welzijn ;)

Waarom kiezen voor een mala met een orgonite hanger?

Waarom kiezen voor een mala met een orgonite hanger? Het dragen van een mala is een eeuwenoude traditie die wordt gebruikt in meditatieve en spirituele praktijken. Een mala bestaat uit 108 kralen en wordt gebruikt om mantra's te tellen tijdens het mediteren.

Maar wat maakt een mala met een orgonite hanger zo speciaal?

 • Ten eerste, de orgonite hanger voegt een extra boost aan energie toe aan de mala. Orgonite heeft de kracht om negatieve energieën te transformeren en positieve energieën te versterken. Hierdoor kan de energie van je meditatie of spirituele beoefening op een dieper niveau worden versterkt.
 • Daarnaast straalt orgonite constant positieve energie uit, waardoor het jouw energetische veld zuivert en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het kan negatieve emoties verminderen, stress verlichten en je helpen om in harmonie te komen met jezelf en je omgeving.
 • Een mala met een orgonite hanger biedt niet alleen energetische voordelen, maar ook esthetische schoonheid. Orgonite is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, waardoor elke hanger uniek is. Je kunt dus een persoonlijke connectie voelen met het uiterlijk van de hanger en deze zien als een mooie symbolische weergave van jouw intenties.
 • Bovendien is het dragen van een mala met orgonite niet alleen nuttig tijdens meditatie, maar ook gedurende de hele dag. Je kunt de hanger dragen als een sieraad om constant in contact te staan met de positieve energie die het uitstraalt. Dit kan je helpen om positieve energie vast te houden, je innerlijke rust te behouden en geaard te blijven, zelfs in stressvolle situaties.
 • Een mala met een orgonite hanger is dus veel meer dan alleen een sieraad of meditatieaccessoire. Het is een krachtige tool die helpt om harmonie, bescherming en genezing in je leven te brengen.

Door voor een mala met orgonite te kiezen, maak je bewust de keuze om jouw welzijn en spirituele groei op alle niveaus te ondersteunen. Wacht niet langer en kies vandaag nog voor een mala met een orgonite hanger om de voordelen van deze krachtige combinatie zelf te ervaren!

Wil je meer weten info over Mala's? Klik dan hier.

Wil je meer lezen omtrent Orgonite, klik hier en scroll omlaag.  Zou je meer Orgonite hangers willen zien en over willen lezen, klik hier.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel