Sorteer op
  • Orgonite hanger (eigen keuze) met naam (huis)dier
    Orgonite hanger (eigen keuze) met naam (huis)dier

    Orgonite hanger (eigen keuze) met naam (huis)dier

    Breng positieve energie en spirituele balans in het leven van uw lieve (huis)dier. In elk levend wezen zit een vibrerende levenskracht. Verwijder stagnerende en negatieve energie…

    € 14,95
Sorteer op

Orgonite hanger voor (huis)dieren

Orgonite hanger voor (huis)dieren

Onze geliefde (huis)dieren zijn erg gevoelig voor goede en slechte energieën. Mensen die orgonite in huis hebben, hebben opgemerkt dat huisdieren de neiging hebben om naar de orgonite te trekken. De dieren kunnen deze positieve energie voelen. Vaak merken we dat onze katten bovenop de orgonite gaan liggen/slapen, of er gewoon zo dicht mogelijk bij willen zijn. Zowel honden, katten en paarden lijken vaak getroost en gekalmeerd te worden door de aanwezigheid van orgonite . We denken dat dit komt door de gunstige effecten van de negatieve ionen die worden uitgestoten door orgonite. Orgonite werkt als een passieve ionisator. Negatieve ionen zijn goed en gunstig voor het lichaam. Ze hebben een reinigende eigenschap. Ze maken je ook meer ontspannen en rustiger. Dieren zijn nog gevoeliger voor de werking van edelstenen/orgonite dan mensen. Ze kunnen er dan ook veel baat bij hebben. Belangrijk juist door die gevoeligheid, het beter is om niet meer dan één edelsteen in de orgonite hanger te verwerken. Een uitzondering hierbij is Bergkristal. Deze versterkt de werking van andere edelstenen.

Breng positieve energie en spirituele balans in het leven van uw lieve (huis)dier. Verwijder stagnerende en negatieve energieën dmv het dragen van een orgonite hanger.

Deze prachtige Orgonite hangers zijn een krachtig hulpmiddel voor spirituele genezing dat de stroom van levensenergie manipuleert. Deze oer-kosmische energie wordt in heilige Oosterse tradities ook wel ‘Chi’ of ‘Prana’ genoemd. Orgonite stoot negatieve energie af en trekt positieve energie aan. Dit brengt de levenskracht van jouw (huis)dier in evenwicht en vermindert emotionele stress. Het wist de schadelijke effecten van elektromagnetische straling uit.  Elektromagnetische straling is overal, van zendmasten tot wifi-signalen in huis. Deze signalen kunnen schadelijk zijn voor ons fysieke en mentale welzijn, en dieren kunnen bijzonder gevoelig hierin zijn. Orgonite helpt deze effecten te verminderen. 

Hieronder uitleg van de verschillende hangers/edelstenen;

Amethist Orgonite hanger

Deze hanger is voorzien van Amethist. Deze steen is denk ik wel de meest bekende steen en heeft een beschermende en zuiverende werking. Amethist helpt om een hyperactieve of zenuwachtige hond te kalmeren. Vermindert ongehoorzaamheid en schrikken en verbetert het vermogen tot luisteren. De steen wordt vaak ingezet bij aandoeningen van de lever, longen, luchtwegen en bij artritis. Kan goed helpen bij jeuk. Vlooien hebben een verschrikkelijke hekel aan de vibratie van Amethist.

Bergkristal Orgonite hanger

Deze hanger is voorzien van Bergkristal. Bergkristal is een sterke en energieke steen en wordt ook wel beschouwd als het meesterkristal. Echt een fijne steen die je kan gebruiken bij alle chakra’s met een krachtig genezende en reinigende werking. Een hele mooie ondersteuning bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je huisdier's energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om hem/haar heen, milieuvervuiling en wateraders. Werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree. Bergkristal is een goede helper bij alle ziektes die te maken hebben met het uit balans zijn van het evenwicht tussen geest en lichaam, dus zeer geschikt voor dieren die last hebben van reisziekte zoals wagen en zeeziekte. Zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Bergkristal versterkt de werking van elke edelsteen, dus mag gecombineerd gedragen worden.

Rozenkwarts Orgonite hanger

Deze hanger is voorzien van rozenkwarts. Een ideale hanger voor als je (huis)dier angstig is. Het is een kalmerende, positieve energiegenerator voor hem/haar. Vergemakkelijkt het alleen zijn. Rozenkwarts ondersteunt het hart op alle manieren, waardoor emotionele stress wordt verlicht of de effecten van stress, zoals paniekaanvallen, worden verminderd. Verlicht angst en brengt de warmte van mededogen en onvoorwaardelijke liefde naar het systeem. Baadt het hele lichaam in een helende straal van liefde. De steen kan ook goed helpen bij te dominante honden.  

Sodaliet Orgonite hanger

Deze hanger is voorzien van Sodaliet. De steen heeft een opbouwend effect op het beenderstelsel en helpt pezen sneller te herstellen. Het is dan ook een goede steen bij blessures en botbreuken. Sodaliet heeft invloed op de totale hormoonhuishouding en stimuleert de alvleesklier(goed bij suikerziekte). Verder werkt Sodaliet  bij onrustige honden, verminderd stress, is ontspannend en kalmerend. Een fijne steen bij angst voor lawaai (harde knallen,onweer,vuurwerk). Sodaliet geeft (zelf)vertrouwen dat het allemaal weer goed komt. De steen absorbeert elektromagnetische straling.

Tijgeroog Orgonite hanger

Deze hanger is voorzien van Tijgeroog. Dit is een beschermende steen en geeft zelfvertrouwen en moed, trekt geluk aan en werkt verwarmend.  De steen kan helpen bij stress, angsten en overprikkeling, heeft een positieve uitwerking op het zenuwstelsel en helpt bij klachten van de maag, wervelkolom,de ogen en de luchtwegen.

Zwarte Toermalijn Orgonite hanger

Geeft bescherming tegen straling en brengt ook extra genezende kracht. Zwarte Toermalijn helpt negatieve energieën te blokkeren en geeft een gevoel van veiligheid en stressverlichting voor jouw (huis)dier. Ideaal voor (huis)dieren die bang zijn voor vreemden.

 

Meer info omtrent Orgonite en Orgone? Lees dan verder in mijn Blog, klik hier voor meer info omtrent Orgonite. Wil je meer info over Orgone energie? Klik dan hier ;)

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter/dierenarts vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je dierenarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel