Lodoliet / Sjamaankwarts 

Sjamaankwarts is kwarts met insluitsels en fantomen van bijvoorbeeld lodoliet, chloriet, rutiel en hematiet. Het wordt ook wel lodolietkwarts, fantoomkwarts, oceaankwarts of droomkwarts genoemd. Het stilleven dat dat de kwarts herbergt kan een grote diversiteit aan kleuren en vormen aannemen. Deze doen vaak denken aan een onderwaterwereld of juist een wolkenveld, maar ook naalden en mosachtige structuren komen voor. Echt een steen om bij weg te dromen.

Sjamaankwarts heeft een hoge vibratie en is tegelijkertijd ook erg aardend. De steen helpt je te ontspannen. Door in dit kristal te kijken kun je andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van bewustzijn plaatsvinden. Je kan dan in een andere bewustzijnstoestand komen en een connectie maken met vorige levens en naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. De steen bevordert visualisatie en helpt je om je geest open te stellen voor het ontvangen van spirituele boodschappen, kennis en begeleiding. Ook ondersteunt het de communicatie met gidsen, engelen, (natuur)geesten en andere entiteiten. De steen laat je het grotere geheel zien en zorgt ervoor dat je diep tot de kern van iets kunt doordringen en geeft je op deze manier inzicht in jezelf en anderen en helpt onzuivere mensen en situaties doorzien. 

Kleur  doorzichtig met insluitsels

Toepasbaar als hanger of in een ruimte. Fijn om mee te mediteren

Verzorging  liever niet reinigen met water!

Chakra  Voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).

Vindplaats  Brazilië.

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel