Geniet van de heerlijke produkten van Bomb Cosmetics.

OVER BOMB COSMETICS

Wat Bomb Cosmetics anders maakt:

De kracht van etherische oliën - Deze kleine geschenken van Moeder Natuur zijn te vinden in al hun producten en worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. Ze geven kracht om de ziel te kalmeren en zitten vol magie om je humeur te verhogen, te veranderen of te verbeteren. Bomb Cosmetics gebruikt waar mogelijk natuurlijke ingrediënten. Vanaf september 2016 hebben ze alle glitters vervangen door een nieuw type biologisch afbreekbare glitter, een speciale geregenereerde cellulose gemaakt van eucalyptus-boomextract!

Om nog milieuvriendelijker te zijn, werkt Bomb Cosmetics nu aan het veranderen van hun biologisch afbreekbare glitters in schurende suikers (voor scrubs) en mica.

Ze zijn van mening dat dieren, mensen of het milieu niet moeten lijden voor onze luxe. En zijn er trots op dat ze producten maken die niet alleen heerlijk ruiken en heerlijk aanvoelen op je huid, maar er ook mooi uitzien en volledig met de hand gemaakt zijn!

Handgemaakt? Waar hebben we het over?

We bedoelen 100% handgemaakt - al hun producten zijn liefdevol handgemaakt dankzij hun team van meer dan 250 Bomb-ers! Gegoten, gemengd, gerold en geheel met de hand bewerkt, zorgen hun ambachtslieden ervoor dat elk product uniek is en uiteindelijk perfect op zijn eigen manier. Bomb Cosmetics tekent handmatig de ontwerpen op de cadeauverpakking en de decoraties op de blasters!

Testen ze op dieren?

Bomb Cosmetics heeft NOOIT één van de eindproducten of ingrediënten op dieren getest en zullen dan ook NOOIT een derde partij inschakelen om dit namens hun te doen. 

Veganistisch?

Al hun zepen, en 99% van de kaarsen en producten in potten zijn geschikt voor veganisten, evenals de blasters, creamers & mallows.

© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel