Orgonite onderzetter

De onderzetter is o.a. te gebruiken voor het opladen van drinken en voeding. De schijf zorgt ervoor dat het product wat je op de schijf plaatst opgeschoond wordt van verstorende / negatieve energieën. Hierdoor neemt de boviswaardes (universele energiemeting) toe van het product. 

 

 

Disclaimer: Cinsis geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van edelstenen en/of orgonites. Ondanks de magische werking van edelstenen en/of orgonites kunnen deze nooit een dokter vervangen. Ik verwijs je dan ook erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.


Copyright: Alle foto's zijn door Cinsis gemaakt en eigendom van Cinsis. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van mij.

Sorteer op
 • Uitverkocht

  Orgonite onderzetter (1)
  Orgonite onderzetter (1)

  Orgonite onderzetter (1)

  De onderzetter is o.a. te gebruiken voor het opladen van edelstenen, water en voeding net zoals een oplaadschijf. De schijf zorgt ervoor dat het product wat je op de schijf plaatst opgeschoond wordt van…

  € 19,95 € 17,95
Sorteer op
© 2018 - 2021 Cinsis. Mineralen, Spiritualiteit, Orgonite. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel