Sorteer op
 • Mala 'Angel love'
  Mala 'Angel love'

  Mala 'Angel love'

  "Ik zal mijn vleugels om je heen slaan, reinigen, je innerlijke rust, liefde en bescherming geven"

  "I will wrap my wings around you, cleanse, give you inner peace, love and protection"

  In deze mala zijn de…

  € 64,95
 • Mala 'Fearless'
  Mala 'Fearless'

  Mala 'Fearless'

  "Ik zal mijn vleugels om je heen slaan, je beschermen waar je ook gaat en je sterk en onbevreesd maken zodat je je eigen mening durft te uiten".

  "I will wrap my wings around you, protect you where ever you go and…

  € 84,95
 • Mala 'Happy'
  Mala 'Happy'

  Mala 'Happy'

  "Ik ben het zonnetje in je leven. Ik heb een krachtig genezende en zuiverende werking, help bij vruchtbaarheid, bescherm je aura en heeft het vermogen de chakra's te reiningen, vooral het zonnevlechtchakra en…

  € 64,95
 • Mala 'Peacefull'
  Mala 'Peacefull'

  Mala 'Peacefull'

  "Ik kalmeer je, bescherm je energieveld (aura), help je angst te verlichten en innerlijke rust te herwinnen en zuiver energetisch jouw lichaam en chakra’s en breng ze in balans, vooral je hart en…

  € 64,95
Sorteer op

Mala's met kwastje

De kwast (bij de moderne mala’s kan dit ook een edelsteen- of orgonitehanger zijn) vertegenwoordigt een eindpunt - wat betekent dat je helemaal rond de Mala bent gegaan voor een volledige meditatiecyclus. Tussen de kwast en de kettinglus zit één enkele kraal, de goeroe-kraal. Er zitten in totaal 108 kralen in de kettinglus. 

Alle mala's van Cinsis zijn handgemaakt met de mooiste kwaliteit edelsteen kralen met daarbij ook een modernere twist ;) Niet alle mala's zijn dus gemaakt met een kwastje. Er zullen ook mala's met Edelsteen hangers óf Orgonite hangers beschikbaar zijn. De varianten hier zichtbaar bevatten alleen Mala's met een kwastjes.

Wil je meer weten info over Mala's; Wat is een Mala? Hoe gebruik je een Mala? Hoe kies je jouw Mala? Klik dan hier.

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

 

 

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel