Sorteer op
per pagina
 • Armband Botswana Agaat 6mm
  Armband Botswana Agaat 6mm

  Armband Botswana Agaat 6mm

  Agaat

  Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten…

  € 11,50
 • Elastische / rekbare oranje (choker) ketting en armband 2 in 1 met rode Botswana Agaat kralen (nr 16)
  Elastische / rekbare oranje (choker) ketting en armband 2 in 1 met rode Botswana Agaat kralen (nr 16)

  Elastische / rekbare oranje (choker) ketting en armband 2 in 1 met carneool/ rode Botswana Agaat kralen (nr 16)

  Deze (choker) ketting is ook te gebruiken als armband :) Hoe leuk is dat? Een elastische ketting en armband inéén…

  € 14,95
 • Orgonite hanger Boomagaat 30x55mm (nr 56)
  Orgonite hanger Boomagaat 30x55mm (nr 56)

  Orgonite hanger Boomagaat 30x55mm (nr 56)Deze orgonite hanger bestaat uit Boomagaat, Metatron kubus, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:Orgonite hangerDe orgonite-hanger is speciaal gemaakt…

  € 29,95
 • Orgonite hanger Boomagaat 30x55mm (nr 69)
  Orgonite hanger Boomagaat 30x55mm (nr 69)

  Orgonite hanger Boomagaat 30x55mm (nr 69)Deze orgonite hanger bestaat uit Boomagaat, Pauw, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:

  Orgonite hangerDe orgonite-hanger is speciaal gemaakt om je…

  € 29,95
 • Orgonite hanger Botswana Agaat 30x55mm (nr 71)
  Orgonite hanger Botswana Agaat 30x55mm (nr 71)

  Orgonite hanger Botswana Agaat 30x55mm (nr 71)Deze orgonite hanger bestaat uit Botswana agaat, Metatron kubus, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:Orgonite hangerDe orgonite-hanger is speciaal…

  € 29,95
 • Orgonite Armband Botswana agaat (nr 27)
  Orgonite Armband Botswana agaat (nr 27)

  ORGONITE ARMBAND BOTSWANA AGAAT (NR 27)Deze orgonite armband bestaat uit Botswana agaat en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze armband:

  Orgonite armbandDe orgonite-armband is speciaal gemaakt om je energieveld…

  € 24,95
 • Orgonite Armband Vuuragaat (nr 45)
  Orgonite Armband Vuuragaat (nr 45)

  ORGONITE ARMBAND VUURAGAAT (NR 20)Deze orgonite armband bestaat uit Vuuragaat en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze armband:

  Orgonite armbandDe orgonite-armband is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in…

  € 24,95
 • Orgonite Armband Boomagaat (nr 16)
  Orgonite Armband Boomagaat (nr 16)

  ORGONITE ARMBAND BOOMAGAAT (NR 16)Deze orgonite armband bestaat uit Boomagaat en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze armband:

  Orgonite armbandDe orgonite-armband is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in…

  € 22,95
 • Orgonite hanger Vuuragaat 35 mm (nr 10)
  Orgonite hanger Vuuragaat 35 mm (nr 10)

  Orgonite hanger Vuuragaat 35 mm (nr 10)Deze orgonite hanger bestaat uit Vuuragaat, Metatron kubus, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:

  Orgonite hangerDe orgonite-hanger is speciaal gemaakt…

  € 29,95
 • Orgonite hanger Vuuragaat met Bergkristal 30x55mm (nr 92)
  Orgonite hanger Vuuragaat met Bergkristal 30x55mm (nr 92)

  Orgonite hanger Vuuragaat met Bergkristal 30x55mm (nr 92)Deze orgonite hanger bestaat uit Vuuragaat, Bergkristal, Flower of life, een sbb spoel en koper. Meer uitleg? Lees hieronder meer over deze hanger:

  Orgonite hangerDe…

  € 29,95
 • Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 5)
  Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 5)

  BLOEM (FLOWER) AGAAT MAAN (NR 5)Net als bloemen, voedt dit type Agaat je hele wezen om je te helpen groeien en bloeien om angsten en twijfels los te laten, om je leven vrij en gepassioneerd te leven.

  Bloem (Flower) AgaatBloem…

  € 15,50
 • Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 6)
  Bloem (Flower) Agaat Maan (nr 6)

  BLOEM (FLOWER) AGAAT MAAN (NR 6)Net als bloemen, voedt dit type Agaat je hele wezen om je te helpen groeien en bloeien om angsten en twijfels los te laten, om je leven vrij en gepassioneerd te leven.

  Bloem (Flower) AgaatBloem…

  € 15,50
Sorteer op
per pagina

Agaat

Agaat

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het energetisch beschermend werkt.

Naast deze algemene eigenschappen heeft ieder zijn eigen aanvullende eigenschappen:

Bloem (Flower) Agaat is een prachtig kristal wat staat voor een nieuw begin. Het helpt ons angst te bestrijden en legt de basis voor zinvolle, persoonlijke groei. Bloem Agaat is doordrenkt met een zachte vrouwelijke energie die onze ziel voedt, onze vooruitgang bevordert en ons naar ons volledige potentieel duwt. Een sterk aardende en beschermende steen die twijfel aan jezelf en zorgen wegneemt. Het is het perfecte kristal om dicht bij je te houden als je op een nieuw creatief pad begint. Een perfecte steen voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en bloeien, of voor diegenen die een nieuwe onderneming in hun leven beginnen. Bloem Agaat helpt je om door de angsten heen te filteren, het pad vrij te maken om te groeien, je te ontvouwen in je hoogste zelf en te SCHIJNENBloem Agaat staat erom bekend het hart- en wortelchakra te activeren, te openen en te genezen. Het zorgt voor inspiratie en bevordert empathie

Boomagaat werkt sterk aardend en kalmerend. De steen geeft een veilig en beschermd gevoel. Het geeft kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en maakt standvastig. De steen is erg geschikt om te gebruiken voor planten en bomen omdat haar energie heel voedend is. 

Botswana agaat maakt daadkrachtig, doelgericht en helpt zaken in een groter verband zien. Het stimuleert vrijheidsdrang en creativiteit. Botswana Agaat is zeer effectief voor multidimensionale genezingsprocessen en werken met de ziel. Programmeer de steen ter bescherming van jou en je familie en ter bevordering van ondersteunende, objectieve, niet-verstikkende liefde. Op het derde oog geplaatst verbreekt de steen de mentale banden met een partner of ouder die door een vroegere band een manipulatieve invloed blijft uitoefenen. De steen is dan zeer geschikt voor het aanvullen van energie van een hogere levenskracht. Hij beschermt de aura, stimuleert het kruinchakra, harmoniseert de relatie tussen fysieke en fijnstoffelijke lichamen. Deze agaat leert je te accepteren en het oude los te laten, versterkt de concentratie, het logisch denken en zet aan tot vernieuwing in lichaam en geest na een moeilijke periode. De steen geeft troost bij panieksituaties, verdriet, of na een verlies, bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare. Hij versterkt ook de eigenwaarde bij mensen met faalangst. Hij werkt energetisch ontgiftend voor lichaam en geest. Deze steen leert je oplossingen te zoeken en je niet te fixeren op problemen. 

Dendriet Agaat brengt volheid en overvloed in alle gebieden van het leven. Het is de steen van overvloed. Het creëert een rustige omgeving en stimuleert het genieten van elk moment. Verdiept je verbinding met de aarde. Dendriet Agaat zorgt voor stabiliteit in tijden van strijd of verwarring. Verleent doorzettingsvermogen en het vermogen om moeilijkheden als een uitdaging te zien. De steen zal je helpen je pad weer te vinden als je zelf even de weg kwijt bent. Hij geneest de aura en helpt emotioneel gevoelige mensen te aarden. Opent en lijnt de chakra's uit. 

Vuuragaat werkt niet alleen aardend en beschermend. De steen geeft energie, stimuleert het heiligbeenchacra.

Indianen Agaat is zeer sterk aardend, brengt je terug naar je roots, brengt je in contact met de natuur. Bevordert herstellend vermogen.

Witte agaat is heel geschikt om tijdens en na een zwangerschap te dragen. Het beschermt de energie van moeder en kind.

Zwarte Agaat. Bij deze zwarte steen wordt verondersteld dat deze een kalmerend en rustgevend effect op de geest zal hebben, waardoor stress, angst en gevoelens van woede en frustratie worden verminderd. Zwarte Agaat bevordert innerlijke kracht waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die angsten en obstakels in zijn leven wil overwinnen. Het kan ook zorgen voor mentale helderheid en focus, waardoor de algehele productiviteit en prestaties worden verbeterd.

Fire crackle agaat, ook wel crackled vuuragaat genoemd, is een agaatsoort die verhit en geverfd is en zo tot zijn unieke uiterlijk komt. Deze agaatsoort wordt vaak ten onrechte onder de naam vuuragaat verkocht. Vuuragaat is echter van nature oranje/rood tot donkerbruin gekleurd en veel zeldzamer. Wat betreft werking zijn er veel overeenkomsten met natuurlijke vuuragaat. Fire crackle agaat geeft energie, stimuleert het heiligbeenchakra. Daarnaast maakt het ook vitaler en kan het helpen bij het voorkomen van een burn-out. 

Kleur  Agaat is een variant chalcedoon en kan wit, grijzig, blauw, roodachtig en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren of zwart zijn.

Toepasbaar  Als hanger en in een ruimte.

Verzorging  Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Sterrenbeeld  Agaat wordt gekoppeld aan het sterrenbeeld Tweelingen en Schorpioen. Boomagaat wordt gekoppeld aan het sterrenbeeld Maagd, Botswana agaat aan Schorpioen en fire crackle agaat en vuuragaat aan Ram.

Chakra  Afhankelijk van kleur. Boomagaat werkt in op het basis chakra (1e) en het hart chakra (4e), Botswana agaat op het basis chakra (1e) en het hart chakra (7e) en fire crackle agaat en vuuragaat werken in op het basis chakra (1e) en heiligbeen chakra (2e).

Vindplaats  Agaat wordt o.a. gevonden in Brazilië, Uruguay en de Verenigde Staten.

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel