Sorteer op
 • Uitverkocht

  Mala 'Nature'
  Mala 'Nature'

  Mala 'Nature'

  "Ik hou je veilig en beschermd en geef je kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, balans en zorg dat je met beide benen op de grond staat".

  "I keep you safe and protected and give you strength,…

  € 84,95
 • Mala 'grounded'
  Mala 'grounded'

  Mala 'grounded'

  "Ik zal de sleutel zijn om je te laten aarden en bescherm je tegen alle vormen van negativiteit. Geef je doorzettingsvermogen en het inzicht om verder te gaan".

  "I will be the key to grounding you and protecting…

  € 84,95
 • Mala 'Chakra Protector'
  Mala 'Chakra Protector'

  Mala 'Chakra Protector'

  "Ik ben je schild, helpt je negatieve energie af te voeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Reinig de 7 hoofdchakra's en energieknooppunten van de aura. Ik zal je aarden, beschermen tegen…

  € 84,95
Sorteer op

Mala's met Orgonite hanger

Alle mala's van Cinsis zijn handgemaakt met de mooiste kwaliteit edelsteenkralen met daarbij een modernere twist ;) Niet alle mala's zijn namelijk gemaakt met een kwastje. Er zullen ook mala's met Edelsteen hangers óf Orgonite hangers beschikbaar zijn.

De kwast vertegenwoordigt een eindpunt - wat betekent dat je helemaal rond de Mala bent gegaan voor een volledige meditatiecyclus. Tussen de kwast en de kettinglus zit één enkele kraal, de goeroe-kraal. Er zitten in totaal 108 kralen in de kettinglus. 

Deze moderne varianten hier zichtbaar bevatten allen Mala's mét daarbij een Orgonite hanger, een 'vervanger van de kwast' ;)  Dubbel energetische healing power dus :)

Wil je meer weten info over Mala's? Klik dan hier.

Wil je meer lezen omtrent Orgonite, klik hier en scroll omlaag.  Zou je meer Orgonite hangers willen zien en over willen lezen, klik hier.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel