Sorteer op
 • Mala 'Balance'
  Mala 'Balance'

  Mala 'Balance'

  "Ik zal je beschermen, aarden en ontgiften, laten schijnen, geef je kracht en doorzettingsvermogen, voor een nieuw begin waarbij het fysieke en spirituele in balans zal zijn."

  "I will protect, ground and detoxify…

  € 77,95
 • Mala 'Innerpeace'
  Mala 'Innerpeace'

  Mala 'Innerpeace'

  "Ik hou je veilig van negatieve energie en elektromagnetische straling, zorg voor een diep schoonmaak proces, kalmte en evenwicht, geef je innerlijke kracht, zelfacceptatie en liefde"

  "I keep you safe from…

  € 84,95
 • Mala 'Grounded Angel'
  Mala 'Grounded Angel'

  Mala 'Grounded Angel'

  "Ik ben een krachtige genezer met hoge vibratie en heb een zachte, vredige energie. Ik ben inzetbaar vooral bij meditatie die ingrijpt op alle fysieke en energetische lagen inclusief de aura. Verhoog de…

  € 92,50
Sorteer op

Mala's met Edelsteen hanger

Alle mala's van Cinsis zijn handgemaakt met de mooiste kwaliteit edelsteenkralen met daarbij een modernere twist ;) Niet alle mala's zijn namelijk gemaakt met een kwastje. Er zullen ook mala's met Edelsteen hangers óf Orgonite hangers beschikbaar zijn.

De kwast vertegenwoordigt een eindpunt - wat betekent dat je helemaal rond de Mala bent gegaan voor een volledige meditatiecyclus. Tussen de kwast en de kettinglus zit één enkele kraal, de goeroe-kraal. Er zitten in totaal 108 kralen in de kettinglus. 

Deze moderne varianten hier zichtbaar bevatten alleen Mala's met (half)Edelsteen hangers, een 'vervanger van de kwast' ;)  Geeft als je het mij vraagt nog meer energetische healing power :)

Wil je meer weten info over Mala's? Klik dan hier.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel