Informatie rondom garantie & retour

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd, indien de complete bestelling wordt geretourneerd.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zullen de product(en) met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk-  in de originele verpakking, compleet, ongebruikt, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd naar Cinsis geretourneerd worden. Indien een product zichtbaar gebruikt is of niet meer als nieuw of tweedehands verkocht kan worden behoud Cinsis het recht voor om een waardevermindering tot 80% van de productprijs in rekening te brengen. Hierover neemt Cinsis altijd eerst contact met je op. In alle andere gevallen ontvangt je het aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten volledig retour. De kosten van je thuis naar Cinsis zijn voor eigen rekening. Ik zal het verschuldigde  bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van retour terugstorten mits de artikelen in goede orde zijn ontvangen.

Verzenden: altijd met track en trace code! Advies om verzekerd te verzenden. Het retourzenden is altijd geheel op eigen risico! Cinsis is dus niet verantwoordelijk voor zendingen die beschadigen of kwijt raken tijdens het retourneren! Je moet kunnen aantonen wanneer je de retour zending hebt verzonden, bewaar jouw verzendbewijs daarom altijd goed.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@cinsis.nl of download het formulier van herroeping en stuur dit vervolgens door naar info@cinsis.nl.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op een product/Orgonite dat op verzoek / op maat is gemaakt. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling dan ook definitief.

Let op: Bestellingen samenvoegen is mogelijk, maar verzendkosten die dubbel betaald zijn worden maar voor 50% geretourneerd.

 

Cinsis.  Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite.

De Regeakker 5, 5768XV Meijel. (Dit is geen bezoekadres!)

info@cincis.nl 

Whatsapp +31 (0)6 57065160

KvK nr. 73042714, Btw nr. NL001800975B95

© 2018 - 2024 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel