Sorteer op
 • Zilver Obsidiaan hanger met koper (nr 1)
  Zilver Obsidiaan hanger met koper (nr 1)

  ZILVER OBSIDIAAN HANGER MET KOPER (NR 1)Deze mooie Zilver Obsidiaan hanger is created by me (Cinsis) :) en is gemaakt met koper.

  ObsidiaanObsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke…

  € 36,95
 • Zilver Obsidiaan hanger met koper (nr 2)
  Zilver Obsidiaan hanger met koper (nr 2)

  ZILVER OBSIDIAAN HANGER MET KOPER (NR 2)Deze mooie Zilver Obsidiaan hanger is created by me (Cinsis) :) en is gemaakt met koper.

  ObsidiaanObsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke…

  € 32,95
 • Zilver Obsidiaan hanger met koper (nr 3)
  Zilver Obsidiaan hanger met koper (nr 3)

  ZILVER OBSIDIAAN HANGER MET KOPER (NR 3)Deze mooie Zilver Obsidiaan hanger is created by me (Cinsis) :) en is gemaakt met koper.

  ObsidiaanObsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke…

  € 32,95

Zilver Obsidiaan hangers met koper

Hier vind je verschillende modellen Zilver Obsidiaan hangers met koper. Ovaal-, duppel- en vrije vorm Zilver Obsidiaan hangers. De hangers hebben standaard een gratis zwart koord met schuifknopen. 

Handgemaakte koperen Zilver Obsidiaan hangers van Cinsis ;)

Handgemaakte koperen Zilver Obsidiaan hangers van Cinsis ;). Deze mooie Zilver Obsidiaan hangers zijn created by me (Cinsis) :) en zijn gemaakt met Zilver Obsidiaan en koper.

Handgemaakte koperen edelsteenhangers zijn perfect voor mensen die houden van rustieke en ambachtelijke stijl. Deze hangers worden gemaakt van hoogwaardig koper, dat bekend staat om zijn helende eigenschappen. De combinatie van het warme, aardse koper met de natuurlijke schoonheid van de edelsteen creëert een uniek contrast dat zeker indruk zal maken.

Zilver Obsidiaan 

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn, kunnen gevoelige mensen deze steen beter onder begeleiding van een therapeut gebruiken of voor een andere steen kiezen (of voor een zachter werkende variant zoals apachetranen of sneeuwvlok obsidiaan). Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.

Obsidiaan producten

Meer Obsidiaan of ander model Obsidiaan hangers bekijken die voorradig zijn in de webshop? Klik hier op Obsidiaan producten.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel