Zomer winactie 2020!!!

De winnaar is bekend!!! Zie hiervoor mijn pagina op Facebook of Instagram

 

De voorwaarden van mijn winactie

De winactie loopt van 10 juli 2020 t/m 31 juli 2020, 22.00uur.

 

Hoe maak je kans?

1 *  Like en volg @Cinsis.nl op facebook en/of instagram 

2 * Laat een reactie achter onder de post van deze winactie op mijn Facebookpagina en/of Instagram.

3 * Delen wordt zeer gewaardeerd.

  • Op vrijdag 31 juli 2020 loot ik de winnaar om 22.00uur en maak ik deze winnaar op zaterdag 1 augustus bekend. Houd hiervoor Facebook/instagram in de gaten!
  • Ik plaats een post met bekendmaking van de winnaar op mijn Facebookpagina en Instagram en daarin vraag ik de winnaar contact met mij op te nemen.
  • De winnaar heeft dan 24 uur om zijn of haar prijs te claimen
  • De prijs: Het mooie Orakel van Elfen (Auteur Karin Kay), Een Rozenkwarts hartjes hanger met ketting, een Rozenkwarts armbandje én een Rozenkwarts Pendel sleutelhanger!

Deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.

 

Iedereen héél véél succes!!!

 

Uitleg prijzenpakket:

Orakel van de Elfen.

Elfen zijn magische wezentjes die de planeet beschermen. Ze zijn de ultieme spirituele milieubeschermers. Ze willen graag dat iedereen van hun oude wijsheid gebruik maakt. De 44 kaarten van dit deck brengen je in contact met de elfenwereld en inspireren je elke dag in je leven. Elke reading onthult positieve en praktische elfeninzichten, die ook betrekking hebben op je eigen energie.

Inhoud: 44 kaarten met handleiding                Taal: Nederlands

Gewicht: 298gr

Afmetingen: 138 x 103 x 30mm

Producttype: kaartendeck

Auteurs: Karen Kay

 

Rozenkwarts                                                                                                                          

Terecht de steen van de liefde genoemd, onvoorwaardelijke liefde. Het leert ons onszelf te accepteren zoals we zijn (zelfacceptatie en eigenliefde), zodat we andere ook kunnen liefhebben en accepteren om wie en wat ze zijn. De steen werkt sterk in op het hart chakra. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Toegeschreven werking * Brengt onvoorwaardelijke liefde en warmte * Bevordert geestelijke groei, geeft fantasie * Schenkt creativiteit en zelfrespect * Tegen heimwee, tegen jaloezie * Vermindert buikkramp bij baby's * Goede steen voor kinderen * 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel