Aardbeienkwarts

Aardbeienkwarts.

Aardbeienkwarts bevordert liefde, zorgt dat je geniet van kleine dingen, humor en vreugde en is daarom goed tegen innerlijke onrust en spanningen. De steen heeft een positieve werking op het hart en het hart chakra. De steen bevordert het geven van liefde voor onszelf en anderen en zorgt dat we genieten van het leven. Het is daarom een goede steen om bij je te dragen in periodes met veel stress en spanningen en bij neerslachtige gevoelens. Hij geeft je meer zelfvertrouwen. Fysiek helpt de steen bij benauwdheid en hart en vaatziekte, sust de door die druk ontstane opwinding en spanning. Verlicht stekende pijn. Stabiliseert de bloedsomloop bij zwakte. Sterkt het immuunsysteem bij infectie-aanvallen. Kinderen voelen zich geborgen bij deze steen. Het helpt kinderen tijdens de geboorte te beschermen voor alle trauma’s die een geboorte teweeg kan brengen. De steen voelt als een Engel die haar vleugels om je heen slaat. Goed bij regressie en rebirthing.

Toegeschreven werking: * bevordert liefde * geeft rust, zelfvertrouwen en vreugde * Positieve werking op het hartchakra * goed bij regressie en rebirthing
 

Kleur  een roze gespikkelde, licht doorschijnende steen

Verzorging  Aardbeienkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Toepassing  Aardbeienkwarts kan als sieraad worden gedragen en als trommelsteen. Of leg deze op een voor u relevante plek.

Sterrenbeeld  Weegschaal

Chakra  Hart chakra

Vindplaats  wordt o.a. gevonden in Kazachstan

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

Sorteer op
 • Aardbeienkwarts punt - obelisk ( nr 2)
  Aardbeienkwarts punt - obelisk ( nr 2)

  Aardbeienkwarts punt - obelisk ( nr 2)

  Mooie steensoort met binnenin vaak een soort glitters die je onder een bepaalde hoek kan zien glinsteren.

  Aardbeienkwarts bevordert liefde, zorgt dat je geniet van kleine dingen, humor en…

  € 38,95
Sorteer op

Instagram | Cretan NSW

© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel