Win deze schitterende Calciet Trio!

Winnaar is bekend gemaakt op Facebook!

 

IMG_1587655970157.jpg

                               

De voorwaarden van mijn winactie

  • De winactie loopt van 23 april 2020 t/m 8 mei 2020

Hoe maak je kans?

1 *  Like en volg @Cinsis.nl op facebook en ik zou het echt leuk vinden als je me ook gaat volgen op instagram (instagram is geen vereiste mbt de winactie) 

2 * Laat een reactie achter onder de post van deze winactie op mijn facebookpagina 

3 * Delen wordt zeer gewaardeerd.

  • Vrijdag 8 mei 2020 loot ik de winnaar en maak ik deze bekend. Houd hiervoor Facebook/instagram in de gaten!
  • Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen
  • De winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • De prijs: Calciet Trio zoals op de foto staat afgebeeld (de set bestaat uit een groene-, blauwe- en oranje calciet)
  • Deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

 

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. Hij activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Verder werkt hij motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. De steen leert je te onderscheiden en te analyseren, stimuleert inzichten en versterkt het geheugen, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Groene Calciet Deze geestelijke healer heeft niet alleen de algemene eigenschappen van calciet maar helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je mogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Het is de loslaat steen bij uitstek en brengt diepe healing met zich mee. Hij helpt bij het doorbreken van oude patronen die je nu blokkeren. Groene Calciet brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energie niveau verhoogt. De steen bevordert overgave en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Dit kristal is verbonden met de zachte helende Engelenkrachten die kunnen inwerken op je hartaspecten, voor healing en bewustwording. De steen is ondersteunend bij vermoeidheid, rugpijn en versterkt de spieren. Hij zorgt voor een betere doorstroming van onder naar boven. Hij ordent het hoofd en helpt bij duizeligheid, flauwvallen, slaapproblemen, hartproblemen en/of hartritmestoringen. Ook goed bij spanningshoofdpijn en nek en schouderpijn. Bij afvallen is het een prima stimulator.

Blauwe calciet, een krachtige healende en zuiverende steen, absorbeert energie, filtert haar en stuurt haar terug zodat de zender er voordeel van heeft. Deze steen heeft niet alleen de algemene eigenschappen van calciet maar brengt ook geklets in het hoofd tot rust en zorgt voor helderheid. Blauwe calciet kalmeert de zenuwen en maakt bezorgdheid overbodig. Hij bevrijdt negatieve emoties , bevordert heldere communicatie van gedachten en gevoelens, vooral bij onenigheid, en bevordert noodzakelijke veranderingen.

Oranje calciet geeft positieve energie en reinigt. Brengt emoties in evenwicht, heft angst op en overwint depressie. Het helpt bij integratie van nieuwe inzichten en creativiteit in het dagelijks leven. Een mooie steen om te gebruiken bij sterfprocessen; laat zien dat de dood geen einde is maar een nieuw begin. Stimuleert spijsvertering en stofwisseling, versterkt de darmen en bindweefsel. Bevordert de opname van voedingstoffen uit de maaltijd.

Chakra: blauwe calciet werkt in op het keel chakra (5e), groene calciet op het hart chakra (4e), oranje calciet op het heiligbeen chakra (2e).

 

Iederéén héél véél geluk gewenst!

 

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel