Wat is Tachyon?

De bronafbeelding bekijken
Wat is Tachyon-energie?

Tachyon energie is de bron van alle frequenties en de eerste energie met een vorm die voortkomt uit het nulpunt energieveld, de oerbron van ons universum. Uit deze oerbron worden alle vormen en frequenties (materie, chi, orgon, prana, yin/yang) van ons universum geboren en onderhouden. Tachyon energie heeft dezelfde eigenschappen als nulpunt energie en bevat dus eveneens het perfecte potentieel van ons universum. Het verschil tussen beiden is dat dat nulpunt energie nog vormloos is en tachyon energie inmiddels vorm heeft. Dit verschil heeft consequenties voor de toepassing van beide. Aangezien tachyon energie frequentieloos is, brengt het ordening aan op alle niveaus van ons zijn: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Daarom kan er ook nooit een teveel ontstaan en kan het ook nooit verkeerd worden gebruikt.

Door nog verdere verdichting van de tachyon energie ontstaat uiteindelijk materie. Zowel nulpunt energie als tachyon energie zijn sneller dan het licht, vandaar ook de naam tachyon energie. Tachus is namelijk het Griekse woord voor snel. Tachyondeeltjes hebben de opmerkelijke eigenschap dat ze, als ze energie verliezen, snelheid winnen. En andersom, dat als ze energie winnen, ze snelheid verliezen, maar nooit langzamer gaan dan het licht.

Bij contact met tachyon energie start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. In de kwantumfysica wordt deze wetenschap van de tachyon energie “negentropie” genoemd: de omkeer van chaos tot evolutie naar een hogere orde, naar harmonie. Of zoals je het ook kunt vergelijken: het spectrum van de 7 kleuren van de regenboog dat via een prisma of een waterdruppel terugkeert tot een straal van wit licht.

Aangezien ziekte per definitie chaos is (nl. beschadigde cellen, ontstekingen, tumoren, etc.), zal tachyon energie dit proces van verval omkeren. Er vindt een ontwikkeling plaats in de richting van herstel, volmaking, maar ook van bewustzijnsverruiming. Bij vele ziekten zijn er door de toepassing van tachyon energie derhalve fraaie resultaten te zien: pijn, blokkades, chronische vermoeidheden en ontstekingen verdwijnen, een snel herstel na een operatie, etc. Door contact met tachyon energie ervaren we verder een groter uithoudingsvermogen bij sport, betere studieresultaten in geval van concentratiestoornissen, een verhoogd energie niveau in intensere ervaringen tijdens meditatie.

Tachyon energie versterkt in zijn algemeenheid het zelfgenezend systeem van het lichaam. Alle materie (dus ook onze cellen en organen) is voorzien van een Subtiel Organiserend EnergieVeld (SOEV). Dit SOEV bevindt zich rondom ieder lichaamsdeel, klein of groot en weet exact wat dit specifieke lichaamsonderdeel nodig heeft. Je kunt het SOEV zien als een soort antenne die díe frequenties aantrekt die en orgaan nodig heeft.

Het is te beschouwen als de basis van de zelfgenezende kracht van ieder levend wezen. Het werkt als een feedbacksystem richting de informatie die universeel aanwezig is in het nulpuntveld en waar we allemaal mee verbonden zijn. Dit nulpuntveld is uitgebreid onderzocht door wetenschappers die de kwantummechanica bestuderen en levert steeds meer bijzondere informatie op. Hierdoor weten we o.a. dat de interactie tussen chaos in ons lichaam (fysiek of psychisch/emotioneel, maar altijd met zijn specifieke frequentie) de  tachyon energie leidt tot een nieuw evenwicht. Het SOEV van ieder orgaan of cel onttrekt immers als een soort antenne de juiste frequentie uit het potentieel van de tachyon energie, die nodig is om optimaal te functioneren.

Wanneer een orgaan uit evenwicht is geraakt, dan is het voldoende om tachyon energie toe te voegen, zodat de benodigde correctie via het SOEV wordt uitgevoerd. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de persoon in contact komt met de psychisch – emotionele blokkade(s) die meestal ten grondslag ligt/liggen aan de disbalans. Dan pas kan gericht aan de oorzaak gewerkt worden. Een dergelijk proces kan gepaard gaan met emotionele en/of fysieke ontgifting.

Wat kun je met Tachyon energie?

Tachyon energie heeft ongekende mogelijkheden. Dit varieert van de krachtige effecten op ons fysieke lichaam tot een langere houdbaarheid van groente en fruit. Van een beter concentratievermogen tot kosteloze energievoorziening. Van een verhoogde vitaliteit tot het permanent weghalen van electrosmog. En van het eenvoudig terugbrengen van de chakra’s in hun natuurlijke, gemakkelijk te doorstromen verticale stand tot verhoging van fysieke prestaties.

Doordat tachyon energie alle frequenties omvat van datgene wat er in ons universum is, is het zo breed te benutten en werkt het zo krachtig. Er is niet één andere energetische techniek die zó krachtig is dat hij tevens de negatieve effecten van elektromagnetische straling weghaalt.

Rondom 1900 waren er al uitvinders die tachyon energie toepasten als stroomvoorziening of ,enkele tientallen jaren later, als brandstof voor een auto. Helaas pasten hun ideeën toendertijd nog niet binnen de heersende paradigma’s en kregen ze weinig steun. Patenten zijn inmiddels wél goedgekeurd en er zijn uitgebreide onderzoeken gedaan naar de effecten van tachyon energie. Vele onderzoeken tonen aan dat de tachyon energie een gunstig effect heeft op mensen, dieren, planten en voedsel. Zie voor uitgebreide onderzoeken het boek “Tachyon energie, de weg naar de totale gezondheid”van David Wagner, uitgeverij Akasha.

Wat natuurlijk het meest aanspreekt, is datgene wat tachyon energie op ons menselijk lichaam doet. Een aantal effecten van Tachyon energie op een rij:

·        Snelle healingsprocessen bij operaties, ontstekingen en chronische vermoeidheden.

·        Sterke ondersteuning bij burnout en ziektes zoals M.E.

·        Het vermindert pijn of laat pijn verdwijnen.

·        Het versnelt wondgenezingsprocessen.

·        Gewrichtsklachten nemen af, denk aan reuma, artritis, RSI.

·        Sport-, snij, breuk- en brandletsels genezen aanzienlijk sneller.

·        Het balanceert en stimuleert de chakra’s.

·        Toename van kracht, uithoudingsvermogen en reflexen. Niet zonder reden gebruiken veel sporters (o.a. ook in het West-Duitse eredivisie voetbal) tachyonproducten ter verhoging van het fysieke prestatievermogen.

·        Versterking van het immuunsysteem. Mensen die tachyon energie toepassen zijn minder vaak ziek en verkouden. Er ontstaat een activering van het zelfgenezend vermogen.

·        Migraineaanvallen doen zich niet meer zo vaak en intensief voor.

·        Geestelijk welbevinden. Stresssituaties worden gemakkelijker verwekt, de levensvreugde vergroot.

·        Chronische ziekten ontwikkelen zich niet verder, of, meestal op langere termijn, wordt het pijnbeeld verzacht.

·        Verbetering van het slaapgedrag.

Zeker chronische klachten ontwikkelen zich sluipend en hebben tijd nodig om zich via natuurlijke weg weer terug te ontwikkelen. In dat soort gevallen is het dan ook zinvol om de tachyon energie langdurig toe te passen en uiteraard te kijken naar de onderliggende patronen waaróm die chronische klachten er zijn. Wees niet ongerust als ziektebeelden zich eerst verslechteren bij het gebruik van tachyon energie. Dat verschijnsel is bekend uit de homeopathie. Het is juiste een goed teken en een aanwijzing dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd is en dat energieblokkades zich opheffen.

Verschillen met andere energetische werkwijzen

Er zijn veel energetische werkwijzen en het lijkt er op dat er steeds meer bijkomen. De meest bekende is waarschijnlijk Reiki, maar daarnaast kennen we o.a. Vortex healing, Transforming scan healing, Quantum Touch, Universal Whitetime healing en Shambala.

Tachyon energie onderscheidt zich op twee hele belangrijke punten van alle andere energetische werkwijzen:

1.   Het is zo krachtig en zo universeel, dat je er zelfs permanent elektrosmog mee weg kunt halen. Voor zover nu bekend is geen enkele andere energetische werkwijze hiertoe in staat.

2.   Het werkt beduidend sneller en effectiever. Het krachtige van de tachyon energie komt natuurlijk ook al in punt 1 naar voren, maar als je bijv. fysiek bij jezelf of bij andere werkt, zul je merken dat de effectiviteit beduidend anders is.

Beide punten worden veroorzaakt door het feit dat tachyon energie alle frequenties uit ons universum bevat en dus precies weet wat nodig is bij healing. Andere energetische werkwijzen bevatten allemaal slechts een gedeelte van alle frequenties, de een wat meer dan de ander. Dit betekent ook dat je op een bepaald moment zult gaan merken dat als je zelf “doorgroeit” en een hoger trillingsgetal krijgt, een techniek of therapeut niet meer werkt en/of dat je het gevoel krijgt “ergens mee klaar te zijn”. Dit heeft alles te maken met inmiddels zelf een hoger trillingsgetal te hebben dan de gehanteerde techniek of de therapeut in kwestie. Dit aspect zul je met de tachyon energie niet hebben, aangezien tachyon energie de potentie van alle frequenties in zich heeft.

Wat is een Tachyon antenne?

Een Tachyon antenne is een product wat opgeladen is met tachyon energie. Wil je hierover meer info? Klik dan op de link ;) 

 

 

Disclaimer: Ondanks de magische werking van de Tachyon energie kan deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright 2018-2023: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel