Orgonite Schedels

Schedels

De vorm van de schedel staat voor voorouderlijke energie en het spiegelen van je eigen zielseigenschappen waar je op dat moment mee bezig bent. Iedere schedel heeft zijn eigen bewustzijn en geeft zijn eigen trillingsgetal door. Door samen te werken met een kristallen / orgonite schedel komen er diverse processen en transformaties in de hoeder van de schedel op gang. Vraagstukken of negatieve beelden en overtuigingen die vervolgens aan het licht komen, “gezien mogen worden” en dan in alle liefde en acceptatie losgelaten mogen worden. Een schedel brengt beelden, liefde, healing en kennis over. Je kan ze bij je dragen, bijvoorbeeld gewoon in je zak, om af en toe aan te raken en je bewust te worden van je eigen kracht. Belangrijk is dat de schedel je aanspreekt, dat betekent dat er een klik is tussen jou en de schedel.

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel