Sorteer op
 • Malachiet ruw freeform geslepen en gepolijst (nr 1)
  Malachiet ruw freeform geslepen en gepolijst (nr 1)

  Malachiet ruw freeform geslepen en gepolijst (nr 1)

  Het is een ruw stuk dat rondom geslepen en gepolijst is.

  Malachiet is een krachtig werkende steen. Hij beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van…

  € 33,95
 • Malachiet 10-20gram
  Malachiet 10-20gram

  Malachiet 10-20 gram

  Malachiet is een krachtig werkende steen. Hij beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen helpt om denkpatronen te doorbreken. Brengt…

  € 3,95
 • Malachiet hanger met oogje
  Malachiet hanger met oogje

  Malachiet hanger

  Malachiet is een krachtig werkende steen. Hij beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen helpt om denkpatronen te doorbreken. Brengt emotionele…

  € 26,95
Sorteer op

Malachiet.                                                                                                                                                                           

Malachiet is een krachtig werkende steen. Hij beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen helpt om denkpatronen te doorbreken. Brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Het vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken en blokkades, remmingen, schaamte en negatieve gedragspatronen los te laten. Malachiet laat je het leven intenser beleven en het moedigt een avontuurlijke instelling aan. Het ontwikkelt inlevingsvermogen, maakt tevreden en geduldig. Bij enkele mensen kan malachiet lichte hartkloppingen veroorzaken. Vervang deze steen dan door rhodoniet of rozenkwarts.

Kleur  Malachiet is lichtgroen tot donkergroen vaak met een lijnenpatroon.

Toepasbaar  Malachiet liever niet direct op het lichaam dragen, maar over een kledingstuk. De steen kan anders dof worden. Kan op een plek op het lichaam gelegd worden waar de werking nodig is. Het kan op de zonnevlecht chakra gelegd worden om negatieve emoties te absorberen (daarna goed reinigen!) Bij het maken van het elixer mag de steen niet in contact komen met water want dan wordt het giftig.

Verzorging

Omdat malachiet veel negatieve energie absorbeert moet de steen regelmatig gereinigd worden. De steen niet reinigen met water of zout want het kan hier door aangetast worden. Onder invloed van (fel) zonlicht kan malachiet zijn kleur verliezen.

Sterrenbeeld  Schorpioen

Chakra  Hartchakra (4e)

Vindplaats  malachiet wordt over de hele wereld gevonden

Helaas zie je de laatste tijd erg veel namaak Malachiet te koop. Over het algemeen in geslepen vorm, denk dan bijv. aan sieraden, trommelstenen, kraaltjes of hartjes.

Als je je er een beetje in verdiept is het vrij gemakkelijk om nep van echt te onderscheiden. De namaak is volledig door de mens gemaakt en is opgebouwd uit lagen klei en heeft dan ook hardere lijnen en is anders van kleur. 

Nep:                  Echt: 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel