Sorteer op
 • Zonnesteen trommelsteen (1e kwaliteit) 9-12 gram
  Zonnesteen trommelsteen (1e kwaliteit) 9-12 gram

  ZONNESTEEN TROMMELSTEEN (1E KWALITEIT)Mooie eerste kwaliteit zonnesteen uit India, deze edelsteen heeft een hoge glans en is mooi van kleur.

  ZonnesteenZonnesteen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme,…

  € 4,50
 • Zonnesteen bol ± 50mm
  Zonnesteen bol ± 50mm

  ZONNESTEEN BOL ± 50MMMooie eerste kwaliteit zonnesteen bollen uit India, deze edelsteen bol heeft een hoge glans en is mooi van kleur.

  Zonnesteen Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme,…

  € 37,95

Zonnesteen

Zonnesteen

Werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant
Deze steen stemt je af op het licht van de zon en leert je om je vaardigheden ten behoeve van anderen te gebruiken. Het is een steen van overvloed die je ook helpt om je verlangens te manifesteren.

Specificaties Zonnesteen

Kleur  rood, roze, grijs en wit

Toepasbaar  Als hanger of in een ruimte. Geschikt voor kinderen.

Verzorging  Zonnesteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Sterrenbeeld  weegschaal en leeuw

Chakra  Basis, heiligbeen en Zonnevlechtchakra. Reinigt alle chakra’s.

Vindplaats  wordt onder andere gevonden in India, Noorwegen, Canada, Rusland en Madagascar. Sri Lanka.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel