Sorteer op
 • Uitverkocht

  Orgonite hanger zonnevlechtchakra Tijgeroog (nr 75)
  Orgonite hanger zonnevlechtchakra Tijgeroog (nr 75)

  Orgonite hanger zonnevlechtchakra Tijgeroog (nr 75)Deze orgonite hanger bestaat uit het zonnevlecht chakra, Tijgeroog, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:

  Chakra orgonite hanger.De…

  € 25,95 € 14,95

Orgonite hangers 30mm

Hier vindt je alle Orgonite hangers met een diameter van 30mm. 

Verschillende soorten orgonite hangers 

Bij Webshop Cinsis kun je kiezen uit verschillende soorten Orgonite hangers. De hangers verschillen qua vorm en grootte, waardoor er voor iedereen wel een passende optie is. Zo biedt de webshop edelsteen orgonite hangers aan, zowel met als zonder symbolen. Deze hangers combineren de kracht van edelstenen met de positieve energie van orgonite, waardoor ze zowel mooi als functioneel zijn. Daarnaast zijn er ook Chakra orgonite hangers beschikbaar. 

Wat zijn orgonite hangers?

Wat zijn orgonite hangers? Orgonite hangers zijn een speciaal gemaakt sieraad dat ontworpen is om je energieveld, ook wel aura genoemd, en de chakra's (energiekanalen) meer in balans te brengen. Door het dragen van deze hanger kun je merken dat je rustiger wordt en minder stress ervaart. Daarnaast kan de orgonite hanger ook helpen om energieën van andere mensen op afstand te houden. Het mooie aan deze hanger is dat je deze niet alleen om je nek kunt dragen, maar ook in je broekzak kunt stoppen of onder je hoofdkussen kunt leggen. Om de orgonite hanger optimaal te activeren, is het belangrijk om deze tenminste 20 seconden vast te houden. Dus als je merkt dat je energieveld uit balans is, zoek dan naar een orgonite hanger en ervaar zelf de positieve effecten op jouw welzijn.

Veelzijdig sieraad

Al met al is een orgonite hanger een veelzijdig en krachtig sieraad dat niet alleen mooi is om te dragen, maar ook een positieve invloed kan hebben op je energie en welzijn.

Via deze link kun je terug naar het overzicht van alle modellen orgonite hangers.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel