Geniet van de heerlijke produkten van Bomb Cosmetics.

OVER BOMB COSMETICS

De Bath Bombs zijn volledig met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat ze bruisen als een malle en er een heerlijke geur vrijkomt tijdens jouw badritueel. Alle produkten bevatten essentiële oliën om je humeur te verbeteren ;) Velen bevatten pure cacao en een  sheaboter toef ('piping'), wat zachtjes smelt op je huid terwijl de Bath Bomb bruist. Er worden geen glitters gebruikt (zelfs geen zogenaamde 'bio glitters') in deze bad produkten, ze zijn overgestapt op suikers of mica's, omdat dieren niet hoeven te lijden onder onze 'selfcare'. 

De zepen bevatten Glycerine waarvan is bewezen dat het water afsluit in de huid, wat betekent dat ze heel zacht hydrateren en je handen reinigen. Alle zepen zijn veganistisch, erg mild en PH neutraal. Alles word met de hand gecreëerd en is een pure mix van essentiële oliën, zorgvuldig geselecteerd voor iedere zeep. Net als de bruisballen komt er een heerlijke geur vrij.

Testen ze op dieren?

Bomb Cosmetics heeft NOOIT één van de eindproducten of ingrediënten op dieren getest en zullen dan ook NOOIT een derde partij inschakelen om dit namens hun te doen. 

Veganistisch?

Al hun zepen, en 99% van de kaarsen en producten in potten zijn geschikt voor veganisten, evenals de blasters, creamers & mallows.

© 2018 - 2023 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite en handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel