Verzenden en retourneren

Verzendkosten


Nederland 
Pakket: vanaf €6,95 Verzending boven €75,00 is gratis.

Bij aangetekende pakketpost met handtekening: vanaf €8,95 Verzending boven €80,00 is gratis. 

Alle bestellingen die geplaatst worden bij Cinsis worden met pakketpost verstuurd. Je krijgt bij verzending een track en trace nummer om de bestelling te volgen. Pakketten zullen ip dagelijks worden verzonden m.u.v. het weekend.

België
Pakket: vanaf €9,95 met track en trace

Bij aangetekende pakketpost met handtekening: vanaf €18,00

Verzending boven €100,00 is gratis. 

Alle bestellingen die geplaatst worden bij Cinsis worden met pakketpost verstuurd. Je krijgt bij verzending een track en trace nummer om de bestelling te volgen. Pakketten zullen ip dagelijks worden verzonden, m.u.v. het weekend.

Indien je ergens anders woont dan in Nederland of België kunt je contact met mij opnemen via info@cinsis.nl. 

Afhalen
Op dit moment is afhalen niet mogelijk.

Levertijd
Ik streef ernaar om bestelde artikelen na ontvangst van betaling binnen 1-4 werkdagen te verzenden, indien voorradig. Wanneer het artikel niet voorradig is wordt er contact met je opgenomen en wordt de levertijd doorgegeven. Verzenden zal gebeuren op ma-di-woe-do of vrijdagen.

Bij "Orgonite op verzoek" zal de levertijd langer zijn. Je zal op de hoogte worden gehouden hierover. (Bij een "Orgonite op verzoek" bestelling kan de leveringsdatum niet door de koper zelf ingepland worden via my Parcel aangezien deze nog (op verzoek) gemaakt gaat worden. Levertijd max. 2 weken).

 

Retour

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, indien de complete bestelling wordt geretourneerd. Bij een gedeelte van de bestelling zullen de verzendkosten niet worden gecrediteerd. De kosten van je thuis naar Cinsis zijn voor eigen rekening.  Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk-  in de originele staat en verpakking naar Cinsis geretourneerd worden.  Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@cinsis.nl of download het formulier van herroeping en stuur dit vervolgens door naar info@cinsis.nl.

De goederen moeten ongebruikt, onbeschadigd en stevig verpakt verzonden worden om schade tijdens verzending te voorkomen. 

Verzenden: altijd met track en trace code! Advies om verzekerd te verzenden. Het retourzenden is altijd geheel op eigen risico! Cinsis is dus niet verantwoordelijk voor zendingen die beschadigen of kwijt raken tijdens het retourneren!

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op een product/Orgonite dat op maat is gemaakt of producten gekocht tijdens een sale of met korting (actie artikelen). Oorbellen kunnen met het oogpunt op hygiëne niet worden geretourneerd. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling dan ook definitief. 

Ik zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van retour terugstorten mits de artikelen in goede orde zijn ontvangen.

Let op: Bestellingen samenvoegen is mogelijk, maar verzendkosten die dubbel betaald zijn worden maar voor 50% geretourneerd.

 

© 2018 - 2022 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel