Sorteer op

Barnsteen / Amber armband met Rozenkwarts en Amethist voor baby & kind

Werking van Rozenkwarts en Amethist in combinatie met een Barnsteen / Amber armband voor baby & kind

Werking van Rozenkwarts en Amethist in combinatie met een Barnsteen / Amber armband voor baby & kind. Hier ga ik graag dieper op in: de werking van rozenkwarts en amethist, de twee prachtige kristalsoorten die in het amber armbandje voor baby's en /of kind zijn verwerkt.

Rozenkwarts is een steen die bekend staat om zijn liefdevolle energie. Het bevordert harmonie, vrede en helpt bij het openstellen voor liefde. Voor baby's kan deze steen een gevoel van kalmte en geborgenheid creëren. Het kan helpen om angsten en spanning te verminderen, waardoor je kleintje zich veilig voelt.

Amethist daarentegen staat bekend als een krachtige steen van spirituele bescherming. Het heeft een kalmerende energie die kan helpen bij het creëren van innerlijke rust en kalmte. Voor baby's kan amethist helpen bij het bevorderen van een goede nachtrust en verlichting bieden bij huilbuien of onrustige momenten.

Door rozenkwarts en amethist samen te voegen in het amber armbandje voor baby of kind creëren we een prachtige synergie tussen liefdevolle energie en spirituele bescherming. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning voor je kleintje tijdens de groei- en ontwikkelingsfase. Deze combinatie van kristallen zorgt ervoor dat je baby zich veilig, geliefd en geborgen voelt. Het kan helpen om negatieve energieën af te weren, harmonie te brengen in de omgeving van je kleintje en een positieve en rustige sfeer te creëren.

Voordelen van het Barnsteen / Amber Armbandje met Rozenkwarts en Amethist voor Baby en kind

Wat zijn de vele voordelen van het barnsteen / amber met Rozenkwarts en Amethist armbandje voor baby en kind? Dit prachtige sieraad met rozenkwarts en amethist biedt niet alleen een charmante toevoeging aan de outfit van je kleintje, maar heeft ook diverse positieve effecten op hun welzijn: 

1. Natuurlijke pijnverlichting: Het amber armbandje is gemaakt van Baltisch amber, dat bekend staat om zijn natuurlijke pijnstillende eigenschappen. Wanneer het in contact komt met de huid, wordt een klein beetje barnsteenolie vrijgegeven. Deze olie bevat succinezuur, dat pijn kan helpen verlichten, zoals doorkomende tandjes of buikkrampjes bij baby's.

2. Kalmerende werking: Rozenkwarts en amethist staan bekend om hun kalmerende energieën en kunnen helpen bij het bevorderen van rust en kalmte bij baby's. Dit is met name nuttig tijdens drukke of onrustige momenten, zoals in de avonduren wanneer je kleintje moeite heeft om in slaap te vallen.

3. Emotionele ondersteuning: Het dragen van het amber armbandje met de rozenkwarts kan een gevoel van geborgenheid creëren bij baby's, waardoor ze zich veilig en geliefd voelen. Dit kan hen helpen om eventuele angsten of onzekerheden te verminderen en zo hun emotionele welzijn te bevorderen.

4. Spirituele bescherming: Door de toevoeging van amethist biedt het amber armbandje ook spirituele bescherming aan je baby. Het kan helpen om negatieve energieën af te weren en een positieve sfeer te creëren waarin je kleintje zich veilig en geborgen voelt. 

5. Subtiele stimulatie: Het dragen van het barnsteen / amber armbandje kan zorgen voor een subtiele stimulatie van de huid, wat de zintuiglijke ontwikkeling van je baby kan ondersteunen. Dit kan helpen bij de groei van hun tastzin en hen bewust maken van hun eigen lichaam.

Kortom, het amber armbandje met rozenkwarts en amethist biedt vele voordelen voor het welzijn van je baby. Van natuurlijke pijnverlichting tot kalmerende werking en emotionele ondersteuning, dit sieraad is niet alleen mooi maar ook functioneel.

Toezicht / Veiligheid amber armband

Het is altijd raadzaam om toezicht te houden terwijl je baby een armband draagt. De kralen zijn apart geknoopt voor de veiligheid maar dit geeft geen garantie voor veiligheid tegen verstikkingsgevaar! Dus let altijd goed op! Advies om het armbandje 's nachts af te doen.

Baby's kunnen per ongeluk de armband inslikken of verstrikt raken in de ketting, wat ernstige gevolgen kan hebben. Ouders moeten altijd toezicht houden op hun kinderen wanneer ze sieraden dragen.

Barnsteen / Amber armbanden in verschillende maten verkrijgbaar.

Barnsteen / Amber armbanden met rozenkwarts en amethist zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan verschillende behoeften te voldoen. Voor baby' s en kinderen zijn er speciale Barnsteen / Amber armbanden met een omtrek van 14 cm, terwijl Barnsteen / Amber armband voor volwassen beschikbaar zijn met omtrekken van 18 en 20 cm. Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd, genieten van de harmoniserende werking van deze prachtige sieraden.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel