Sorteer op

Orgonite  oplaadschijf Flower of life 

De Flower Of Life  oplaadschijf

De oplaadschijf is o.a. te gebruiken voor het opladen van edelstenen, water en voeding. De schijf zorgt ervoor dat het product wat je op de schijf plaatst opgeschoond wordt van verstorende / negatieve energieën. Hierdoor neemt de boviswaardes (universele energiemeting) toe van het product. Ikzelf gebruik de schijf ook tijdens healing en meditatie. Iedere oplaatschijf heeft zijn eigen werking door de edelstenen die erin zijn verwerkt.

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 


    

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel