Sorteer op
  • Bismut hanger
    Bismut hanger

    BISMUT HANGEREdelsteenhanger met oogjeAls je op zoek bent naar eenvoud en subtiliteit, dan is de Edelsteenhanger met oogje perfect voor jou. Deze hangers hebben een klein oogje aan de bovenkant waarmee ze gemakkelijk aan elke…

    € 6,95

Bismut

Bismut

Een prachtige steen, die helpt bij het creëren van een verbinding met de geest en met anderen. Dit is een door de mens gemaakte steen, maar toch draagt ​​hij een vrij krachtige energie. De energie die het heeft, kan helpen om leden van een bepaalde groep bij elkaar te brengen, en kan hen ook helpen bij het nastreven van een gemeenschappelijk doel. Hoewel dit soort kristal niet natuurlijk is, hebben de stenen gunstige eigenschappen. In feite kunnen ze helpen om een ​​gevoel van rust en kalmte in het leven te brengen, en kunnen ze je helpen bij het aanbrengen van enkele veranderingen, die van nature enigszins transformatief zijn. Dit werkt ook bij het aanpassen van de energie die uit het kruinchakra komt, dus het kan de stuitchakra van energie voorzien. Deze trilling is ook populair bij het stimuleren van de KundaliniBismut is misschien een uitstekende steen die je kunt gebruiken bij het focussen, visualiseren en bij sjamanistische reizen. Het kan er ook voor zorgen dat je niet zo overweldigd raakt door alle verantwoordelijkheden die je hebt, terwijl je tegelijkertijd het energieniveau in je verhoogt.

Specificaties Bismut

Kleur   De kleuren van deze stenen zijn redelijk verbazingwekkend, net als de verbazingwekkende piramides waarin ze zich vormen. De betekenis van de naam van het kristal heeft eigenlijk betrekking op een Duitse term, die een betekenis heeft: witte massa. Echter, zoals het ongeveer 500 jaar geleden werd genoemd, is er niemand op deze wereld die echt zeker weet waar de naam van de steen vandaan komt. Bismut is het enige zware metaal wat niet giftig is. Het oppervlak vertoont een dunne iriserende oxidatielaag die vele kleuren laat zien, van geel tot rood en blauw. De gelaagde structuur ontstaat doordat de kristallen met een onregelmatige snelheid groeien.

Toepasbaar  als hanger en in een ruimte

Verzorging  kan beter niet worden gereinigd met water

Sterrenbeeld   Waterman

Chakra  alle

Vindplaats  o.a. Australië, Bolivia, Canada, China, Mexico en Peru.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel