Orgonite Engelen

Maak kennis deze juweeltjes: Engelen van orgonite. Verkrijgbaar in verschillende maten. Niet alleen zijn engelen belangrijk binnen de Abrahamitische religies (jodendom, christendom en de islam), ook binnen de New Age  stromingen wordt er gelooft in, en samengewerkt met engelen. Ze zijn liefdevolle boodschappers, bedienden of beschermers van de mens, beschikken over bovenmenselijke capaciteiten en eigenschappen. Je hoeft ze alleen maar om hulp te vragen;)

Een paar voorbeelden hoe je met ze zou kunnen werken;

Je kan de orgonite engel naast apparatuur plaatsen die schadelijke stralingen afgeven om op die manier de etherische energie te balanceren. Er zijn velen die baat hebben bij orgone energie voor het bestrijden van slapenloosheid en nachtmerries door bijvoorbeeld een orgonite engel naast/boven het bed te plaatsen. Ook kun je ermee mediteren. Noem maar op ?

Indien niet op voorraad, mail info@cinsis.nl

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel